Uus Fitness.ee – bugilist siia kirja
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Uus Fitness.ee – bugilist siia kirja
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
PeeeeeK.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2010 at 6:35 e.l. #225172
Rebane
Keymasterhttp://www.fitness.ee/?act=news&newsID=3049Jõutõstmise aasta kalender ei tööta.
Veel üks asi, et kui pealehel vajutada Jõutõstmise uudised ning alt vajutada Vanemad, siis ta näitas uuesti pealehte või vanemaid kõiki teisi uudiseid, mitte vanemaid jõutõstmise uudiseid.
Küll sain aga vaadatud vanemad uudised, kui kirjutasin lõppu “&page=2”
Vanemat uudiste sees asuvaid linke ei tasu eriti usaldada – kalendrit näed lingi all ÜRITUSED.
Panen lisaks ka kalendri lingi – jõutõstmise kalender
mai 1, 2010 at 6:11 p.l. #222426arclyde
MemberKui sisestada otsinguks 3 tähte ütleb (otsisin artikleid CLA kohta, kahju loomuliklt et ei saa)
Otsingsõna liialt lühike. Sisesta sõna mis sisaldab vähemalt 5 tähemärki!
Kui sisestada otsinguks 4 tähte siis otsib (otsisin BCAA kohta)
mai 26, 2010 at 1:48 p.l. #267215Jackie
MemberFitness rate’i kohta: Miks ta viskab kommentaarid suvalisse järjekorda? Või on ainult minu kontol kommentaarid mingis shuffle versioonis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2010 at 2:54 p.l. #267223Anonüümne
GuestFitness rate’i kohta: Miks ta viskab kommentaarid suvalisse järjekorda? Või on ainult minu kontol kommentaarid mingis shuffle versioonis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sama siin vastasin komentaarilej l2ks järjekorda nigu oleks kõige viimane komentaar.
juuni 7, 2010 at 1:03 p.l. #267910Rebane
KeymasterUudiste / Artiklite listi alla on lisatud numeratsioonid, et oleks kergem grupisiseselt lehel edasi/tagasi liigelda.
Ka on parandatud viga, kus uudise/artikli grupisisesel liikumisel viidi valele lehele.
Head lehitsemist.
november 17, 2010 at 4:30 e.l. #277803Tannuu
MemberPole just eriline bug, kuid Fitness TVs on : “Viimase 30 päeva jooksul on Fitness TV videosid vaadatud kokku 16 809 korda”. Videoid peaks õige olema.
märts 23, 2011 at 7:02 p.l. #294189Mikk Raudsepp
MemberPealehelt ei saa fitnestuubi minna, kui sinna peale klikata.
Hetkeline link:
href=”http://www.fitness.ee/fitnesstuub/vid/7/1″
Õige oleks:
mai 2, 2011 at 9:45 p.l. #300282AlanBStard
ModeratorUudiskirju tuleb endiselt mitu korraga.
Portaalis käimine kipub mingi aja jooksul foorumist välja logima, foorumis käimine portaalist välja logima.
Veebipoes on fittide arv alati väiksem, ilmselt paar päeva varasema seisuga kui portaalis.
mai 3, 2011 at 10:13 e.l. #300329Rebane
KeymasterUudiskirju tuleb endiselt mitu korraga.Portaalis käimine kipub mingi aja jooksul foorumist välja logima, foorumis käimine portaalist välja logima.
Veebipoes on fittide arv alati väiksem, ilmselt paar päeva varasema seisuga kui portaalis.
Võimalik, et oled kuidagi mingi nippusega mitmesse listi sattunud. Saada mulle e-mail rebane’ät’fitness.ee koos oma emailiga, vaatan otse baasist listid läbi ja eemaldan mailiaadressid siis osadest.
Portaal vs foorum teema puhul võib proovida nippust – Fitness.ee pealehel (portaali pealehel) tee üks paroolimuutus. Peale seda logi välja portaalist ja ka foorumist. Puhasta ära küpsised ja logi sisse portaali pealehel.
Veebipoe fittide kohta ei oska päris 100% vastust anda – proovin vaadata ja kirjutada mingi plönni, mis siis kontrolliks ja ühtlustaks fitte terve süsteemi piires.
mai 3, 2011 at 10:40 e.l. #300336AlanBStard
ModeratorVõimalik, et oled kuidagi mingi nippusega mitmesse listi sattunud. Saada mulle e-mail rebane’ät’fitness.ee koos oma emailiga, vaatan otse baasist listid läbi ja eemaldan mailiaadressid siis osadest.Minu meelest tuli iga ostuga üks uudiskiri juurde
juuni 10, 2011 at 9:52 e.l. #305408PeeeeeK
MemberKui loed kellegi blogi ja võtad ülevalt menüüst POOD-siis seal tuleb 2 valikut Pood ja Virtuaalladu.Vajutades Pood lingile tuleb vigane link:
VIGANE
ÕIGE
Aga selle Virtuaalladu vigase lingi koha pealt ma ei oska öelda milline õige link:
VIGANE
http://www.fitness.ee/main.php?main=weblad…amp;bot=bot.red
ÕIGE
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.