VAADAKE PILTE!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » VAADAKE PILTE!
- This topic has 115 replies, 64 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2007 at 2:04 p.l. #109133
gmaster
Memberteema on täiesti mõttetuks läinud juba..
lihtsalt üks sopaga loopimine! kahju, väga eestlastele omane!
võtke asja rahulikult ja huumoriga, on elu palju lihtsam!
internet on viimane koht kus teineteist ähvardada.
jõudu ja päikest kõigile!
märts 10, 2007 at 2:07 p.l. #109135Annika Pärtel
MemberMa ei näe vajadust sinuga edasi sellel teemal vaielda, nii et ole truu ja tubli edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Truu kellele…? Ma olen truu vaid ühele inimesele ja see ei ole Arnold
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ei taha vaielda, miks sa siis sõna võtsid üldse? Loogiline ju, et kui juba on vaidlus tekkinud, siis seda ka jätkatakse. Ka sinu kommentaari peale.
Asi on ju ikka ja jälle põhimõttes. Paljud teist tunnevad Arnoldit isiklikult? Ja paljud Imret? Paljud mõlemat? Mina pole ei ühe ega teise poolt. Mulle meeldivad nad mõlemad. Imre on oma ala proff ja Arnold oma. Mõlemad kõvad mehed.
märts 10, 2007 at 2:30 p.l. #109137Bonsuna
MemberMis ma siis räägin, “Haige, haige on see Eesti ühiskond!!!” “ZORRO”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2007 at 3:31 p.l. #109142Mr.Y
Membersina 15 aastane 65 kilone lapsuke oled mind 130 kilost 30 aastast meest paika pand?ei oskagi midagi öelda tundub et su vanemad pole sind kasvatand ega õpetand vanemat inimest austama.kuule väikepoiss mina olen trenni yle 10 aasta teind, mis paikapanija sa mul oled, ennast tattnina pole ollagi ju, see et sa mind ei näe arvad et olen sinusugune pubekast koolipoiss vä?
“Andreaz” vs antonhansen vaidlus hakkab jälle pihta nagu vanas teemas ainult uue nime all.
märts 10, 2007 at 3:39 p.l. #109143yamikazi
Member“Andreaz” vs antonhansen vaidlus hakkab jälle pihta nagu vanas teemas ainult uue nime all.Peaasi et neil huvitav on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2007 at 3:42 p.l. #109146veinikaarija
Member“Andreaz” vs antonhansen vaidlus hakkab jälle pihta nagu vanas teemas ainult uue nime all.Minu arust on nendel suurtel ja enda arvates jube vägevatel meestel teatud kompleks, nimelt nad ei kannata, kui keegi nendest noorem , neid õpetama tuleb. Antud hetkel oli see antonhanseni poolt hea soovitus selline teema lukku panna. Väga huvitav oli flexi lisa, et kes sind tatikat ikka kuulab. Ma arvan, et kui ta ise oleks sellise soovituse teinud, siis teda ei oleks ka kuulatud, hoolimata tema suurest kaalust ja kõrgemast east.
märts 10, 2007 at 4:12 p.l. #109149kossar2
MemberJa sa ise oled….kes…..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enamus on netis küll kõvad lahmijad, kuid tegelikult ei tea teist keegi mitte kui midagi. Teema, milles on mõttetu sõna võtta neil, kes asjaosalisi vaid laval või teleekraanil näinud.
aga sina aktivist sa ei teagi mida ma nende …. all mõtlesin äkki seda et tokko on tore aga äkki midagi muud???
nii et ära hakka kohe paukuma
märts 10, 2007 at 4:15 p.l. #109150SiimN
MemberNiisiis asun teema juurde…
Vorm on juba väga hea!(Y)Jätka samas vaimus ja edu.Ootan huviga juba uusi pilte!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu,jõudu ja jaksu rängal dieediperioodil!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2007 at 4:56 p.l. #109157ROtter
MemberKuna teema on ammu metsas, siis lugege parem tänast AileKuuda blogi ” Sünnipäev….”.
Sellist reality show `d ei sooviks ka oma vaenlasele mitte.
märts 10, 2007 at 5:20 p.l. #109159SiimN
MemberKuna teema on ammu metsas, siis lugege parem tänast AileKuuda blogi ” Sünnipäev….”.Sellist reality show `d ei sooviks ka oma vaenlasele mitte.
See on tõsiselt teine sünnipäev!
märts 10, 2007 at 5:45 p.l. #109162Indrek K
Membersina 15 aastane 65 kilone lapsuke oled mind 130 kilost 30 aastast meest paika pand?ei oskagi midagi öelda tundub et su vanemad pole sind kasvatand ega õpetand vanemat inimest austama.kuule väikepoiss mina olen trenni yle 10 aasta teind, mis paikapanija sa mul oled, ennast tattnina pole ollagi ju, see et sa mind ei näe arvad et olen sinusugune pubekast koolipoiss vä?
IRW… Täiesti peal, 130kg kaaluv mees ajab siukest iba suust välja, tead, mu siiani veel munakotis olev poeg/tütar on ka natikene inteligentsem, kui Sa oled… Ma ausalt ei või… poeg on sama vana, aga tundub, et su pojaga sama vana poiss on sust kraadikene taibukam.. Paika Sind pandi, nii või naapidi, eriti peale siukest posti oled Sa paigas… vähemalt minu jaoks, eee, mode, kas siukest lisavidinat pole foorumil, et ühe või mitme tegelase poste ma nägema ei peaks, sest seal midagi kasulikku lugeda nagunii pole!
Hinge ravimise jms. asjaga võiksid Sa pikemalt tegeleda, äkki isegi jõusaalis käimise vastu selle välja vahetada…
Täielik naer ikka!
Oli absoluutne OT küll, aga see selleks, see teema ongi kujunenud millekski muuks, kui vend vähi piltide kommenteerimiseks!
Minu poolt vend vähile jõudu edaspidiseks!
märts 10, 2007 at 5:51 p.l. #109163Annika Pärtel
Memberaga sina aktivist sa ei teagi mida ma nende …. all mõtlesin äkki seda et tokko on tore aga äkki midagi muud???nii et ära hakka kohe paukuma
Ok, hakkame siis vaidlema..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kust sina kossar2 tead, mida ma nende “…” all oma vastuses mõtlesin? Nii et ära hakka kohe paukuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Lollustele saabki ju vaid sama lollilt vastata…)Äkki mõtlesin seda ja äkki mõtlesin toda….äkki sa ei mõelnud üldse, kui seda vastust kirjutasid, kas nii ei võinud äkki olla? Nagu lasteaed, tõesti.
märts 10, 2007 at 6:04 p.l. #109166Indrek K
Membersee et sa mind ei näe arvad et olen sinusugune pubekast koolipoiss vä?Kuradi lahe, et inimesed ennast nii selgelt väljendavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poole suurem, poole raskem… poole düsgraafikum (onon õieti kirjutatud, ei vaidle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )On ikka oopel küll!
märts 10, 2007 at 6:06 p.l. #109167inside14
Member“Tule taevas appi!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See teema nii mõttetuks läind ja millest see veel alguse sai mingist tühjast tähjast!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes soovin Imrele Edu ja Jaksu ning tugevat üleolemist sellistest jorsidest kes siin mõttetult sõna võtnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2007 at 6:55 p.l. #109172SHOXi
MemberInimestel on ikka päris igav, ma vaatan.
Ma oskan ainult nii palju öelda, et kahju. Oli tore lugeda VendVähi blogisid ja vaadata ta arengut.
Olgem asjalikud, kirjutagem asjast ja möla maha lapsed.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.