Uus rahategemise masin nimega Neera
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Uus rahategemise masin nimega Neera
- This topic has 39 replies, 15 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2011 at 1:15 p.l. #16864
Aile
MemberJärjekordne uus imedieet “Ära söö mitte midagi ja joo meie toodet.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma loodan, et see on meist mööda läinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2011 at 2:55 p.l. #289657Piruett
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma loodan, et see on meist mööda läinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt vihale ajab selline lehekülg – täis lausvalesid. Minu arust seadus keelab reklaamida lubadustega, mis ilmselgelt ei vasta tõele.
veebruar 12, 2011 at 5:27 p.l. #289678Inna
MemberAga mulle see paast meeldib, olen 3 korda teinud kahe aasta jooksul, iga kord olin tulemustega väga rahul. Mul on ka töökaaslased kes teinud, isegi mehed.
veebruar 12, 2011 at 5:37 p.l. #289679Inna
MemberLeidsin netis blogi-
veebruar 12, 2011 at 5:41 p.l. #289680gmaster
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varustab teie keha kogu dieedi ajal kõigi organismi normaalseks funktsioneerimiseks vajalike toitainetega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii vähe ongi vaja normaalseks funktsioneerimisekssealt blogist ka:
“St, on aru saada, et olen alla võtnud 1.6 kg
Ilmselt puhastan organismi puhtalt toksiinide arvelt, v-o polegi mu kehas nii palju puhast rasva.”
1,6kg toksiine ja rasvaprotsent 0
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?veebruar 12, 2011 at 5:45 p.l. #289681Okk
MemberAga mulle see paast meeldib, olen 3 korda teinud kahe aasta jooksul, iga kord olin tulemustega väga rahul. Mul on ka töökaaslased kes teinud, isegi mehed.Suitsetamise maha jätmine on imelihtne , ma olen ise seda umbes 30 korda teinud…
veebruar 12, 2011 at 5:50 p.l. #289682Inna
MemberSuitsetamise maha jätmine on imelihtne , ma olen ise seda umbes 30 korda teinud…Kokku olen 16kg maha võtnud ja minu jaoks see on väga hea tulemus, mida ei saanud saavutada ainult trenniga.
veebruar 12, 2011 at 6:10 p.l. #289686rait83
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Save water, drink beer.
veebruar 12, 2011 at 6:23 p.l. #289690Aile
MemberSave water, drink beer.Beer is a water…basically
Facebookis asutati Pehmikute partei ja sellel oli rohkem täkkesse loosung Save water, drink wine.
Postimehe naistekafoormis on Neera teemal siin…
Täiesti kohutav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võin ise teile kodus selle segu kokku keerata ja sõnad peale lugeda, et midagi muud ei tohi süüa. Kaotate mul kilosid nii, et….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2011 at 6:31 p.l. #289692Inna
MemberBeer is a water…basicallyFacebookis asutati Pehmikute partei ja sellel oli rohkem täkkesse loosung Save water, drink wine.
Postimehe naistekas on foormis Neera teemal siin…
Täiesti kohutav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võin ise teile kodus selle segu kokku keerata ja sõnad peale lugeda, et midagi muud ei tohi süüa. Kaotate mul kilosid nii, et….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh proovi siis…!!!!!!!! Aga meie vaatame, jälgime…. Kohutav on lugeda inimest kes ei ole proovinud ega uurinud põhjalikult ja viitsib komenteerida.
veebruar 12, 2011 at 7:46 p.l. #289701Piruett
MemberNoh proovi siis…!!!!!!!! Aga meie vaatame, jälgime…. Kohutav on lugeda inimest kes ei ole proovinud ega uurinud põhjalikult ja viitsib komenteerida.Keegi kusagil selgitas, et kui karuonu leiab maast jänkuonu pabulad ja maitseb ühte neist, siis ta ei pea kõiki hamba all järele proovima, et aru saada, et tegemist ei ole maitsvate lihapallidega.
Kes bioloogia ja anatoomia tundidest osa võtnud, siis teavad, et jutud kehas kogunevatest toksiinidest, millest justkui saaks imerohtude abil vabaneda, on muinasjutt.
Soovitan lugeda raamatut Pahateadus http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?170876 , kus on “imerohtude” ja “imedieetide” kavalad skeemid lahti seletatud ja see, miks nende lubadused on jaburad.
veebruar 12, 2011 at 8:12 p.l. #289705Inna
MemberToksiinidest ma ei julge rääkida, aga kaal alaneb selle paastuga väga hästi ja paastuda Neeraga on väga lihtne. Enesetunne peale paastu on ka nagu jällesündinud!!!
veebruar 12, 2011 at 8:24 p.l. #289707renku
MemberJa viimasedki lihased kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2011 at 9:50 p.l. #289713jrx
MemberAnorektikud kaotavad ka päris hästi kaalu ja tunnevad ennast selle juures väga hästi! (Kui suur suremus välja arvata).
See blog on tõsin või paroodia? Kohutav igatahes…
veebruar 12, 2011 at 10:48 p.l. #289718protein_pets
MemberKas dieedi ajal tohib tegeleda spordi või mõne muu aktiivse tegevusega?Vältige Neera puhastuskuuri ajal füüsilistest pingutustest, sest intensiivne pingutamine võib ärgitada organismi toksiine ja šlakke väljutamise asemel hoopis neid teistkordselt kasutama.
Voh!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.