UUS PROJEKT -KAIDO LEESMANN SURUB 300KG!
- This topic has 70 replies, 45 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
kaido leesmann.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 27, 2010 at 11:32 e.l. #252365
Marko Terasmaa
MemberPäris hea on lugeda et mingi seltskond paugutab fakte – ise midagi teadmata.Kui loote natuke selgust endale dieedi printsiipidest ja olete proovinud kuidas pärast dieeti kaalu tuleb, kuna lihas jälle saab +kaloraaši tulge tagasi ,,fakte´´ pilduma.
Väga õige! Toon siinkohal näite kui madalakaloraažiga dieedil olles, peale võistluskaalumist, kulturistid 24 tunniga 3-4 kg juurde võtavad ja järgmisel päeval näevad laval palju võimasamad välja. See ei tähenda, et nad rasva arvalt 1 ööga juurde võtavad. Lihaskond laeb end toitainetega.
Mis aga puutub üldisesse dopingu kasutamisse IPF liigas siis soovitan tutvuda IPF poolt 2009.aastal testitud sportlaste nimekirjaga. Need on võistlustelt võetud ja võistlusväliselt võetud testide tulemused. Kes viitsib uurida, näeb, et seal on ka eestlasi. Kaasaarvatud Kaido Leesman.
Sõel on tihe ja rahvusvaheline alaliit on oma suhtumises kindel. 2009. aastal tehti ka esimesed verest võetud testid ja lubati hakata järjest rohkem veretestide peale üleminekut.
Mis järeldused siit siis teha antud teemasse!? Sportlane kes on käinud võistlemas välisvõistlustel peab olema iga päev valmis, et WADA tuleb teda testima. Seega on nn oht vahele jääda väga suur.
jaanuar 27, 2010 at 12:14 p.l. #252369Andrek
MemberKadedus ennekõike?Kakoi kadedus? Nagu rennosport seletas, nii mõtlesin minagi. 100% puhast lihast sellise vanuse juures plus nii vähese ajaga pole võimalik lihtsalt ilma dopinguta võimalik saavutada. Aga ma ei mõtlend sellega seda, et Kaido hakkab nüüd dopingut kasutama, muidugi on 3 kuuga võimalik kehakaalu tõsta 7kg, selles polegi mingit kahltust.
jaanuar 27, 2010 at 9:59 p.l. #252434Arthas
MemberKakoi kadedus? Nagu rennosport seletas, nii mõtlesin minagi. 100% puhast lihast sellise vanuse juures plus nii vähese ajaga pole võimalik lihtsalt ilma dopinguta võimalik saavutada. Aga ma ei mõtlend sellega seda, et Kaido hakkab nüüd dopingut kasutama, muidugi on 3 kuuga võimalik kehakaalu tõsta 7kg, selles polegi mingit kahltust.Ainult, et vanus ei mängi selle mehe puhul küll mingit rolli! Mees on paremas vormis kui enamus kahekümneaastasi nii jõualades ja usun, et ka paljudes kestvusalades.
jaanuar 27, 2010 at 10:01 p.l. #252435Jarmo Oberst
MemberAinult, et vanus ei mängi selle mehe puhul küll mingit rolli! Mees on paremas vormis kui enamus kahekümneaastasi nii jõualades ja usun, et ka paljudes kestvusalades.Kesmiselt jõutõstjad teevadki oma parimad tulemused 40 aasta vanuselt, sinna ümber. Niiet, mees oma parimas aastates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2010 at 6:32 p.l. #252564Arthas
MemberKesmiselt jõutõstjad teevadki oma parimad tulemused 40 aasta vanuselt, sinna ümber. Niiet, mees oma parimas aastates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb kellega võrrelda, näiteks enamus Venemaa ja Ukraina tõstjatest teevad oma parimad tulemused (ametlikud) kahekümnendates ja üldiselt mõne aasta möödudes on nad välja vahetatud uue partii poolt.
