Skip to main content

Uus algus

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Uus algus

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    zaazk
    Member

Tere!

Sai ennast lõpuks uuesti kokku võetud ja alustatud eelmine nädal taas jõusaalis käimisega. Vahepealne paus on olnud tulenevalt erinevate elus toimunud muutuste tõttu üle 2a. Varem enne seda sai käidud regulaarselt trennis ka kuskil üle 2a. Jõusaaliga ja harjutustega on esimesed tuvtused tehtud ning esimesed lihas valud tuntud. Eesmärgiks olekski nüüd uuesti hakata oma suht kokku kuivanud keha peale uut massi kasvatama, vöö piirkonnas on muidugi ka rasva. Juurde tahaks saada nii kaalus ja lihaste arvelt võiks seda olla 5-6kg, selline oleks praegune eesmärk. Esimese asjana katsun ette võtta oma toidulaua, et oleks, millest kasvada, samas olen 27 ja ei julge päris looma moodi nagu 17 ka sööma hakata, kardan siin liigset rasvumist. Milliseid toite soovitate kõige enam süüa? BAV arvuti näitas siin mulle 1718 kcal, pikkus u. 170cm ja kaal u. 72kg, kas päevane kcal hulk peaks suurem olema? Peale trenni hakkan kindlasti valgu šeiki jooma, mäletan, et vanasti oli sellest tublisti kasu. Samuti sai võetud siis kreatiini, kas sedagi kohe võtma hakata, sest tunne on jube närune küll, et pole kohe mitte üht jõuraasu ka kehas sees. Treeningkava olen mõelnud jaotada 4-jaks ja tähelepanu peaks esialgu vist pöörama kõige suurematele lihasgruppidele rind, selg? Milliseid harjutusi peaks nüüd uuesti alustades eelistama ja mida ilmtingimata tegema? Võhma peaks trenni tegemiseks jaguma, sest aeg ajalt käin ikka jooksmas ja talveti olen kõva suusataja.

Ühesõnaga jagage näpunäiteid, kuidas uuesti alustada, mida koheselt jälgima hakata, milline harjutustepank ja kava võiks kohe esimeseks olla, et lihas kasvama saaks hakata.

Tänan tähelepanu eest!

emmimees
    Member

Üldiselt on ikka nii, et lihast kasvatada ning samal ajal rasvast vabaneda on üsna võimatu. Samas kui sul kunagi ol irohkem lihaseid, siis need tulevad rutemini tagasi …ma usun, et kaloreid väga taevasse ajama ei pea …kuid 2000´st on ka vähe isegi nende lihaste kasvuks, mis sul kunagi olemas on olnud. Söö mingi aeg ikka korralikumalt ja taasta lihaseid(esialgu baasharjutusi rohkem), eriti kui sul jõuetu tunne on, siis söö ikkagi. Las need sangad praegu olla …nendega saad kevadepoole tegelema hakata kaloraazi vähendades ja aeroobset rohkem tehes. Muidugi ei tule kahjuks ka nüüd paaril korral nädalas aeroobset teha ..kuid kui sa kulutad rohkem kui sööd, siis sul lihaseid ei kasva ikkagi…

EDU!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.