Uus kasutajagrupp
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Uudised ja Info » Uus kasutajagrupp
- This topic has 27 replies, 18 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Lightheaded.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2010 at 11:48 e.l. #258570
soomusk
MemberMinu arust ei ole neid punaseid kastikesi ja kirja “vana kala” või mis iganes üldse vaja. See on seotud puhtalt postituste arvuga ja postituste arv on niigi kõigile näha. Mille jaoks neid kastikesi veel juurde vaja, seda ma ei mõista.Mõni staarpostitaja on mulle küll suht labida mulje jätnud. Ei saa tõesti aru, miks postituste arvu põhjal tiitleid jagatakse.
veebruar 23, 2010 at 12:22 p.l. #258580Erkko
MemberTiitleid võiks jagada mõni aktiivsem admin või mode, kes mingil määralgi teab vastavast kasutajast midagi.
Siis on näha, kas tegu asjaliku isikuga või mitte. Muidu saavad tühja lammutajad ilmaasjata kõrgemasse kasutajagruppi.
Lisaks näitab see kohe ära, et tegu muidumehega, kellel on 12345 postitust ja kes ei kuulu kõrgemasse kasutajagruppi.
veebruar 23, 2010 at 2:27 p.l. #258615jrx
MemberSee küsimuste värk on küll üle tüki aja üks kõige absurdsemaid ideid üldse… mida ma saan mingi deklaratiivse teadmise pähe ajamisest? Kas just koolipingist tulnud tuupurid/kiired googeldajad on “kõige vanemad kalad”?
veebruar 23, 2010 at 2:29 p.l. #258616Lightheaded
MemberPakutakse küll küsimustikke ja värke, aga te ei kujuta ette kui raske seda tehniliselt teostada on. IPB-le pole arvatavasti selliseid lisasid olemas ning need tuleks nullist kirjutada. Pole midagi ületamatut, aga vajab siiski programmeerija kätt.
veebruar 23, 2010 at 3:28 p.l. #258632Innovative
Memberteine idee siis kasutaja hindamine süsteem. Mõnedes foorumites saab hea vastuse eest inimest tänada kui see vastus on sind aidanud.
ehk näiteks kui mingi 100inimest on tänanud sind siis saad järgmise astme ja siis jälle 100inimest jne
ideed on edasi arendamiseks ei tasu kohe pähe võtta, et nii võiks olla.
veebruar 23, 2010 at 3:33 p.l. #258635Capricorn
MemberMilleks tõmmelda mingi mõttetuse kallal?
On olemas ju kasutajagrupid: administraatorid, moderaatorid, kunnid, spetsialistid, fitness.ee… Neisse kuuluvad inimesi ei ole valitud postituste arvu järgi ja üldiselt nad ka niisama tühja ja mõttetut juttu ei aja foorumis. Ka “Vanad kalad” grupi kuuluvad inimesed vist on kellegi admini poolt sinna manuaalselt lisatud. Ülejäänud tegelased siis on tavakasutajad.Ma pigem tahaks, et mu nime all seda “fitnessist”-i ei oleks… eriti fitnessist näen välja praegu üle 100-kilosena.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võiks siis juba olla nii, et alates mingist “tasemest” saaks seda nimetust ise muuta või hoopis eemaldada.veebruar 23, 2010 at 3:53 p.l. #258642daemonium
Membere-ee …
miks see mitme aasta vanune teema üleüldse välja kaevati?
veebruar 23, 2010 at 3:58 p.l. #258643asdfghjkl
MemberMa olen kasutanud ühte foorumit nii, et lasen sealsetel kasutajatel lahendada minu igapäeva töist ülesannet, samal ajal ise lahendan teisi oma töö-ülesandeid, nii jõuan edukamalt tööd teha. Vastajatele annan eriti hoolsalt reitingut nö, see motiveerib neid, nemad saavad virtuaalselt “Guru”-deks, mina saan palka, seega mõlemad pooled võidavad. Tüüta on veidi igale vastajale seda reitingut poetada, pean kaks korda nuppu vajutama, mis väsitab ja frustreerib, kuid see hoiab nad motiveeritud ja õnnelikud, seda hindamist tuleb mul seetõttu teha. Aga kui ma mingit kasu ei saa hindamise eest, siis ma küll ei viitsiks hinnata. näiteks siin foorumis ma seda kül lei viitsiks teha, ma ei saa selel eest ju mitte midagi, väsitan oma sõrmi lihtsalt, ja sealjuures kuna tegu on pseudo-teadusega fitnessi näol, siis miskit tõde samuti ei kooru sellest, kas hindan postituse heaks või halvaks, kuna ühest selgest vastust pole sel alal.
Seega ma ei soovita miskit hindamist teha. Kuna ei näe sellel mõtet, ja usun, et enamus nagu ka mina seda ei praktiseeriks. Las foorum ollab nagu ta on, minuarust pole vaja miskit leiutada.
veebruar 23, 2010 at 4:25 p.l. #258661Innovative
Membere-ee …miks see mitme aasta vanune teema üleüldse välja kaevati?
tohho:D ja mina arvasin, et mingi uus idee teha foorumis midagi uut
siis jääme vanade liistude juurde:)
veebruar 23, 2010 at 4:36 p.l. #258667joonast
MemberMinu arust võiks üldse olla, et teised kasutajad saavad jagada plusse ja miinuseid, ning siis selle järgi vaataks kuidagi taset
veebruar 23, 2010 at 5:38 p.l. #258689jrx
Membersee ei olnudki asja mõte et kohe mingiks vanaks kalaks saada. Eks sa targuta siis siin niisama edasi.Mida sa sellega öelda tahtsid?
Mina tahtsin öelda seda, et test mõõdab mingit deklaratiivset teadmist ja see ei näita suurt midagi, et keegi on selle misiganes moel omandanud.
Parimad selliste testide tegijad internetikeskkonnas on kas head päheõppijad või head googeldajad. Kui selle alusel anda staatust, siis see näitab täpselt mida?
veebruar 23, 2010 at 5:45 p.l. #258692emmimees
MemberMilles PROBLEEM üldse seisneb, et siin jahutakse sellest nii palju?
märts 6, 2010 at 8:38 p.l. #260174Lightheaded
MemberInimesed tahavad, et lihtsurelikud nende nime all olevaid kirju respektiks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.