Uus elustiil
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Uus elustiil
- This topic has 13 replies, 10 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
Neiu20.
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2004 at 4:39 p.l. #3253
Neiu20
MemberOtsustasin uuest aastast minna shapingusse ja jöusaali,kuna aga see on mul esimene kord kuskile trenni minna,siis vajaksin pisut n?u!
Milline oleks sellisel puhul ideaalne toitumine,sheipingu puhul ntks tean juba,et ideaalis ei tohiks 5 h enne jä pärast trenni suua loomseid valke ja 2 h enne ja pärast trenni v?ib suua susivesikuterikast toitu!
Aga j?usaal?Kuna mu eesmärk pole väga hulle lihaseid omale treenida,vaid tahaksin lihtsalt omale ilusat ja seksikat keha!Kui palju ma peaksin käima j?usaalis,kui olen algaja ja siis juba edasij?udnud?Ja kui pika ajaga peaksin arvestama? Kellel on kogemusi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2004 at 4:45 p.l. #42972hugo boss
Memberühe asja võin ma sul küll kohe ära kummutada. nimelt selle süsivesikute ja valguasja. ja ka selle 5 h asja. olen kuulnud et sööma peaks iga paari tunni tagant. 5h on ülekoahekorra pikem kui paar tundi. seega paras põnts. ja ka selle et sa jõusaalis väga hullud lihased saab. sa oled naine. naised pevad ühe millimeetri lihasmassi juurdesaamiseks ka kümme aastat kangi murdma. aga mida ma ka tean.
detsember 12, 2004 at 5:37 p.l. #42974taf
Memberno esialgu piisaks täiesti kui trenni jõuad, siis saab juba vaikselt ka oma toitumisharjumusi muutma hakata. Muidugi kõike oleneb eesmärkidest ka, kas juurde või maha võtta, lihased või lihtsalt vastupanu tõstmine. Ja toitumise kohta on ka niivõrd palju informatsiooni netis, et ainult peab natukene klõpsida viitsima.
detsember 12, 2004 at 5:51 p.l. #42976hugo boss
Memberjah arvan kah et katsu enne trenni jouda ja vaata kas vastu ka pead seal ja siis alles vaata toitumist. muidu korraga on liig suur pähkel pureda ja võid alal anda. ja pealegi kui sa sul praegu kaal ei muutu ja sa sinan trenni lähed siis sa ju hakkad päevas rohkem enegita kulutame kui enne ja sa kaal langeb juba ainüksi sellepärast. et kastu vast esialgu rohkem mitte sööma hakta ja trenni rohkem liigutada ja vaata oeeglist kas hakkab vaikselt polstrit kaduma. a ära trennigha üle ka pinguta. muidu tekib ainetset puudus kui hullustl tapad ja siis võid maitea maha surra.
detsember 12, 2004 at 7:38 p.l. #42981TANK
MemberPalju oleneb ka veel su praegusest kehatüübist ja ainevahetuse kiirusest….
söömisel tuleb arvestada kas tahad kaalu ja rasva %-i alla või juurde võtta või säilitada. Peale selle veel arvestada füüsilise koormusega jne….
detsember 13, 2004 at 10:58 e.l. #42994Yx_naine
MemberSee 5h söögikeeldu enne trenni sheipingus peaks vist tähendama et valku ei tohiks süüa
paar tundi enne trenni ikka on lubatud süüa
süsivesikuga aga on selline asi et ega see sheipingu ega ka muu trenni või söögiplaani kohaselt õhtuseks toidukorraks eriti hea pole, kui siis tuleb vaadata millised süsivesikud, paremini sobivad aeglased süsivesikud, kiired mitte
detsember 13, 2004 at 12:22 p.l. #42996M.M.
