Uus võistluskategooria “Classic Physique”
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Uus võistluskategooria “Classic Physique”
- This topic has 15 replies, 6 voices, and was last updated 10 years, 4 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 8, 2015 at 6:48 p.l. #26675
DarkCloud
MemberEile avalikustati otsus luua uus IFBB võistluskategooria ingliskeelse nimega Classic Physique. Sellega loodetakse luua sild men’s physique ja klassikalise kulturismi vahele ning kindlasti on suurimaks põhjuseks ka niiöelda rannafitnessi võistlejad, kes annavad klassikalise kulturisti mõõdu välja.
Rohkem infot kaalu/pikkusklassidest ning kohustuslikest poosidest:
http://npcnewsonline.com/npc-announces-new-mens-division-classic-physique/218682/Video:
september 9, 2015 at 6:33 e.l. #334853Siht
MemberMinu meelest väga vinge idee. Kindlasti kaalun seda kategooriat ning nüüd jääb üle vaid ettevalmistumine aasta 2016 kevadeks.
september 9, 2015 at 7:02 e.l. #334855vend vähk
ModeratorMa ei tea…Viimasel Arnold Classicul olid esiotsa rannafitnesisstid küll juba kulturistimõõtu
september 9, 2015 at 7:19 e.l. #334625Ott Kiivikas
MemberSee kategooria peaks mõjutama rohkem profileeri Manioni teema on puhas profileer – ehk siis need kes klassikas amatööridena läbi löövad, saavad siis jätkata profileeris.
september 9, 2015 at 8:21 e.l. #333211Sarge
MemberMnjah… ja saigi algus sellele, et jalgu enam ei treenita, et võimalikult väikse kaaluga suur ülakeha massiivsus saavutada.
september 9, 2015 at 8:43 e.l. #333092Siht
MemberSee, et mõned ei taha/viitsi jalgu treenida sai alguse juba ammu enne meie aja arvamist.
Samas ma ei mõista, miks on kohe enamasti välja näidata negatiivsust. Võtke seda, kui positiivset asja.
Jälle väljund, mis võib juurde tuua inimesi, kes tahavad fitnessi ja kulturismiga tegeleda nii, et tulevad ka lavale.september 9, 2015 at 10:26 e.l. #331352Sarge
MemberSee, et mõned ei taha/viitsi jalgu treenida sai alguse juba ammu enne meie aja arvamist.
Samas ma ei mõista, miks on kohe enamasti välja näidata negatiivsust. Võtke seda, kui positiivset asja.
Jälle väljund, mis võib juurde tuua inimesi, kes tahavad fitnessi ja kulturismiga tegeleda nii, et tulevad ka lavale.
Ilmselgelt hoitakse jalgade pealt kokku, et ülakeha suuremaks paisutada jalgade arvelt. Heal juhul võib-olla kord nädalas hakatakse jalgu treenima ja arvatavasti madala intensiivsusega.
september 9, 2015 at 11:02 e.l. #331133Siht
MemberNo näed, kord nädalas on rohkem, kui varem.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga saan aru,vana-hea “eestlase mentaliteet” ning vaja vinguda koguaeg.september 9, 2015 at 12:07 p.l. #331115Sarge
MemberNo näed, kord nädalas on rohkem, kui varem.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga saan aru,vana-hea “eestlase mentaliteet” ning vaja vinguda koguaeg.
Sa ei saa vist üldse aru, mida ma mõtlen. Kui ma oleksin MP võistleja, siis ma ei paneks jalgadele nii suurt rõhku kui ülakehale, sest milleks raisata 5kg jalgadesse, kui selle saab ülakeha peale kasvatada, et oma kategooriasse ära mahtuda? Sest niikuinii jalgu ei hinnata, et head tulemust saada.
Või kui sul on ülakeha ülihea ja rasvaprotsent on ka madal, aga et oma pikkuse-kaalukategooriasse ära mahtuda on vaja 5kg alla võtta. Ilmselgelt sa ei kaotaks massi ülakeha arvelt, vaid ikka jalgade.
september 9, 2015 at 1:42 p.l. #329285Siht
Membermens physiques pole kaalukategooriaid (seega pole vaja muretseda kaalu saamise pärast). Ja mõistlik on alati jalgadele rõhku panna, sest see annab korralikult terve keha arengule juurde.
Samuti ei saanud sina minu pointist aru, et ei ole kohe vaja hakata igas asjas negatiivsust otsima.
september 9, 2015 at 1:49 p.l. #328248Sarge
Membermens physiques pole kaalukategooriaid (seega pole vaja muretseda kaalu saamise pärast). Ja mõistlik on alati jalgadele rõhku panna, sest see annab korralikult terve keha arengule juurde.
Samuti ei saanud sina minu pointist aru, et ei ole kohe vaja hakata igas asjas negatiivsust otsima.
Pikkuse ja kaalukategooriad:

Ma ei leidnud midagi negatiivset, vaid asjad nii hakkavadki olema. Et võimalikult suur välja näha jäetakse jalad treenimata, sest “liigset” massi pole vaja koguda.
september 9, 2015 at 2:03 p.l. #328249Siht
MemberNeed saavad olema Classic Physique kategooriad.
Mens physique on ikka pikkuse põhine.
september 9, 2015 at 2:18 p.l. #327414AlexUuetalu
MemberUues kategoorias kannavad nad lühikesi liibuvaid boksereid ning poseerimine sisaldab ka “kõht & reied” poosi. Nii et jalgade treenimisest nad küll ei pääse.
september 9, 2015 at 2:48 p.l. #327415Sarge
MemberUues kategoorias kannavad nad lühikesi liibuvaid boksereid ning poseerimine sisaldab ka “kõht & reied” poosi. Nii et jalgade treenimisest nad küll ei pääse.
Selge. Arvasin, et ujukatega. Seega praegu mina rääkisin aia postist ja Siht aiast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2015 at 5:12 p.l. #327101AlanBStard
ModeratorIlmselgelt sa ei kaotaks massi ülakeha arvelt, vaid ikka jalgade.
Või võtaks pimesoole, sapipõie, ühe neeru ja väikesed varbad ära ning lühendaks soolestikku jupikese.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.