VAADAKE JA IMESTAGE!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » VAADAKE JA IMESTAGE!!!
- This topic has 25 replies, 21 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
Karu.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2007 at 5:18 p.l. #120188
mullaonu
MemberToitumise kohta meenus ka üks variant. Küsiti, et mida ja kuidas ma pean sööma, et treeningust rohkem kasu oleks, ma siis seletasin kuna ja mida. Tegu oli päris algajaga ja minu pakutu peale ütles ta, et mul ei jätku selleks kõigeks raha. Ma siis, et hädapärast võid ju ka ainult kohupiimaga läbi ajada, et neljast pakist päevas sulle piisaks. Nädal hiljem poiss kurdab, et esimesed päevd suutsin küll hommikul endale neli pakki kohupiima sisse ajada aga siis enam ei jaksanud. Küsisin siis, et miks sa neli korda ei või päevas süüa, iga kord üks pakk? Tema, et päeval polevat aega poodi minna, et mõtlesin hommikul kõik korraga ära süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tra. Ma enam suuda naeru pidada, see parim nali viimase 3 aasta jooksul vist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
juuli 26, 2007 at 5:39 p.l. #120191Vikatman
MemberÜkskord lõppes sõpradel jooki pannes limonaad otsa ja siis hakkasid nad viinale proteiini pealekaks võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No Fast maitseb imehästi.Mind selles pundis ei olnud, ausõna!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 5:50 p.l. #120192gmaster
MemberÜkskord lõppes sõpradel jooki pannes limonaad otsa ja siis hakkasid nad viinale proteiini pealekaks võtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No Fast maitseb imehästi.
Mind selles pundis ei olnud, ausõna!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võsul võeti ka viina PRO FX-ga
juuli 26, 2007 at 10:51 p.l. #120224TANK
MemberSellessuhtes, et tean kah ühte lugu.
Mehel oli kinnise kõhuga probleem ja läks arsti juurde. Arst kirjutas talle välja pärakuküünlad. Mees läks apteeki ja ostis ühe ja kodus sõi selle ära. Aga probleem ikka alles. Järgmine päev ostis veel 2 ja sõi ühe lõunaks teise õhtuks. Mure ei kadunud. Kolmandal päeval otsustab osta 3 küünalt ja samas kurdab proviisorile, et küünlad ei toimi. Apteeker küsib vastu: “Aga mis te nendega tegite? Ära sõite või?”
“Ei! Per**e toppisin!” vastab mees sarkastiliselt.
juuli 27, 2007 at 5:09 e.l. #120226builder
Membermarek jah juba kirjeldas olukorda. olen ka vahel ostnud massilisajat ,proteiinii……,noh toidulisandeid.ja möni ikka on sellise suhtumisega,et tegu keemiaga. nu jah näo ilmest ,kui räägid toidulisandist,on ka aru saada, et umbes mees mis sa siin räägid avalikult keemiast.koige hullem inimesed ise ei tea,mida söövad. ja eriti naljaks on see ,et kardetakse suitsetamist maha jätta,et lähen paksuks.kahju ,selliseid inimesi on väga palju,vähemalt minu ümber. ja möni on isegi selline kangekaelne ,et vastab,et 1 suits päevas isegi hää pidavat olema tervisele. ah ……….ma ütlesin ,jah kui meeldib siis meeldib,mulle ka meeldib sportlik olla………
juuli 27, 2007 at 6:37 e.l. #120228Anonüümne
GuestPaljud arvavad ju, et toidulisandid on stereoidid…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2007 at 6:37 e.l. #120229Angel-liis
Membervõsul võeti ka viina PRO FX-gaSee võis küll vastik olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2007 at 8:43 e.l. #120243Vikatman
MemberHahah.
Mina | says:
avastasin enda jaoks, et kaseiinvalk mõjub väga hästi
tema says:
just just
tema says:
kaseiin on ju kasepuust tehtud?
tema says:
rsk läheb aega enne kui läbi hammustan
tema says:
fakt see et liha valku vähe vaja piiima valku rohkem ja taimset valku kõige enam
tema says:
kust sa kaseiini said?
tema says:
sõna kvaliteetne vadaku valk on sama lõbus nagu kuumad eesti poisid
Täismöll!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2007 at 10:59 e.l. #134298Janely
MemberToitumise kohta meenus ka üks variant. Küsiti, et mida ja kuidas ma pean sööma, et treeningust rohkem kasu oleks, ma siis seletasin kuna ja mida. Tegu oli päris algajaga ja minu pakutu peale ütles ta, et mul ei jätku selleks kõigeks raha. Ma siis, et hädapärast võid ju ka ainult kohupiimaga läbi ajada, et neljast pakist päevas sulle piisaks. Nädal hiljem poiss kurdab, et esimesed päevd suutsin küll hommikul endale neli pakki kohupiima sisse ajada aga siis enam ei jaksanud. Küsisin siis, et miks sa neli korda ei või päevas süüa, iga kord üks pakk? Tema, et päeval polevat aega poodi minna, et mõtlesin hommikul kõik korraga ära süüa.
see oli küll väga naljakas lugu…väga hea !!!! nalja nabani
detsember 13, 2007 at 11:55 e.l. #134301kame
ModeratorMinule on üeldud selge sõnaga, et proteiini on mõtekas kasutada, kui trenni on tehtud vähemalt 3 aastat aga valke võib ka varem võtta.
Ütles seda 20 aastane kodanik ja kuuldavasti kõva treenija.

Ma ei mõista miks inimesed ei saa tasa olla, kui suust midagi naguinii välja ei tule…?
detsember 13, 2007 at 2:59 p.l. #134336Karu
MemberMinulgi üks tuttav “jube kõva trennimees”.
Nägin siis teda ühel päeval saalis üle väga pika aja ja ta rääkis, et nüüd pikk paus juba ning hakkab uuesti kasvatama.
Küsis, et kas ma mingeid “aineid ka panen” vää. Ma ütlesin, et HT-R – seal on just hästi valk, kreatiin ja glutamiin sees. Taastab hästi ja areng on hea.
Tema ütles, et ta nüüd hakkab ka peagi uuesti kreatiini võtma. Küsisin, et miks sa siis valgukoksi ei võta, treeninud mees ju.
Tema: eiei, ma tahan ainult kreatiini, proteiiniga läheb asi päris käest ära!

Nojah…

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.