jaanuar 28, 2010 at 6:47 p.l. #252571Jarmo Oberst
MemberOleneb kellega võrrelda, näiteks enamus Venemaa ja Ukraina tõstjatest teevad oma parimad tulemused (ametlikud) kahekümnendates ja üldiselt mõne aasta möödudes on nad välja vahetatud uue partii poolt.Võin muidugi eksida jaa, aga lugesin hiljuti üht artikklit ja sealt jäi meelde nii.
jaanuar 29, 2010 at 1:16 p.l. #252647Arthas
MemberVõin muidugi eksida jaa, aga lugesin hiljuti üht artikklit ja sealt jäi meelde nii.Üldiselt see vastabki tõele, idanaabritele vihjates pidasin silmas rohkem noorte kiiret kunstlikku üleslöömist, paar aastat tipus hoidmist ja siis vahetus, kuna materjali on palju ning nagu viimaste aastate taustal näha on, siis ka vahelejäänuid nende seas päris palju, said julausa vahepeale paariks aastaks kogu riigi võiskonnad ametliku hoiatuse-võistluskeelu, nüüd nad muidugi rohkem eksid ei tohi, muidu võivad ka eluaegse saada, mis muidugi oleks päris harukordne, et kogu riik diskfalifitseeritaks.
jaanuar 29, 2010 at 2:57 p.l. #252671arvo180
MemberÜhel mehel ei andnud jälle rahu, et tema absoluutne rekord üle suruti. Tundub, et praegu on selline aeg, kus “eruväelased” tulevad tegevsporti jälle tagasi, ei tea kas ei anna rahu kui noored teevad rekordeid? Aga mina olen realist ja olen enam kui kindel, et see projekt jääb realiseerimatta.
jaanuar 29, 2010 at 3:35 p.l. #252675wildlife
MemberMa lugesin küll, et Kaido ütles, et põhiliselt võttis lihaste arvelt juurde. Tean kui piinlikult täpselt ta oma toitumist jälgib ja täitsa usun seda. Milleks hakata tähenärijateks ja mingit kino teha?
Ma hea meelega usun, et Kaido saab selle projektiga hakkama. Vahva kui ju meie mees surub 300. Mind see näiteks väga inspireerib oma trenni suhtes. Edu, Kaido!!!
jaanuar 29, 2010 at 4:29 p.l. #252683Leraak
MemberEdu !
jaanuar 29, 2010 at 4:53 p.l. #252684LaurL
Memberkõva sõna!
jaanuar 29, 2010 at 5:14 p.l. #252685Alexander Andrusenko
ModeratorÜhel mehel ei andnud jälle rahu, et tema absoluutne rekord üle suruti. Tundub, et praegu on selline aeg, kus “eruväelased” tulevad tegevsporti jälle tagasi, ei tea kas ei anna rahu kui noored teevad rekordeid? Aga mina olen realist ja olen enam kui kindel, et see projekt jääb realiseerimatta.Veel üks kade.
jaanuar 29, 2010 at 5:15 p.l. #252686kaido leesmann
MemberÜhel mehel ei andnud jälle rahu, et tema absoluutne rekord üle suruti. Tundub, et praegu on selline aeg, kus “eruväelased” tulevad tegevsporti jälle tagasi, ei tea kas ei anna rahu kui noored teevad rekordeid? Aga mina olen realist ja olen enam kui kindel, et see projekt jääb realiseerimatta.
Ma ei saa aru kas on mõtet pritsida tatti, kui sa infot ei valda. Aga selline sa juba kord oled.
Minu rahu ei sõltu teiste kordaminekutest vaid minu enda saavutatud eesmärkidest!
Niisama võib ju koduõuel ka haukuda, selleks ei pea netti tulema.
jaanuar 29, 2010 at 5:17 p.l. #252687Jarmo Oberst
MemberVeel üks kade.Mis kade ? Mees kirjutas oma arvamuse, see ei tähenda kohe, et ta kade on!
Sina Leesmanni jüngrina kohe pead seletama hakkama, et siin jälle vaielda saaks.
Muidugi Kaidole väga palju edu ja jaksu, et see 300kg ka alistuks.
jaanuar 29, 2010 at 6:40 p.l. #252697JACKO
MemberKa minul hea meel selle üle, et Eestis selliseid mehi. See lisab ainult tahtejõudu, et ka ise edasi areneda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.