VAADAKE PILTE!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » VAADAKE PILTE!
- This topic has 115 replies, 64 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2007 at 10:44 p.l. #109210
Katake
MemberKui juba EKFL president selliseid matslikke vihjeid Metsakalmistule loobib ja liitu kuuluvat sportlast avalikult halvustab, siis jääbki üle vaid tõdeda et kogu liit koosneb ainult Tallinna peakontorist ja Tokko ustavatest jüngritest. Kõik kes resideeruvad mujal Eestis või ei jaga pealiku mõtteviisi tuleb välja juurida, oimetuks tümitada või lihtalt ajukääbikuteks tembeldada.
Aastaid tagasi tümitati Kalmust igal võimalikul ja võimatul moel, nüüd on siis Vend Vähk ette võetud. Või vähemalt on tümitamisega algust tehtud.
märts 11, 2007 at 7:27 e.l. #102239Kapten
MemberArvan et vend vähk tümitab ennast ise ome extreemsustega! Kui ise pole viis tundi süüa saand siis hakkab endal ka katus sõitma! Peace!
märts 11, 2007 at 9:58 e.l. #109136taavs
MemberVäga paljud inimesed teavad, et VendVähil on käimas ekstreemne dieet. Väga vähesed aga teavad, mida selline dieet põhjustada võib. Kogenenumad rauakangutajad ning Tokko arvatavasti teavad ka, seega tuleks neil sellega arvestada. Karm diiet hakkab ka meelele, tuleks olla ikka ettevaatlik mida suust talle välja ajate. Oleks te seda natukenegi arvestanud, poleks sellist jama siin tekkinud.
Arvestagem ikka teistega,
Taavi
märts 11, 2007 at 10:22 e.l. #109208heli
MemberMa ei saa aru mis ta on jumal või, et talle ei tohi mingit kriitikat avaldada. Nagu naine ausõna. Keegi pole ju midagi halvasti öelnud. Asi hakkas pihta sellega, et Ott soovis näha pilte ka alakehast (kaasaarvatud Ivo oma), et võrrelda propotsioone. Sellepeale aga solvuti. Teiseks see hammaste asi. Vähk arvab kindlameelselt, et võistlustel hinnatakse teda hammaste järgi, no kuulge ega see ei ole missivõistlus. Kolmandaks mis Liidu inimesi häirib on see, et mees õigustab enda “õiget” dieeti ja kõik noored ju hakkavad seega jäljendama teda. See on täielik lollus mis ta teeb, saage ometi aru. Muidugi hakkab siis katus sõitma. Tulgu maapeale tagasi, t..a ma ei või
märts 11, 2007 at 11:33 e.l. #109218paprica
MemberMis puudutab seda Tokko Hollywoodi naeratuse nalja, siis see oli kahtlemata asjakohane. Vaadake näiteks kuidas Tammert läbi meedia aegajalt Kanterit tõgab:) Väikene tõgamine käib spordis ikka asja juurde:) Dieedil oleva kulturisti võrdlemine toituva koeraga, keda samuti ei ole mõistlik selle toimingu puhul segada, võib pädeda või mitte. samas peaks miski inimest ikka teistest elusolenditest eristama. Reaktsioon suht sõbralikule tõgamisele oli ikka koolieeliku tasemel. Stiilis – mina enam sinu liivakasti ei tule, ja üleülse jätan kulturismi maha – lihtsalt uskumatu. Eriti arvestades seda, et VendV on ennast senimaani väga sümpaatse tegelasena näidanud. Arvatavasti peab ta nüüd mõnda aega taluma lavale astudes mõningaid naeruturtsatusi ja sisepiiris naljatatakse tema üle nähtavasti veel mõnda aega. Usutavasti see vahvat sõudurit ei murra.
