Uus haige mood?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Uus haige mood?
- This topic has 45 replies, 36 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
maza.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2007 at 6:23 p.l. #126944
jarmo
Memberma eelistaks kahtlemata seda kurjejalgadega kahupäist lillepükstes isikut, inimesele, kes omab sellist pealiskaudset ja rumalalel inimesele omast arvamust.
Kahtlemata kõiki inimesi häirivad trennis need, kes seal jobutavad aga sellise järelduste tegemine näitab vaid sinu mõistuse vajakka jäämisi.
oktoober 4, 2007 at 6:53 p.l. #126947kentaur
MemberTeemaalgataja, keskendu treeningule ja ära vahi teisi!
oktoober 4, 2007 at 7:56 p.l. #126964raptor
MemberTeemaalgataja, keskendu treeningule ja ära vahi teisi!jutt jumala õige:D ma nagu tõesti ei saa aru, et kui sul on lillelised püksid ja mingi “lõng”, et siis autommaselt oledki kohe tont jah….
mul on lillelised püksid (kuigi käin rannas, mitte trennis nendega) ja lõng olen ka olnud…. pole kunagi takistanud mul trenni teha
ja mulle näiteks käivad jubedalt pinda mingid siuksed (tihti kiilakad) tüübid, kes oma ülakeha ilusti üles on ehitanud, aga kui jalgu vaatad, siis küll ei ütleks, et saalis käivad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … no ja kuna nad ülalt ikka põkid paistavad, siis on saalis kah nagu mingid isad ja hoiavad masinaid pidevalt kinni seletades ja jumal teab mida tehes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. sellised “kurejalgadega lillelised lõngused” segavad mind palju vähem, sest nad pole mingid erilised saali poisid ja saavad aru, kui kuskil ette jäävad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>but thats just me thinking
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 8:11 p.l. #126973yamikazi
Membersaali on tekkind aina juurde ja juurde igapäevaga siukseid tobedate lyhikeste LILLELISTE pyxtega kurejalgadega noori tonte, peale selle on neil sorakil karvad peas, siuxed lõngused noh nigu jõusaali ära eksind? ja mida nad sinna ronivad? ei pinguta ja ajavad aind oma koolipoisi juttu ja jobutavad saalis.nadnäevad välja nagu need rulatajad või nagu need poisiksed kes väikeste jalgratastega sõidavad, siuke totakas noorte mood mida ma ei mõista.
normaalne jõusaalis treenija kannab jõusaali riideid, teeb kõvasti trenni ja ei aja möla, pea on kiilakas pigem…
aga need laiad lillelised püksid on ikka eri tobedad küll!
kas siit foorumist mõni ennast tundis ära ka? siis võiks rääkida oma stiilist ja mis teeb jõusaalis?segavad teisi treenijaid aind!
Väga hull tegelane oled
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahad öelda et sa ei või enne jõusaali tulla kui oled AMBAAL valmis ? Ehk need peene jalalised tulevadki et ennast suuremaks treenida vms ?Ma arvan et sa oled ise see kes sõbraga jutustab jõusaalis ja halvustad teisi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 8:18 p.l. #126974Vägivaldur
MemberMul lillelisi pükse ei ole. Ühed kaktustega trussarid on küll. Millisesse kasti mina kuulun?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Misasjad on “jõusaali riided” muidu?
oktoober 4, 2007 at 8:25 p.l. #126975Samakamees
MemberMa käin ka vahest lilleliste pükstega trennis. Riietuse järgi ei saa nüüd küll liigitada.
oktoober 4, 2007 at 8:42 p.l. #126979Annika Pärtel
Membersaali on tekkind aina juurde ja juurde igapäevaga siukseid tobedate lyhikeste LILLELISTE pyxtega kurejalgadega noori tonte, peale selle on neil sorakil karvad peas, siuxed lõngused noh nigu jõusaali ära eksind? ja mida nad sinna ronivad? ei pinguta ja ajavad aind oma koolipoisi juttu ja jobutavad saalis.nadnäevad välja nagu need rulatajad või nagu need poisiksed kes väikeste jalgratastega sõidavad, siuke totakas noorte mood mida ma ei mõista.
normaalne jõusaalis treenija kannab jõusaali riideid, teeb kõvasti trenni ja ei aja möla, pea on kiilakas pigem…
kas siit foorumist mõni ennast tundis ära ka? siis võiks rääkida oma stiilist ja mis teeb jõusaalis?segavad teisi treenijaid aind!
