Skip to main content

vabaraskustega kava..

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » vabaraskustega kava..

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    rait000
    Member

kas oleks normaalne kasutada sedA kava http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=27 reljeefi ajal..kui teeks esmaspäev kolmapäev ja reede ja tõstaks korduste arvu suuremaks..ja ülejäänud päevad siis käiks jooksmas..kahjuks ei saa rohkem jõusaalis hetkel käia kui kolm korda nädalas..eks siis sügisel uuesti massi peale tagasi..

gmaster
    Member

kolm korda nädalas jõutõmmet ja kükki on minuarust küll palju

eintsius
    Member

12…15 seeriatega peaks päris hästi mõjuma. Jõutõmmet ja kükki on edasijõudnul koos raske teha, sest need kulutavad koos liiga palju energiat. Jõutõmbe võiks asendada näiteks kummargil kangi vastu kõhtu tõmbamisega. See treenib selga analoogselt jõutõmbele, kuid ei hõlma nii palju muid kerelihaseid.

Creek
    Member

Jõutõmbe võiks asendada näiteks kummargil kangi vastu kõhtu tõmbamisega. See treenib selga analoogselt jõutõmbele, kuid ei hõlma nii palju muid kerelihaseid.

Minu arust nad nagu küll väga analoogilised pole. Jõutõmbega treenin peamiselt alaselga, kangitõmbed vastu kõhtu on aga seljakeskosa jaoks. Kuigi mõlemad harjutused kaasavad mõlemaid lihaseid on otsene suunitlus siiski teine.

rait000
    Member

eks ma siis muudan mõned harjutused ära

eintsius
    Member

Minu arust nad nagu küll väga analoogilised pole. Jõutõmbega treenin peamiselt alaselga, kangitõmbed vastu kõhtu on aga seljakeskosa jaoks. Kuigi mõlemad harjutused kaasavad mõlemaid lihaseid on otsene suunitlus siiski teine.

Turja osa jaoks on kangi tõmbed vastu kõhtu mõeldud. Sellega arendatakse põhiliselt selja paksust. On hea harjutus, kuna hõlmab enda tööse väga suure osa selga katvatest lihastest.

Jõutõmme treenib põhiliselt ülaselga, käevarsi staatilise koormusega ning alaselga ning jalgu dünaamiliselt. Jõutõmmet ei tehta mitte ainult selja arendamiseks vaid kogu organismi üldise võimsuse arendamiseks, sest see hõlmab töösse väga suure osa kere lihastet ning seeläbi sunnib organismi tugevalt pingutama.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.