märts 11, 2007 at 11:44 e.l. #109219Angel-liis
MemberEgo 0n jube asi…eriti kui ta liiga suureks paisub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2007 at 11:58 e.l. #109221joey
MemberMis puudutab seda Tokko Hollywoodi naeratuse nalja, siis see oli kahtlemata asjakohane. Vaadake näiteks kuidas Tammert läbi meedia aegajalt Kanterit tõgab:) Väikene tõgamine käib spordis ikka asja juurde:) Dieedil oleva kulturisti võrdlemine toituva koeraga, keda samuti ei ole mõistlik selle toimingu puhul segada, võib pädeda või mitte. samas peaks miski inimest ikka teistest elusolenditest eristama. Reaktsioon suht sõbralikule tõgamisele oli ikka koolieeliku tasemel. Stiilis – mina enam sinu liivakasti ei tule, ja üleülse jätan kulturismi maha – lihtsalt uskumatu. Eriti arvestades seda, et VendV on ennast senimaani väga sümpaatse tegelasena näidanud. Arvatavasti peab ta nüüd mõnda aega taluma lavale astudes mõningaid naeruturtsatusi ja sisepiiris naljatatakse tema üle nähtavasti veel mõnda aega. Usutavasti see vahvat sõudurit ei murra.ei ole midagi, peale dieeti sööb kõhu täis ja maailm on jälle ilus ja päikseline koht. näljane inimene on kuri inimene, nagu öeldakse.
märts 11, 2007 at 12:41 p.l. #109226Flex250
MemberMis puudutab seda Tokko Hollywoodi naeratuse nalja, siis see oli kahtlemata asjakohane. Vaadake näiteks kuidas Tammert läbi meedia aegajalt Kanterit tõgab:) Väikene tõgamine käib spordis ikka asja juurde:) Dieedil oleva kulturisti võrdlemine toituva koeraga, keda samuti ei ole mõistlik selle toimingu puhul segada, võib pädeda või mitte. samas peaks miski inimest ikka teistest elusolenditest eristama. Reaktsioon suht sõbralikule tõgamisele oli ikka koolieeliku tasemel. Stiilis – mina enam sinu liivakasti ei tule, ja üleülse jätan kulturismi maha – lihtsalt uskumatu. Eriti arvestades seda, et VendV on ennast senimaani väga sümpaatse tegelasena näidanud. Arvatavasti peab ta nüüd mõnda aega taluma lavale astudes mõningaid naeruturtsatusi ja sisepiiris naljatatakse tema üle nähtavasti veel mõnda aega. Usutavasti see vahvat sõudurit ei murra.kuradi õige jutt täpselt nii ongi ju
märts 11, 2007 at 1:32 p.l. #109233antonhansen
MemberMina ei taha tülitseda ei flexi ega andreazega (minuarust on andreaz küll väljamõeldud tegelane), olen noor tõesti, aga see ei tähenda et ma endast vanemaid ei austaks, suurem osa foorumlasi on minust palju kauem trenni teinud, elus kindlasti palju rohkem saavutanud, pean neist väga lugu.
Osadele siin foorumis olen ette jäänud, asi, mida kindlasti ei soovi. Mis on järgmine samm, otsite mind ip aadressi järgi üles ja annate lõuga?
märts 11, 2007 at 1:36 p.l. #109238yamikazi
MemberMina ei taha tülitseda ei flexi ega andreazega (minuarust on andreaz küll väljamõeldud tegelane), olen noor tõesti, aga see ei tähenda et ma endast vanemaid ei austaks, suurem osa foorumlasi on minust palju kauem trenni teinud, elus kindlasti palju rohkem saavutanud, pean neist väga lugu.Osadele siin foorumis olen ette jäänud, asi, mida kindlasti ei soovi. Mis on järgmine samm, otsite mind ip aadressi järgi üles ja annate lõuga?
Võta rahulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi ei tule sind otsima ega puutuma. See sõnalus mis siin oli siia jääbki. Ja kui keegi midagi kunagi otsustab siis otsustage täis kõhuga, alati valite parima valiku kui olete söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2007 at 1:41 p.l. #109240antonhansen
MemberEinoh, ega see ülesotsimine oli nii naljaga pooleks loomulikult.