Ja minumeelest on tobe ka see, kuidas sa eesti või misiganes keeles siin kirjutad (pyxid, siuxed, nigu, aind jne)…kas see on ka mingi tobe noorte mood või? Vähem möla ja rohkem trenni, mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 11:01 p.l. #126987gmaster
Mul on pikad juuksed. Mis ma tegema pean, et sulle meele järgi olla? Miks ma peaks kedagi teist kuulama selles suhtes, mida ma kannan v milline välja näen?
Trenni teen normaalselt
oktoober 5, 2007 at 5:29 e.l. #126989Vägivaldur
Membersellised mida saab fitness.ee jm. kulturismi portaalide kaudu või poest osta ja mida võib näha kulturistidel(profidel) videodel seljas.ottomix jalatsid, uncle sam firma riided, grazee wear, gasp, world gym, powerhouse gym, jm….
Väga peen… Pigem keskenduvad riietele ja toidulisanditele need ning igasugu muule atribuutikale need, kelle jaoks treenimine ise on liiga raske ja nõme.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2007 at 5:41 e.l. #126990Raivo Piiber
Membersellised mida saab fitness.ee jm. kulturismi portaalide kaudu või poest osta ja mida võib näha kulturistidel(profidel) videodel seljas.ottomix jalatsid, uncle sam firma riided, grazee wear, gasp, world gym, powerhouse gym, jm….
Selle loogika järgi siis nii, et enne külastan tuntud spordipoode, kus ostan tuhandete eest kokku spordivarustust ning alles siis julgen esimest korda üle jõusaali/spordisaali ukse piiluda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2007 at 6:19 e.l. #126993mortx
MemberKui hakkasin saalis käima, oli tol ajal lõng veel peas, neoonvärvides püksid jalas, teadmised nullilähedased… mis siis?! Tahtmist oli selle eest kõvasti. Aeg – ajalt satub tõesti saali selliseid tegelasi, kes istuvad ja jutustavad ning soojendavad kohta, kuid erinevalt teema algatajast lähen ja küsin viisakalt, kas kodanik kasutab seadet. Foorumis anonüümsetena on siin kõvatajaid küllaga, kui ei meeldi, mine ütle otse välja, mitte ära piiksu siin.
oktoober 5, 2007 at 6:24 e.l. #126994hehee
MemberMa saan aru sellest, et teeb tigedaks, kui keegi istub pingi peal ja teeb lihtsalt aega parajaks, aga mis tal seejuures seljas on, jätab mind küll täiesti ükskõikseks.
oktoober 5, 2007 at 6:32 e.l. #126995matti
MemberMina kannan ka kogu aeg trennis AINULT lillelisi shorte,aga see-eest pea on mu kiilas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnneks seal jõusaalis kus mina käin(TTÜ spordihoone) ei ole ma veel kohanud ühtegi rulatajat ega lõngust,kõik on normaalsed tundengid.Ja minu arust pole see mingi probleem kui keegi istub seadme peal niisama ja ei tee midagi,kui mul on antud seadet vaja,siis lähen ja palun see vabastada.oktoober 5, 2007 at 6:36 e.l. #126996hehee
MemberRulatajad ei tohigi jõusaalitrenni teha, peavad ainult rulaga sõitma?
oktoober 5, 2007 at 6:43 e.l. #126998hehee
Memberpoint oli et segavad ju. stiil stiiliks või hobi aga peaasi et masinaid tolgused kinni ei hoiaks asjata, kui tegijaid pole!Just nimelt stiil stiiliks, seda ütlesin ka oma eelmises postis. Kui keegi hoiab masinat mõttetult kinni, pole vahet, mis tal seejuures seljas on. Pole ju nii, et kui panen ülaltoodud firmamärki kandvad rõivad selga, siis olen automaatselt korralik trennitegija ja minu molutamine pingil võrdubki kohe trenniga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.