VAADAKE JA IMESTAGE!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » VAADAKE JA IMESTAGE!!!
- This topic has 25 replies, 21 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
Karu.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2007 at 7:51 e.l. #11260
vend vähk
ModeratorJärjekordselt sain kinnitust, et me võime siin fitness.ee portaalis rääkida ühtedest ja samadest teemadest ning põhitõed lausa kivisse raiuda, aga ikka saadetakse minu postkastidesse sellist paska. Olgu lisatud, et selliseid pärleid tuleb viimasel ajal üllatavalt tihti:
autor -ktmlc4- [vasta kirjale] – [teie kirjavahetus]
kellele vendv
teema
saadetud: 26.07.2007 – 10:39anna spämmist teada
loetud: 26.07.2007 – 10:39
vastatud: –
No ma kunagi tegin Ostsin omale mingised tabletid nimega metaan või midagi sellist aga need ei pidanud kasulikud olema maksale nii et viskan nad minema vast:Või kuidas nad mõjuvad ei oska öelda we?
juuli 26, 2007 at 7:55 e.l. #120116dirty scorpion
Memberno see on ju teadatuntud värk et algajad ei viitsi või ei oska lugeda
juuli 26, 2007 at 7:56 e.l. #120117painkiller
MemberKirjutada ka ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 8:34 e.l. #120124Bonsuna
MemberJärjekordselt sain kinnitust, et me võime siin fitness.ee portaalis rääkida ühtedest ja samadest teemadest ning põhitõed lausa kivisse raiuda, aga ikka saadetakse minu postkastidesse sellist paska. Olgu lisatud, et selliseid pärleid tuleb viimasel ajal üllatavalt tihti:autor -ktmlc4- [vasta kirjale] – [teie kirjavahetus]
kellele vendv
teema
saadetud: 26.07.2007 – 10:39anna spämmist teada
loetud: 26.07.2007 – 10:39
vastatud: –
No ma kunagi tegin Ostsin omale mingised tabletid nimega metaan või midagi sellist aga need ei pidanud kasulikud olema maksale nii et viskan nad minema vast:Või kuidas nad mõjuvad ei oska öelda we?
Kord küsiti minult sellist asja, et….. KUI KASUTAN METAANI, ET KAS SIIS PEAN MA SEDA VALKU KA IKKA SÖÖMA.?
Ma ütlesin, et ei pea, aga hakaku raha kiiresti kõrvale panema muidu maetakse sind vanemate kulul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine teema: Siis kui Kalmus veel Eestis FAST-I maskott oli, tuli Tartus minu juurde üks jõmm (tuttav), väga salapärase ilmega küsis, et kas mul proteiini on? Vastasin, et on küll, et millist vaja? Tema , et sellist mis ikka lihast kasvataks. Ma siis pakkusin talle midagi välja ja mees ostis selle järgmisel päeval ära. Vaatas mind sellise kurva pilguga ja küsis, ega sa ju ei räägi kellegile, et ma sinult proteiini ostsin, ma ei taha, et keegi teada saaks, et ma keemiat kasutan.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin siis endamisi nagu meie Peaminister, et TULE TAEVAS APPI!!! (või umbes nii). Vastasin kurvale vennikesele, et ole rahulik ei mina räägi, noh ja ega ma olegi ju rääkinud. Tema nime ma pole ju teile avalikustanud.