MemberMiks alles uuest aastast, kohe täna oleks õige aeg alustada : ) Kogemused on lihtsalt näidanud, et need kes määravad endale mingeid tähtaegu ei võta seda kõike piisavalt tõsiselt, kuna leiavad mitmeid põhjusi, miks treeningute ja toitumisharjumuste muutmise alustamisega viivitada. Mu enda tutvusringkonnast on samuti mitmed inimesed lubanud tulla jõusaali alles uuest aastast, põhjendades seda sellega, et varem ei ole mõtet, sest ees ootavad jõulud ja vanaaasta õhtu jne. kus peab kõvasti sööma ja jooma : ) Ootan huviga kaua nad jõusaalis vastu peavad. See ei pea kehtima muidugi sinu kohta.
detsember 14, 2004 at 1:45 p.l. #43057Neiu20
MemberTo M.M:…Heameelega alustaksin kohe ja just sellepärast,et j?ulud ja vana-aasta on tulemas,aga ma tulen alles aasta alguses koju…nimelt olen praegu välismaal tööl!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen juba suutnud 7 kuuga 8 kg alla v?tta,aga umbes 8st oleks veel vaja lahti saada,siis oleksin enam-vähem rahul!Pöhjus,miks siia kirjutasin,oligi nimelt see,et tahtsin,et vastaks m?ni selline,kes ise on suutnud ennast sellega vormi ajada!Ma tean ku”ll,et toitumisest ja liikumisest on artikleid k?ik kohad täis,aga m?ne inimese kogemus motiveeriks mind pisut rohkem!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2004 at 2:05 p.l. #43058Rebane
KeymasterMa vaatasin, et selline huvitav teema siin ja nõustun M.M.’iga – vähemalt tähtaegade suhtes. Tähtaegade seadmine on mõtetu – ainult kummi venitamine ja ise kah tead, et sellest kinni ei pea.
Kui välismaal, siis jah ehk tiba raske alustada a mis mu jutu poindiks on on see, et ma siin teen suitsetamisega just lõpparveid. Mõtlesin ise oma targa peaga küll, et peale uut aastat ehk a mis siis ikka – proovime praegu kohe ja eks siis paistab mis välja tuleb.
Edu kõigile ‘muutujatele’!
detsember 14, 2004 at 2:30 p.l. #43059muc
MemberEdu sulle, Rebane!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2004 at 3:00 p.l. #43062Kapten
MemberEi tea kas see shaping on kõige parem asi kilode kaotamiseks, arvan bp või mingit aeroobikat ja jõusaali kombineerides oleks mõtekam, ja toitumise kohapealt 5h ja nii edasi on küll jama! Nimelt see 5h enne mitte söömine ja pärast trenni mitte söömine hävitab lihast ! Jälgi lihtsalt mida ja kui palju sööd! PS, ja ma arvan, et seal välismaal kus sa ka iganes ei ole, on ka olemas tervise klubid kus saab treenida ja kui ilm sulseal lubab, kus sa iganes ka oled, siis õues jooksmas saad ka rasva põletada!
Edu,
detsember 14, 2004 at 3:28 p.l. #43067Tim
Memberkombineeri Spinning ja Body Pump! Spinning väga hea aeroobne treening rasva põletuseks ja südame tugevdamiseks ning Body Pump aitab keha vormida ilma hulle lihaseid tekitamata.
detsember 14, 2004 at 3:33 p.l. #43068Tim
MemberJa kui pika ajaga peaksin arvestama?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nt. eluajaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . trennis tuleb ikka pidevalt käia, mitte, et käid selle pool aastat ära, saavutad selle mida soovisid ja siis jätad trenni ja paari aasta pärast avastad, et oh kurat, jälle vaja trenniga tegelema hakata.
detsember 17, 2004 at 10:13 e.l. #43256Neiu20
MemberTo Tim:…Selle ku”simuse all m?tlesin tegelikult sellega,et kui pika ajaga peaksin arvestama,et tulemusi näha?Ju siis väljendasin ennast segaselt!My bad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>To Kapten:…Ideaalis ei tohiks 5h enne ja pärast trenni su”u”a loomseid valke,ma polegi väitnud,et nii pika aja jooksul u2ldse su”u”a ei tohi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…jooksmas ma käin aeg-ajalt,kuigi ma ei ole just suur jooksus?ber!Tahaks ikka midagi muud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>To Rebane:…Ma arvan,et see oleneb inimsest!toon Sulle hea näite suitsetamise kohta! …T?mbasin ka kunagi suitsu,päris palju,umbes paki päevas,aga täpselt eelmine aastavahetus lubasin endale,et jätan maha…ja jätsingi..siiamaani pole u”htegi suitsu t?mmanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äitah sellegipoolest k?igile!

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.