Skip to main content

Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    BULDOOSER
    Member

jap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.

Miks need käed sul värisevad?

Raivo Piiber
    Member

jap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.

Miks need käed sul värisevad?

Naljamees – ikka natsa ebakindlamaks muutuvad, kui väsivad. Aga see äkki minu omapära, pole mõtet seda teemat siin edasi arendada. Kes tahab – surub lahtise kangiga, kes tahab – surub smith´il.

Czar
    Member

Aga Kaido, kui teha kükke just jõu arendamiseks, kuida siis Smith sobib ?

Kui mingit põhjust ei ole (vigastus või saali varustus puudub kükipukk), siis teeksin ikka lahtise kangiga. Ma ei ole kusagil küki arendamise kavades näinud Smith’i.

Igal juhul lahtine kang.

Bailey
    Member

Smith on vastik, see on täielik vigastuste masin, iga kord kui teen siis on vähemalt järgmine päev midagi valus ranne vms.

jrx
    Member

Kükkide jaoks kui täiskükki kardad teha, siis igas küki kavas peaaegu on kükid kastile sees… Ise teen ka ja võin vanduda, et võtab jala läbi nii eest kui tagant ja kannikalihase kah veel.

rait83
    Member

Kui sa surus smithiga või lahtise kangiga siis on kangi liikumise trajektoorid üldse erinevad. Minu arust Smith pärsib loomulikku liigutust. Küki ja surumise ajal lahtise kangiga ei liigu sul kang täpselt sirgjooneliselt üles ja alla…

Aile
    Member

Kui su õlg ja ranne on nõrgad, siis soovitan kõigepealt neid aidata järgi.

Vaba raskusega surumised on siiski liiga tähtsad,et neid asendada. Kui just mingit vigastust (või vigastuseohtu) pole.

Ja tee surumine esimese harjutusena, siis pole ta väsinud. Kui siis ka õlg ja ranne väsivad, tuleb hakata neid järgi aitama.

Kaido Leesmannil on ilusad vastused. Mina teie asemel enam teemat ei arendaks

antol
    Member

Mina olen ka vabade raskuste pooldaja, aga kui Ühendriikides ülikoolis käisin, siis seal lihtsurelikke üldse vabade raskuste (v.a. hantlid) juurde ei lastud, ainult sportlased toimetasid treenerite karmi pilgu all

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.