Skip to main content

Uus kava.Mida arvate?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Uus kava.Mida arvate?

Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)
  • Autor
    Postitused
    PT London
    Member

Omg kuidas Te vastajad aru ei saa, et tegu on haige naljaga või haige inimesega!

Teema algataja, sul ei ole siin yhtegi inimest kes ytleb lõpuks, et jah see on ok kava, sest seda see pole! Kui sul kalori kulu tõesti nii tähtis on(tahad et kõht vormis olex) siis tee trenni lõppu oma pikkade kõhu treeningute asemel, 10min ratta intervall või 4 seeriat kykke! Kui oma kõhu yletreenid ja mingi vigastuse saad(nt alaselg, või rebend sisene) on see asi seda väärt! Sa võrdled end vähiga!!! Bitch please, ise aru ei saa et lähed liiale?

rinaldo
    Member

Siin ei aita muu kui aeg. Aja jooksul tuleb mõistus pähe. Kunagi mõistad, et praegune trenn ja toit ei tööta ja hakkad muutusi sisse viima. Seda muidugi juhul kui seda teha taipad. Ise olen samamoodi nühkinud Ott Kiivika koostatud massikava (5 jõutrenni nädalas!!) ja seda toitumises midagi muutmata. Aja jooksul, aga sain targemaks. Vähendasin koormust ja suurendasin kaloraaži. Kindlasti õpin ka tulevikus nii mõndagi kasulikku. Aga jah – aeg toob mõistuse!

samuil
    Member

ma ei ole uhkustanud mingisuguse sixpackiga loe ennem kui ohid.

Ma kirjutasin et milleks muuta kõhu trenni kui näen selle trenniga mida teen häid tulemusi?

Nagu ma mainisin sis võtaksin Kolmapäevasest päevast rinna treenimise välja.

Ja kirjutasin ka alguses et kahtlen kas taastub 1 päevaga.

seega kolmapäev näeb välja selline:

Kolmapäev:

1.) Soojendus sõudeergomeetril 5 – 10 minutit rahulikus tempos

2.) Jalapress 1 seeria 15x100kg 2 seeria 12x120kg 3 seeria 10 x 130kg

3.) Säärte sirutused istudes trenazööril 3 x 12 (istudes trenazööril, tõstes jalad sirgesse asendisse ja lastes rahulikus tempos tagasi algasendisse.(reie esiosa)

4.) Jalgade kõverdused lamades trenazööril (Olles kõhuli trenazööril ja kõverdades jalad ülesse ja lastes rahulikus tempos algasendisse tagasi) seda teen 45kg esimene seeria 15 kordust 50kg teine seeria 12 kordust 45kg kolmas seeria 10 kordust 45kg neljas seeria 8 kordust

5.) Surumine kätega ülesse istudes 90 kraadisel pingil Surudes käed lai haardest ülesse ja alg asendisse tagasi

6.) Hantlitega lendamine Seeriad: 1 seeria x 15 >>Teine seeria x 12 >> Kolmas seeria x 10 Neljas seeria x 8

7.) Keretõsted alaselja pingil hantlitega 3 x 15 ( Asetades jalad tugede taha nii, et puusad jääksid toetama alakeha.Langetades ülakeha ja tõstes uuesti algasendisse.Jälgides et selg oleks kogu harjutuse vältel sirge).(selja sirglihas)

8.) Rippudes tõstes jalad ülesse pea kohale ja alg asendisse tagasi 1×8

9.) Põlvede tõsted käed tugedel.Tõstes jalad kergelt kõverdatult ülesse lastes aeglaselt algasendisse tagasi 30 korda

10.) Kerekõverdused kõhupingil 15kg raskusega 25 korda

11.) Põlvede tõsted käed tugedel.Tõstes jalad kergelt kõverdatult ülesse lastes aeglaselt algasendisse tagasi 30 korda

12.) Kerekõverdused kõhupingil 20kg raskusega 20 korda

13.) Põlvede tõsted käed tugedel.Tõstes jalad kergelt kõverdatult ülesse lastes aeglaselt algasendisse tagasi 20 korda

14.) Kerekõverdused kõhupingil 25kg raskusega 12 korda

15.) Jalgade tõsted kaldpingil 2×7 (hoides käepidemetest kinni ja tõstes jalgu ülesse nii, et tõuseb ka puus pingilt).

