Skip to main content

Uus baaskursus Tallinnas – paar küsimust

Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Uus baaskursus Tallinnas – paar küsimust

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Tuki
    Member

Tere. On keegi siin 3dtreeningust ka vastamas? info@3dtreening.ee ei tööta mul millagi pärast, kaks korda Undelivered Mail Returned to Sender. Ei tea mis kamm on, samas oleks vaja vastuseid.

Millal võiksin teha kuumakse(d) baaskursusega liitumiseks?

Ja kas Kristiine Judokeskuse juures on ka mingit parkimise võimalust?

Vägivaldur
    Member

Kuumaksed võid teha peale seda kui esimest korda trennis käid.

Kuna see Kristiine Judokeskus on uus saal meie jaoks, siis ma pole kursis, kas auto ukse ette päris saab jätta, aga ma ei ole sealkandis parkimispiiranguid ka näinud. Ilmselt pole parkimisega muret. Selver koos suure parklaga on ka kohe kõrval.

stainless
    Member

Huvi on trenni vastu, kuid samas ei taha ka jõusaali tahaplaanile jätta. Ega 3d trennipoistele mingi soodustus kuskil jõusaalis ei kehti … ega vist?

jrx
    Member

Huvi on trenni vastu, kuid samas ei taha ka jõusaali tahaplaanile jätta. Ega 3d trennipoistele mingi soodustus kuskil jõusaalis ei kehti … ega vist?

Hetkel minu teada mingit sellist koostöödiili 3d’l jõusaalidega ei ole.

Vägivaldur
    Member

Ei ole teada küll, et kehtiks. Seal, kus edasijõudnud treenivad, on elementaarsem kola olemas: sangpommid, kangid, lõuatõmbetorud jne Saalis, kus baaskursus treenima hakkab, pole käinud ja ei tea, mis seal täpselt on. Midagi vist pidi ka olema.

Toivo295
    Member

Palju muidu foorumist minejaid on peale Tuki? Endal on ka plaanis minna, oleks huvitav teada kas võib kohata ka mõnda kaasfoorumlast. <_<“>

Tuki
    Member

Palju muidu foorumist minejaid on peale Tuki? Endal on ka plaanis minna, oleks huvitav teada kas võib kohata ka mõnda kaasfoorumlast. <_<“>

jep, ise olen 100% kohal, pühapäeval ka juba ;D

Toivo295
    Member

jep, ise olen 100% kohal, pühapäeval ka juba ;D

Ise olen ka juba pühapäeval demo-üritusel kohal. <_<“>

Tuki
    Member

Demoüritusel siis põhimõtteliselt trenni ei toimu, vaid lihtsalt tuvustav asi, ja kõik võivad vaatama tulla? Mis seal demol põhimõtteliselt toimuma hakkab?

Vägivaldur
    Member

Jah, kõik võivad vaatama tulla. Ilmselt põhiliselt räägib Priit, kuidas meil asju tehakse ja mis toimuma hakkab. Trenn tiksub ka seal kusagil taustal.

kuura
    Member

ise olen samuti osa võtmas trennist, kui haigusest üle saan

Autor
    Postitused
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.