Uus telesaade “Aktsioon” otsib osalejaid!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Uus telesaade “Aktsioon” otsib osalejaid!
- This topic has 19 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Eluminal.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2010 at 4:46 p.l. #247169
.ep
MemberNo see ongi põhjus miks eestis sellist flashmob’i värki eriti välja ei vea. Kõik tahavad vaadata aga ise osaleda ei julge. Et järsku keegi näeb ja krt teab mida siis mõtleb. Eestlane on ju tuntud oma tagasihoidlikusega.Ma soovitaks nüüd kõigil neil kes on ennast nägijaks kirja pannud hoopis kirja panna ka tegijatena. See oleks selline… hea valgustav kogemus Teile kõigile. Teed ära ja siis on oi oi kui hea ja on mida rääkida. Ja vot siis ülejäänud kadestavad siniseks.
saates ei osaleks, aga muidu võiks keegi tartus küll ühendust võtta, kes sellist asja veab või saab selle toimumisest teada.
jaanuar 4, 2010 at 6:28 p.l. #247181Aile
MemberSeda nalja tahaks küll näha, mis eestlasi nii hirmsalt nakkaks (peale seagripi muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Pigem vaadatakse lihtsalt “no on ikka UHHUUd”.
Aga sellegipoolest edu, jään huviga ootama.
Tuleb ikka midagi sellist teha, et teistel hakkab ka jalg tatsuma, siis tuleb sellest kokku üks meeliülendav üritus.
Muusikavalik on tähtis…ja pigem tehke segagrupp, siis löövad teised kergemini kaasa.
Mina löön kaasa küll tantsijana…st ma ei jaksaks asja eest vastutav olla. Kuu lõpust lähen ära soojale maale kaheks kuuks.
Kujundage see üritus selliselt, et tuleb nö salafännklubi juba ühes…Teie oma tuttavad, kes ridamisi tantsuga liituma hakkavad. Ärge planeerige seda esinemisena…
jaanuar 4, 2010 at 11:03 p.l. #247208Impsik
MemberMinu üks ideedest. Vaimukas see pole aga äkki keegi saab sellest uue idee jaoks inspiratsiooni.
Flash mobi üheks eesmärgiks võiks olla: Vaata hoolega, mida ostukorvi paned!
Terve võistkond on jaotatud söögipoe peale laiali. Võistkonna liikmed käivad mööda söögipoodi ringi. Vaatavad ja tõstavad kaupa korvi/kärusse, nagu tavainimesed ikka. Mõni ajab juttu paarilisega jne. Kuni äkki jäävad kõik tardunult seisma, erinevatesse asenditesse. Näiteks: Keegi on pikali maas, kana pea all. Või kallistab kapsapead jne jne. Ühesõnaga võistkonna liikmed viitavad või hoiavad käes mõnda tervisele kasulikku toiduainet ja silmitsevad seda tardunult, erinevates asendites.
jaanuar 5, 2010 at 6:29 e.l. #247216gmaster
MemberMinu üks ideedest. Vaimukas see pole aga äkki keegi saab sellest uue idee jaoks inspiratsiooni.Flash mobi üheks eesmärgiks võiks olla: Vaata hoolega, mida ostukorvi paned!
Terve võistkond on jaotatud söögipoe peale laiali. Võistkonna liikmed käivad mööda söögipoodi ringi. Vaatavad ja tõstavad kaupa korvi/kärusse, nagu tavainimesed ikka. Mõni ajab juttu paarilisega jne. Kuni äkki jäävad kõik tardunult seisma, erinevatesse asenditesse. Näiteks: Keegi on pikali maas, kana pea all. Või kallistab kapsapead jne jne. Ühesõnaga võistkonna liikmed viitavad või hoiavad käes mõnda tervisele kasulikku toiduainet ja silmitsevad seda tardunult, erinevates asendites.
Mulle täitsa meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 10:29 e.l. #247465Eluminal
MemberMinu üks ideedest. Vaimukas see pole aga äkki keegi saab sellest uue idee jaoks inspiratsiooni.Flash mobi üheks eesmärgiks võiks olla: Vaata hoolega, mida ostukorvi paned!
Seda ma olen näinud kusagil, kui ma ei eksi siis viru keskuses
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.