Skip to main content

vabal ajal treenimine

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » vabal ajal treenimine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    Indrekj
    Member

Tere , Ott!

Mul on selline küsimus , et kas ma võiksin teha vabal ajal trenni samas käin ka jõusaalis?

Ma teen kodus neid harjutusi

Ületõmbed käsikuga,

istudes

http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…ritseps/031.gif

Keskendatud

küünarvarrekõverdused (istudes)

http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…iitseps/026.gif

Kas see on teie arust tark tegu , et teen lisa trenni ka puhkepäevadel?

inside14
    Member

Aga mix sa ei lisa neid oma kavasse.Siis ju normaalne.

kronik
    Member

Ma arvan,et tal on need ka kavas olemas lihtsalt tahab vabal ajal kodus hantlit liigutada.Muidu ise küsisin analoogse küsimuse paar päeva tagasi ja üeldi et eriti ei tasu..puhkepäevad jätta siiski puhkamiseks.

*Mainiks siis selle ka ära,et mina küsisin rinnalt surumise kohta..

Indrekj
    Member

Kas mingit ületreeningu ohtu pole?Mina teen rinnalt seeriad 35kg.

Olen 17 a. ning kaalun 61kg. Mul ei ole kavas neid harjutusi.

Eastsider
    Member

Ei ole mõtet.

Kui teed trennis biitsepsit, siis tee korralikult, vähemalt minul ei tuleks küll peale biitsepsi trenni järgmisel päeval mingit isu seda hakata kodus juurde tegema( biits on lihtsalt väsinud/valus). Sellest ei ole kasu ka, võid üle treenida. Trenni käi tegemas jõusaalis, kodus aga puhka

Mr.Y
    Member

Ma arvan et tee kõik lihasrühma harjutused koos, nii et oma pullover kas rinna või seljatreeningul ja biitseps biitsepsitreeningul. Jõusaalis treenid, kodus puhkad. Lisatreeningutel pole mõtet, kui tahad nii väga kodus treenida tee terve trenn kodus. Rinna/Seljaga läheks raskeks, aga biitsepsi-triitseps või õla teeksid ilusti ära (kui selline päev on kavas).

Ületreening ei sõltu mitte ainult paarist harjutusest, vaid kogu kavast + toitumine, magamine ja vaimsed probleemid (stress, isiklikud probleemid jne)

Indrekj
    Member

Aga , kui mingil päeval jõusaali ei jõua , kas siis tasuks teha neid harjutusi?

Mr.Y
    Member

Miks ainult neid harjuti? Siis võiksid ikka kogu tegemata jäänud trenni ära teha, või vähemalt niipalju kui võimalik. Hantlitega peaks olema võimalik üle poole kindlasti ära teha, või isegi kogu treening, kui ise natuke mõelda ja harjutusi vahetada.

Indrekj
    Member

Need on mu lemmikud harjutused.Ma teeks aga mul on ainult 1 hantel.

Ott Kiivikas
    Member

Kui sa oma jõusaalipäevadega ei saa piisavat koormust kätte, siis järelikult sa ei keskendu treeningule piisavalt, minul ei tule kodus enam mõttessegi hakata mingit lisatrenni tegema, nii et proovi ikka energia saali jätta.

Indrekj
    Member

Aga , kui ma lisaks need harjutused kavva ning suurendaksin raskusi.Kas see aitaks koormust kätte saada?

theONE1
    Member

Aga , kui ma lisaks need harjutused kavva ning suurendaksin raskusi.Kas see aitaks koormust kätte saada?

Siis vaheta need analoogsete harjutuste vastu kavas, pole mõtet kava lõhki ajada erinevate harjutustega!

kaiv
    Member

Kui sa siia oma treeningkava kirjutaksid, oleks teistel sind palju kergem aidata!

Indrekj
    Member

Hetkel teen algajate kava.

Indrekj
    Member

Seal on 2 harjutust kätele:1) biitsepsile blokil alt haare 3×10

2)triipsepsile blokil pealt haare 3×10

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.