Selliseid vaimuhiiglasi ikka jagub, täitsa usun Imre, et su postkast nendest umbes on.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 8:57 e.l. #120126argold
MemberEi tea, kas nutta, või naerda selliste andekate küsimuste peale? Tervislikum on vist ikka naerda…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 9:18 e.l. #120127Bonsuna
MemberToitumise kohta meenus ka üks variant. Küsiti, et mida ja kuidas ma pean sööma, et treeningust rohkem kasu oleks, ma siis seletasin kuna ja mida. Tegu oli päris algajaga ja minu pakutu peale ütles ta, et mul ei jätku selleks kõigeks raha. Ma siis, et hädapärast võid ju ka ainult kohupiimaga läbi ajada, et neljast pakist päevas sulle piisaks. Nädal hiljem poiss kurdab, et esimesed päevd suutsin küll hommikul endale neli pakki kohupiima sisse ajada aga siis enam ei jaksanud. Küsisin siis, et miks sa neli korda ei või päevas süüa, iga kord üks pakk? Tema, et päeval polevat aega poodi minna, et mõtlesin hommikul kõik korraga ära süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 9:29 e.l. #120129MEE
Membernalja nabani
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 10:08 e.l. #120133raptor
MemberKunagi üks tüüp tahtis mu sõbra kaudu omale valku tellida, no sõber siis tõi talle ja ütles umbes et Väga hea proteiin, ise kasutan juba pikka aega, toimib väga hästi, maitse on hea ja lahustub hästi. Teine tüüp läks jumala leili, et miks sa mulle seda proteiini tõid raisk, ma tahtsin ju valku! Kulus mingi pool tundi enne kui lõpuks uskuma jäi, et talle tünga ei tehta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne kui midagi võtate, võiks ju ometi teada mida omal näost sisse ajate!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige masendavam, et too tüüp polnud siis veel päevagi jõusaalis käinud ja juba tahtis omale veel kreatiini ja metaani ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KUHU TEIL NII KIIRE ON
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 10:54 e.l. #120137gmaster
Membermul sõber ka küsis nii ümbernurga seda proteiiniasja
et kust saab ja nii
ma siis seletasin
tema sellepeale et “noh, kas impotendiks ei jää”, et tal sõber ütles et kulturistid jäävad impotendiks???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ütlesin, et ei jää, aga küsisin mis maitsega talle meeldiks
sellepeale imestas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “neil on mingi maitse kaaa?”ma arvan et ta ajas valgu ja steroidid segamini. vaene poiss
juuli 26, 2007 at 11:41 e.l. #120140Alexander Andrusenko
ModeratorSee on nagu naine dietoloogi juures, kes pärast seda, kui arst talle dieedi määras, küsib, et millal dieeti pidama peab, kas enne sööki või pärast…
juuli 26, 2007 at 12:50 p.l. #120154Bonsuna
MemberSee on nagu naine dietoloogi juures, kes pärast seda, kui arst talle dieedi määras, küsib, et millal dieeti pidama peab, kas enne sööki või pärast…See oli küll kindlasti blond naine.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 1:10 p.l. #120159Military
MemberToitumise kohta meenus ka üks variant. Küsiti, et mida ja kuidas ma pean sööma, et treeningust rohkem kasu oleks, ma siis seletasin kuna ja mida. Tegu oli päris algajaga ja minu pakutu peale ütles ta, et mul ei jätku selleks kõigeks raha. Ma siis, et hädapärast võid ju ka ainult kohupiimaga läbi ajada, et neljast pakist päevas sulle piisaks. Nädal hiljem poiss kurdab, et esimesed päevd suutsin küll hommikul endale neli pakki kohupiima sisse ajada aga siis enam ei jaksanud. Küsisin siis, et miks sa neli korda ei või päevas süüa, iga kord üks pakk? Tema, et päeval polevat aega poodi minna, et mõtlesin hommikul kõik korraga ära süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Deem Marek peab ka igasugseid koomilisi olukordi läbi elama, ei tea kas Ta öösel pärast magada ka saab? mina naersin seda lugu nii et silmad märjad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 1:11 p.l. #120160Andrei8
MemberIse vähemalt ei imestaks, lolle on ikka ja alati leidunud kes ei oska ja ei taha asjadest aru saada. Eks Tartus MV-ski käies kohta seda kui keegi kes on pool aastat saalis käinud hakkab endale metaani sisse kühveldama. Paraku paisusid vaid põsed, punnpõsk selline, eks see metaan sisse põskedesse läks.
On seda lollust vaja!?
juuli 26, 2007 at 3:46 p.l. #120172Sten
Membereks me kõik oleme lollid….ainult omas valdkonnas…..
juuli 26, 2007 at 5:14 p.l. #120187Xero
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See juba nagu anekdoot elust enesest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.