VAADAKE PILTE!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » VAADAKE PILTE!
- This topic has 115 replies, 64 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2007 at 1:53 p.l. #109015
Rossbach
MemberNujah, oli mis oli, aga praegu kuulub Vend Vähi blogile vaatamiste rekord – üle 76 000. Eks see kipub nii olema, et kui muru seest kipub mõni tutt kõrgemale küünitama, siis lõigatakse see maha, kuid samas sellest kahju, sest kui kõik postitaksid poliitiliselt korrektseid ja neutraalseid postitusi (nagu ntx. käesolev), siis läheks ju igavaks.
märts 9, 2007 at 2:19 p.l. #109020maats
MemberVend Vähk palun anna mulle andeks minu solvangud !Eesti kulturism ei ela Sinu kaotust üle !
PS. Kõik, kes lebavad Metsakalmistul olid ka asendamatud !
PS.PS. Vend Vähk palun ära solvu jälle !
Müstika!!!!Ma ei saa aru mis toimub, kas nii loodab Eesti Kulturismi ja Fitnessi liidu president edendada seda toredat spordiala Eestis?Algul mõnitades ja nüüd lausa rõvedalt tänitades, ühte selle ala parimat Eestis.Ma saaks aru, kui selle pildi ja muu crapi oleks siia postitanud mõni suvaline foorumlane, aga et liidu president
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, andke mulle andeks, kui ma millestki olen valesti aru saanud, aga kas Hr.Presidendil pole millegi muu tähtsamaga tegeleda, kui siin foorumis mingit jama ajada.Ärge arvake, et ma olen Vend Vähi tulihingeline fänn ja austaja, aga humoorikaid ja huvitavalt kirjutatud blogisid ja pilte oli küll hea jälgida.Kahju, et meie maal selliselt asjad käivad.
märts 9, 2007 at 2:23 p.l. #109022arstiuss
MemberNujah, oli mis oli, aga praegu kuulub Vend Vähi blogile vaatamiste rekord – üle 76 000. Eks see kipub nii olema, et kui muru seest kipub mõni tutt kõrgemale küünitama, siis lõigatakse see maha, kuid samas sellest kahju, sest kui kõik postitaksid poliitiliselt korrektseid ja neutraalseid postitusi (nagu ntx. käesolev), siis läheks ju igavaks.Ma olen ka tema blogisid hoolikalt lugenud, kuid seda mitte niivõrd fännates, kuivõrd imestades ja jälgides, millal selline irratsionaalne käitumine oma loomuliku lõpu leiab.Respect, kui seda ei tule ja mees jätkab oma senise eduga võistlustel, kuid kahjuks paistab praegu sedamoodi, et kuskilt otsast hakkab mees ikka vaikselt järele andma…
märts 9, 2007 at 2:34 p.l. #109024pacman
MemberVend Vähk palun anna mulle andeks minu solvangud !Eesti kulturism ei ela Sinu kaotust üle !
Jobu!
Kallis fitness.ee andke mulle endeks see solvag!
PS.PS Ärge mulle jälle hoiatust pange!
On tore v?
Oi mul poogen, plokkige ära, tehke mida tahate, jääte jälle ühest foorumikasutajast ja kliendist ilma.
märts 9, 2007 at 2:44 p.l. #109026eigo
MemberMa pole algusest peale aru saanud, kuidas sihuke kloun (rõve!) saab olla EKFL’i president.
Olen oma elu jooksul näinud nii mõndagi täiskavanud last ja 42aastane tatika aruga mees on senimaani rekord.
märts 9, 2007 at 5:00 p.l. #109047algaja17
MemberOUU rahu rahu, asi läheb juba päris julmaks laimamiseks siin!!!!!!!
märts 9, 2007 at 5:14 p.l. #109049Mr.Y
MemberNii hull see mõnitamine ja mölisemine ka ei olnud. 12-aastased tüdrukud solvuvad nii kergesti, mehed peaks ära kannatama, eriti läbi interneti tulevat jura. Võibolla mees võtab ennast peale nälgimist kokku?, kuid ma ei õigusta siin seda, lihtsalt erapooletult lugesin ja avaldasin arvamust.
märts 9, 2007 at 5:22 p.l. #109051PT London
MemberNii hull see mõnitamine ja mölisemine ka ei olnud. 12-aastased tüdrukud solvuvad nii kergesti, mehed peaks ära kannatama, eriti läbi interneti tulevat jura. Võibolla mees võtab ennast peale nälgimist kokku?, kuid ma ei õigusta siin seda, lihtsalt erapooletult lugesin ja avaldasin arvamust.Sama siin, lugesin ”solvavaid” postitusi mitu korda läbi ja ikka ei j6udnud kohale kuidas NII ULLULT solvuda sai!
märts 9, 2007 at 5:26 p.l. #109043PT London
Aga selline jutt nii vanalt mehelt on kyll naeruväärne, seda v6ib vabalt m6nitamisena t6lgendada ja korralik/siiras vabandus oleks 6ige tegu!
märts 9, 2007 at 5:36 p.l. #109053hannest
MemberImre Vähi on vist tõesti natuke edevam, kui keskmine eestlene(mina). Aga on ju põhjust ka. Kui Imre solvumine tuli ainult sellest teemast, siis ma seda ei mõista. Ta peaks ju teadma, et kuulsusel(seda ta ju taotleb) on ka teine pool.
Aga see Tokko käitumine on küll idiootlik.
PS: Kas keegi viitsiks teha algatuse talle umbusalduse avalduseks, et ******* tagasi astuks?
märts 9, 2007 at 5:52 p.l. #109054plokk
MemberJôudu! Üks praeguse hetke teemaväline kommentaar.Sry, pole mingi spetsalist aga pildid, mis olid sul vôetud oma hetkevormist 28.02, on minu hinnangul parimad!Palju ka kaal oli viimastel vôtetel , vôibolla oli see kuskil üleval aga ei torkand silma. Tervitused!
märts 9, 2007 at 7:07 p.l. #109059SiimN
Mega IRW!Lasteaed!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2007 at 10:19 p.l. #109068Xero
MemberMilleks see läbu siin? Te olete mingid lapsed siin w? Eriti vihjan neil bossudele siin fitness.ee’s. Milleks selline laimamine, kui Imre solvus, siis jätnud rahule ja palunu andestust, kuid jätkaket sama juraga edasi ja veel sarkasmiliselt? Kas sellist Eesti kulturismi me tahtsimegi..
märts 9, 2007 at 11:42 p.l. #109071tarmps
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rahunege maha inimesed. Nalja ka enam keegi ei mõista. “Kas sellist huumorivaba Eesti kulturismi me tahtsimegi..”
märts 10, 2007 at 12:18 e.l. #109079LeBon
Membersee Tokko viimane nali, kus metsakalmistut mainiti jne oli minu arust ka veits liig aga noh, ju neil on mingid omavahelised asjad, millest meie midagi ei tea. aga see Hollywoodi naeratus- mitte ei saa aru, mis seal niiväga solvuda oli. ma olen küll varemgi pannud tähele, et ülimalt edevad inimesed solvuvad räigelt igal võimalikul ja võimatul põhjusel aga mis liig, see liig.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.