Minu eesmärk amazon.ee-s pole kunagi olnud tähelepanu saamine, eriti mitte negatiivse tähelepanu.
märts 11, 2007 at 1:54 p.l. #109243siimi1
MemberPole midagi teha….eks igal asjal on oma hind….ma arvan et kui Nool või Veerpalu kirjutasksid ka kuskil foorumis mitu korda nad päevas s…tal käivad või naist panevad siis saaksid ka nemad taolisi arvamusi…lihtsalt tuleb arvestada kui sa oma elu niimoodi rahva ette laotad pead ka kriitikat kannatama…sest meil on sõnavabadus ja keegi ei saa seda takistada…loen ise ka aegajalt vendv blogi ja tunnistan et põnev on just see mida ta räägib oma trennivälise elu kohta….aga nagu näha on sellisel edevusel ka omad tagajärjed…ma ei ütle et edev ei peaks olema…kuid teha tuleb seda õigel ajal ja õiges kohas;)
Jõudu edaspidiseks!
märts 11, 2007 at 2:42 p.l. #109251vend vähk
ModeratorKuna minu tegevust siin portaalis ei ole veel ametlikult lõpetatud, siis nendele, kes usuvad, et nad teavad antud teemast kõike, pean kahjuks tõdema, et nad ei ole isegi mitte jäämäe tippu näinud. Kõik ei ole nii lihtne kui teinekord paistab ning vend vähi huumorimeelega ning kriitikaga on kõik korras teatud piirideni. Saunapiltide ja teiste selliste naljade peale olen ka ise muhelenud, aga kui mõnes küsimuses hakatakse avalikult minu oma lauseid väänama, siis juriidiliselt ei ole see mitte ilus. Üldiselt hoidun toimuvat avalikult kommenteerimast, et teema vaibuks ning asjaosalised jõuaksid teatud küsimustes selgusele. Loodan siiani, et vend Vähi teemad pannakse siin kinni, mida oleks minu palvel pidanud tegema juba mitu päeva tagasi. Kui on tulevikus erialaseid küsimusi, siis palun pöörduda ainult minu e-maili aadressile: vendv@hot.ee
Toredat kevadet!
Edu!
märts 11, 2007 at 3:10 p.l. #109254paprica
MemberIlmselt on see portaal kulturistile parim väljund (peale lava muidugi). Kindlasti oleks Sinu lahkumine siit nii Robocopile kui ka siinsetele asjahuvilistele, kes näikse Sind valdavalt toetamas peaaegu kõiges, suur kaotus. Seega pead Sa silmas pidama, et “karistades” Tokko & Co-d karistad Sa ka siinseid tulevikukulturiste (ja mitte ainult) ja kahtlemata ka ennast. Mulle on Sinu kirjutusi lugedes jäänud mulje, et Sinu puhul on tegemist fanaatikuga, kes oma tegemiste kõrval tunneb muret ka ala hea käekäigu ja maine pärast. Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi! Edu sulle!
märts 11, 2007 at 3:21 p.l. #109256yamikazi
MemberIlmselt on see portaal kulturistile parim väljund (peale lava muidugi). Kindlasti oleks Sinu lahkumine siit nii Robocopile kui ka siinsetele asjahuvilistele, kes näikse Sind valdavalt toetamas peaaegu kõiges, suur kaotus. Seega pead Sa silmas pidama, et “karistades” Tokko & Co-d karistad Sa ka siinseid tulevikukulturiste (ja mitte ainult) ja kahtlemata ka ennast. Mulle on Sinu kirjutusi lugedes jäänud mulje, et Sinu puhul on tegemist fanaatikuga, kes oma tegemiste kõrval tunneb muret ka ala hea käekäigu ja maine pärast. Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi! Edu sulle!Täpselt. Saan kirjutada sulle küll e-mailile aga saaksin rohkem teavet teiste küsimuste ja vastuste suhtes ka, mida siin foorumis vabalt vaadata ja lugeda annab.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.