16.) Venitused

Teisipäevased harjutused on vaid :

Teisipäev:

Ainukene harjutus teisipäev mis on lisatud on triitseps

Ära tule mulle ytlema et aeroobset 2 x nädalas on palju.

Kõhu treenimisest ma ei hakka üldse rääkima

2.) Surumine triitsepsi trenasööril 3 x 12 (köis)ei taha uskuda et see seeria teisipäev oleks liiast

3.) Õlakehitused sinith 4 deeriat 50kg seeriad 25 >> 20 >> 15 >> 10

4.) Rippudes tõstes jalad ülesse pea kohale ja alg asendisse tagasi 1×8

5.) Põlvede tõsted käed tugedel.Tõstes jalad kergelt kõverdatult ülesse lastes aeglaselt algasendisse tagasi 30 korda

6.) Kerekõverdused kõhupingil 15kg raskusega 25 korda

7.) Põlvede tõsted käed tugedel.Tõstes jalad kergelt kõverdatult ülesse lastes aeglaselt algasendisse tagasi 30 korda

8.) Kerekõverdused kõhupingil 20kg raskusega 20 korda

9.) Põlvede tõsted käed tugedel.Tõstes jalad kergelt kõverdatult ülesse lastes aeglaselt algasendisse tagasi 20 korda

10.) Kerekõverdused kõhupingil 25kg raskusega 12 korda

11.) Jalgade tõsted kaldpingil 2×7 (hoides käepidemetest kinni ja tõstes jalgu ülesse nii, et tõuseb ka puus pingilt).

12.) Venitused

Ja Neljapäev on sama ainult et triitsepsi asewmel teen biitsepsile seeria

Nüd tulge mulle ytlema et 3 x nädalas jõutrenn on liiast.

Saad aru Teisipäev ja Neljapäev on Aeroobsed päevad va 1 lisa harjutus tava kavast.

See et ma E-R jõusaalis viibin on see et kõhtu tahan E-R treenida.Aeroobne on ikka selleks et rasvu põletada.

Eelistuses on kindlasti

Rind

Biitseps

Triitseps

Kõht

Saad aru Teisipäev ja Neljapäev on Aeroobsed päevad.

“Kehalise koormuse mõju inimese organismile sõltub selle mahust ja intensiivsusest”

“Vastupidavusliku töövõime paranemise alus vastupidavustreeningu tulemusena on organismi maksimaalse hapnikutarbimise võime kasv,anaeroobsele lävele vastava koormuse ja liikumise ökonoomsuse kasv” – Vahur Ööpik,bioloogiateaduste kandidaat,Tartu Ülikooli spordibioloogia ja füsioteraapia instituut

Sa mees oled lausa geenius.Sa saavutad kõik selle :1.) Soojendus sõudeergomeetril 5 – 10 minutit rahulikus tempos

Ujuja
    Member

näpukas.

Teisipäev ja neljapäev on sõudeergomeetril 30min alguses ja 30 min lõpus.

Räägin et kõhulihaste trenniga olen oma kõhul suuri muutusi näinud ja seda sellega et lihas on suurem ja rohkem väljas.

Vastuseks saan:Muuda ära.Teed valesti saad rebendi.Saad sisemise vigastuse jne jne

Küsimus: Kui näen kõhul positiiveid tulemusi sellega kuidas treenin kõhtu sis MILLEKS peaksin kõhu treenimist muutma?????

Räägin et Treening kava on koostatud tuntud kulturisti poolt ja kavas on Päev 1 ja päev 2.Mainisin ära kuidas toitun.Ja järsku teab kust pärapersest loetakse et too kulturist tegi mulle sellise toitumiskava sis pole ime et ma ei usalda mida räägitakse.

Küsimus: Kus kuradi kohas ma kirjutasin et too kulturist mulle toitumiskava tegi???

Ja lõpus läheb text sujuvalt yle sellele kes ma “olen” mis ma “olen” jne jne.

Sõbralik foorum ma vaatan.

Väiteid ja soovitusi keegi ei põhjenda.Lampi lihtsalt lahmitakse et vaheta kava, mine arene, toidulisandid nurka sest neid pole yldse vaja jne jne.

Mitte yhte posti enam.

Ära enam siit nõuandeid küsi. Teema kinni.

Viewing 5 posts - 46 through 50 (of 50 total)
  • The topic ‘Uus kava.Mida arvate?’ is closed to new replies.