Uus Fitness.ee – bugilist siia kirja
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Uus Fitness.ee – bugilist siia kirja
- This topic has 25 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
PeeeeeK.
-
AutorPostitused
-
aprill 14, 2010 at 7:16 p.l. #22510
Larry
Membermul näitab et 0 fitti? :S
tegelikult peaks 400 kandis neid olema seal
Pean kuhugi klikkima või yle kandma v mis teema on?
aprill 14, 2010 at 7:18 p.l. #265135smack
Membermul näitab et 0 fitti? :Stegelikult peaks 400 kandis neid olema seal
Pean kuhugi klikkima või yle kandma v mis teema on?
Vajuta sinna false FIT’i, 0. koht , siis peaks õiget näitama…vähemalt mul näitab.
Pärast andmete uuesti salvestamist näitab nüüd kohe õigesti.
aprill 15, 2010 at 9:12 e.l. #265193Innovative
Memberhetkel probleem selline et kiri loetud ära ka kustutatud aga ikka näitab pealehel et ” 1 uut teadet “
aprill 15, 2010 at 11:24 e.l. #265227Raivo Piiber
MemberAru ma ei mõista – kuidagi ei taha shoutbox minu kommentaare avaldada! Rebane, help, milles asi?
aprill 15, 2010 at 11:33 e.l. #265231Rebane
KeymasterAru ma ei mõista – kuidagi ei taha shoutbox minu kommentaare avaldada! Rebane, help, milles asi?Logi sisse (või veendu et oled sisse logitud) ja proovi siis.
aprill 15, 2010 at 11:56 e.l. #265238Rebane
KeymasterTeadlikult ei tsenseeri.
Ei tohiks ka browserite viga olla, sest olen neid risti-rästi testinud. Igaks petteks aga proovi mingit alternatiivi – IE, FF…
aprill 15, 2010 at 12:02 p.l. #265241Raivo Piiber
MemberMozillaga läks, IE-ga ei läinud. Kummaline!
aprill 16, 2010 at 4:34 p.l. #265361Voice
MemberMis jama nende fit’idega on. Poes näitas, et 0 fit’i, aga fitness avalehel 2005fit’i. Kui seal poes vajutasin “Sinu fitid” lahtris nupule “Aktiveeri konto”, siis fit’id kadusid. Mis jama on? Nüüd on seal “Deaktiveeri konto”.
aprill 16, 2010 at 6:35 p.l. #265364smack
MemberMis jama nende fit’idega on. Poes näitas, et 0 fit’i, aga fitness avalehel 2005fit’i. Kui seal poes vajutasin “Sinu fitid” lahtris nupule “Aktiveeri konto”, siis fit’id kadusid. Mis jama on? Nüüd on seal “Deaktiveeri konto”.Ma arvan, et sa pead oma andmed seal ära salvestama, siis ta hakkab fite õigesti näitama…mul töötas nii!
aprill 16, 2010 at 8:37 p.l. #265375Voice
MemberMa arvan, et sa pead oma andmed seal ära salvestama, siis ta hakkab fite õigesti näitama…mul töötas nii!Andmed olid olemas ja salvestasin nad enne üle ka, ei aidanud. Imelik on see, et nüüd ta ei näita enam kuskil mul fit’ide olemasolu.
aprill 18, 2010 at 6:50 e.l. #265526Mumm
MemberPaistab, et fitness rate’ga on endiselt probleeme. Kasutajale klikates on näha tema vanust sugu ja pilte, kuid pildile klikates ütleb, et antud kasutajal pilte ei ole ehk ei ava pilte. Seda nii minu, kui mitme teise konto puhul.
Loodan, et uus leht saab lähiajal toimima nii nagu peaks. Kiidusõnad uue värvilahenduse kohta, roosast hakkas juba isu täis saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2010 at 9:02 e.l. #265689Rebane
KeymasterKõik uut Fitness.ee’d puudutavad vead pange siia kirja. Parandatud vead kustutan ja ülejäänud jätan alles.
Tänud kõiki abi eest.
aprill 23, 2010 at 1:25 p.l. #242263Jackie
MemberPaljudes artiklites (nt. siin) on keset teksti:
1) „ asemel & # 8 2 2 2 ;
2) … asemel & # 8 2 3 0 ;
3) ‘ asemel & a c u t e ;
(ilma tühikuteta loomulikult, siin teeb automaatselt märgiks muidu)
ja kus varem pildid olnud on, seal on nüüd midagi taolist:

Selles artiklis on kah huvitavaid märgikombinatsioone
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui ma võtan näiteks Artiklid-> Persoon ja tahan sealt vanemaid artikleid näha ja vajutan all vasemas nurgas olevale nupule “Vanemad”, siis viskab kõik vanemad artiklid ette, mitte ainult persoonide temaatikast vanemad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2010 at 10:13 e.l. #233557Rebane
KeymasterPaljudes artiklites (nt. siin) on keset teksti:1) „ asemel & # 8 2 2 2 ;
2) … asemel & # 8 2 3 0 ;
3) ‘ asemel & a c u t e ;
(ilma tühikuteta loomulikult, siin teeb automaatselt märgiks muidu)
ja kus varem pildid olnud on, seal on nüüd midagi taolist:

Jõudumööda käime artikleid/uudiseid läbi ja parandame need imelikud sümbolid rohkem loetavate vastu.
Pildilingid on jah koledad, need üritan ka ümber konvertida, et taaskord ilutseksid nende kohtade peal pildid – momendil paluks varuda nende vigade koha peal tiba kannatust.
Fitness TV uute videote paigutus on kummaline.Illustreeriv pilt: http://img121.imageshack.us/img121/4666/38066604.jpg
Tõenäoliselt on selline viga osadel IE kasutajatel. Veast teadlik ja momendil kujundaja tegeleb ka lahenduse otsimisega.
Tänud vigadest teatamast. Olen tegelenud viimasel nädalal selliste suuremate tulekahjude kustutamistega ning loodetavasti saan ka siin teema all kirjutatud vead peagi parandatud.
mai 1, 2010 at 6:03 e.l. #225041Arnie
Memberhttp://www.fitness.ee/?act=news&newsID=3049
Jõutõstmise aasta kalender ei tööta.
Veel üks asi, et kui pealehel vajutada Jõutõstmise uudised ning alt vajutada Vanemad, siis ta näitas uuesti pealehte või vanemaid kõiki teisi uudiseid, mitte vanemaid jõutõstmise uudiseid.
Küll sain aga vaadatud vanemad uudised, kui kirjutasin lõppu “&page=2”
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.