Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 19 years tagasi by
antol.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 25, 2006 at 1:04 p.l. #67959
BULDOOSER
Memberjap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.Miks need käed sul värisevad?
jaanuar 25, 2006 at 1:13 p.l. #67960Raivo Piiber
Memberjap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.Miks need käed sul värisevad?
Naljamees – ikka natsa ebakindlamaks muutuvad, kui väsivad. Aga see äkki minu omapära, pole mõtet seda teemat siin edasi arendada. Kes tahab – surub lahtise kangiga, kes tahab – surub smith´il.
jaanuar 27, 2006 at 1:20 p.l. #68263Czar
MemberAga Kaido, kui teha kükke just jõu arendamiseks, kuida siis Smith sobib ?
jaanuar 27, 2006 at 7:31 p.l. #68331kaido leesmann
MemberKui mingit põhjust ei ole (vigastus või saali varustus puudub kükipukk), siis teeksin ikka lahtise kangiga. Ma ei ole kusagil küki arendamise kavades näinud Smith’i.
Igal juhul lahtine kang.
aprill 2, 2006 at 2:00 e.l. #78366Bailey
MemberSmith on vastik, see on täielik vigastuste masin, iga kord kui teen siis on vähemalt järgmine päev midagi valus ranne vms.
aprill 2, 2006 at 9:37 e.l. #78391jrx
MemberKükkide jaoks kui täiskükki kardad teha, siis igas küki kavas peaaegu on kükid kastile sees… Ise teen ka ja võin vanduda, et võtab jala läbi nii eest kui tagant ja kannikalihase kah veel.
aprill 2, 2006 at 10:22 e.l. #78400rait83
MemberKui sa surus smithiga või lahtise kangiga siis on kangi liikumise trajektoorid üldse erinevad. Minu arust Smith pärsib loomulikku liigutust. Küki ja surumise ajal lahtise kangiga ei liigu sul kang täpselt sirgjooneliselt üles ja alla…
jaanuar 10, 2007 at 9:47 e.l. #101279Aile
MemberKui su õlg ja ranne on nõrgad, siis soovitan kõigepealt neid aidata järgi.Vaba raskusega surumised on siiski liiga tähtsad,et neid asendada. Kui just mingit vigastust (või vigastuseohtu) pole.
Ja tee surumine esimese harjutusena, siis pole ta väsinud. Kui siis ka õlg ja ranne väsivad, tuleb hakata neid järgi aitama.
Kaido Leesmannil on ilusad vastused. Mina teie asemel enam teemat ei arendaks
jaanuar 10, 2007 at 10:32 e.l. #101283antol
MemberMina olen ka vabade raskuste pooldaja, aga kui Ühendriikides ülikoolis käisin, siis seal lihtsurelikke üldse vabade raskuste (v.a. hantlid) juurde ei lastud, ainult sportlased toimetasid treenerite karmi pilgu all
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.