Uus Bodypump 51
Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » Uus Bodypump 51
- This topic has 18 replies, 10 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
Arnold.
-
AutorPostitused
-
november 17, 2004 at 7:49 p.l. #42175
Arnold
MemberVarsti uus BP 52 tulemas !
Kuidas olete rahule jäänud BP 51 ga saavutatud tulemustega ?
“>november 20, 2004 at 11:02 e.l. #42229Tim
MemberVarsti uus BP 52 tulemas !Kuidas olete rahule jäänud BP 51 ga saavutatud tulemustega ?
“>mina alustasin body pump treeningutega natuke pärast 51. kava tulekut. väga meeldib BP51. muusika on väga meelepärane. endal arvutissegi plaat kopeeritud ja tihti ka seda kuulan. ma käin erinevate treenerite tundides ja olen teinud ka muid kavasid peale 51 aga 51 meeldib neist kõige enam. hetkel tundub paljudel treeneritel 51 natuke üle visanud olevat, kasutatakse vanemaid kavasid ja võetakse erinevatest kavadest osi, et siis üks täispikk trenn kokku panna. raskuste kohapealt niipalju, et olen neid suurendanud kuni 2x võrreldes sellega, millega ma alguses tegin.
olen tublisti üle poole oma elust aktiivselt spordiga tegelenud. varem olin ka heas vormis, nüüd üritan seda veelgi parandada BP-ga. kuna suvel eriti spordiga ei tegelenud siis trenniga alustades kaotasin päris mitu kilo. ma usun, et ikka rasva arvelt. hetkel rasvaprotsent 5. nüüdseks olen aga mõned kilod juba tagasi lisanud arvatavasti lihaste arvelt. on näha, et olen suuremaks kasvanud. tarbin ka märgatavalt rohkem valku ja olen juba mitmel korral peale trenni õhtusöögi asemel WDGP sheigi alla laskunud. loen siit foorumit ja artikleid, küsin treeneritelt nõu kuidas ja mida. toitumine on tervislikumaks ja mitmekülgsemaks muutunud kui suvel. hetkel teen 2-3BP nädalas ja 1-2 spinningut ka. kokku vähemalt 4 trenni nädalas.
jõusaali veel ei tee. ootan veel vähemalt aasta ja siis hakkan pihta. BP minu jaoks selline jõusaali ettevalmistus trenn. aga ka siis, kui ma kunagi jõusaalis käima hakkan, ei jäta ma Body Pumpi.
detsember 14, 2004 at 4:42 e.l. #43036powergirl
MemberBp 52 puhul tundsin ise ka et selg tahaks suuremat raskust aga ma pole kindel kas mõlemal pool 8,5 kg pealt 10le minek liiga järsk pole?
Ja kust saab tõmmata bp muusikat-megahea ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2004 at 6:12 e.l. #43037Arnold
MemberSeljale võiksid tõesti raskust lisada, uuendatud tehnika näeb seda isegi ette.
Suurma raskusega hakkamasaamiseks tuleks kangi rinnalevõtmisel kasutada kogu keha , liikumist alustades tõmbad päkkade ja trapetsi abil kangi liikuma -sama tehnika nagu klassikalises tõstmises – ja lähed kangi alla kükki…
Jälgida tuleks ka, et kang liiguks võimalikult sirget trajektoori mööda , nii on töö kõige õigem ja tõhusam , võimaldades tõsta suuremaid raskusi väiksema jõu kuluga. Täpsustusi küsi veel oma treenerilt .
Mis puutub muusikasse siis enamasti kasutatakse tundut hitte , millede nimesid ja autoreid võite ju treeneri lahkel loal plaadi pealt uurida , edasi oleks juba tehnika küsimus .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.