Skip to main content

uus arctic sport l-karnitiiniga 1000mg!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Fat Burner Club » uus arctic sport l-karnitiiniga 1000mg!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 67 total)
  • Autor
    Postitused
    jaan1
    Member

proovisin ka ära. mulle päris meeldis

Arcticu oma absoluutselt ei meeldinud….Olen joonud nüüd 2 pudelit, aga ei istu kohe üldse:( Liiga tugev ja magus maitse häirib kohutavalt.

Nii et rohelise Fatburneri juurde jään ikkagi edasi.

UFC
    Member

rohleine fat ülekõige minujaoks..

kuigi ma pole seda arctikcut kuskil poes näind….

Eastsider
    Member

Minu arvates väga hea, ei ole nii magus kui ülejäänud arcticud. Kui nüüd mingit jooki niisama joomiseks (peale vee) ostan, siis just arcticut.

Kurupt
    Member

9 kroonida trumbati fat burner nyyd kyll yle.

KONDIPUKETT
    Member

üldiselt minu arust on need arctiku nii öelda tervisejoogid parajad mürgid kui koostist vaadata. E-sid ja suhkruasendajaid täis

Ott Kiivikas
    Member

Fat Burner 3000 ja ka uus 2000 – minu arust eriti õnnestunud variandid, ise joon ja olen rahul, alati ei peitu paremus hinnas – see kehtib ka toidulisade kohta.

sauruseke
    Member

Tahaksin seda Arcticut proovida,aga pole veel kuskilt leidnud, RIMIdest peamiselt vaadanud…

-aron-
    Member

Imelik et suurtes kaubanduskeskustes pole saada meil siin kohalikus AjaO poeski müügil juba…

xip
    Member

Mulle meeldib küll see uus Arctic väga! Parem kui FatBurnerid

flach
    Member

üldiselt minu arust on need arctiku nii öelda tervisejoogid parajad mürgid kui koostist vaadata. E-sid ja suhkruasendajaid täis 

oled sa uurinud fat burneri koostist? ega seal seda keemiat nüüd palju küll vähem ei ole. kõik vanad head sõbrad kaaliumsorbaat ja naatriumbensoaat on kohal…rääkimata toiduvärvidest ja muust jamast.

Marek Kalmus
    Member

Eks see ole maitseasi. Arcticus on L-carnitiini imevähe, aga maitse meeldib. Fat Burner kangem variant hakkas ülesse ajama, liiga kange minu jaoks. Ei sobi. Lahjemat varianti pole proovinud.

Viimastel päevadel olen Arctikut joonud ja väga rahul, samas maitsevad kõik AllStarsi omad. eriti ananassi maitsega. KÜLMALT SUPER, SAMA KEHTIB KA ARCTICU KOHTA.

Marek Kalmus
    Member

Eks see ole maitseasi. Arcticus on L-carnitiini imevähe, aga maitse meeldib. Fat Burner kangem variant hakkas ülesse ajama, liiga kange minu jaoks. Ei sobi. Lahjemat varianti pole proovinud.

Viimastel päevadel olen Arctikut joonud ja väga rahul, samas maitsevad kõik AllStarsi omad. eriti ananassi maitsega. KÜLMALT SUPER, SAMA KEHTIB KA ARCTICU KOHTA.

Tegelilkult meelib puhas külm vesi kõige enam.

Helmps
    Member

Mulle meeldib fat burner 3000 kuna selles on see roheline tee

Kurupt
    Member

ei ole ise veel ikka j6udnud arcticut proovida, kui maitse on hea hakkan seda ostma. Muidu roheline fat burner on lihtsalt yleprahi maitsega.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 67 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.