Uurmistöö teemal Doping!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Uurmistöö teemal Doping!
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
proTest.
-
AutorPostitused
-
november 12, 2008 at 2:17 p.l. #15589
citizen
MemberTere,
Koostan uurimistööd teemal “Doping spordis”. Käesolevad küsimused puudutavad peamiselt toidulisandeid. Oleksin tänulik, kui saaksite mind selles osas aidata ning vastaksite alljärgnevatele küsimustele.
Sugu:
a) Mees
b ) Naine
Vanus:
a) Kuni 18a
b ) Üle 18a
1) Kui tihti Te tegelete spordiga?
a) 1-2 korda nädalas
b ) 3-4 korda nädalas
c) 5-7 korda nädalas
2) Kas Te tarvitate/olete tarvitanud toidulisandeid?
a) Jah
b ) Ei
Kui vastasite siinkohal ”Ei” siis jätkake 6. küsimusega.
3) Kas Te olete toidulisandite tarbimisel märganud positiivset/negatiivset mõju organismile?
a) Olen märganud ainult positiivset mõju
b ) Olen märganud ainult negatiivset mõju
c) Olen märganud nii positiivset kui negatiivset mõju
Millist mõju täpsemalt ?
4) Milliseid toidulisandeid Te olete tarvitanud/tarvitate?
5) Mille järgi Te valite endale ostetavaid toidulisandeid?
a) Sõber/tuttav soovitab
b ) Arst soovitab
c) Valin enda arvamuse põhjal
d) Muu _______________
6) Kas Teie arvates on õige väita, et toidulisandid on omamoodi dopinguained?
a) Jah
b ) Ei
Miks Te nii arvate?
7) Kas Teie arvates on doping muutunud iga aastaga spordis üha suuremaks probleemks?
a) Jah
b ) EI
Tänan vastamast !
Vastused palun PM teel !
november 12, 2008 at 2:34 p.l. #129012matti
MemberKallis sõber, ütle palun kuidas on seotud toidulisandid dopinguga?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidulisandid kuuluvad toidu kategooriasse, steroidid lähevad ravimite ja dopingainete alla. Nendel on ikka vaks vahet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see selleks küsimustele vastan ikkanovember 12, 2008 at 2:53 p.l. #129071citizen
MemberKallis sõber, ütle palun kuidas on seotud toidulisandid dopinguga?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Toidulisandid kuuluvad toidu kategooriasse, steroidid lähevad ravimite ja dopingainete alla. Nendel on ikka vaks vahet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see selleks küsimustele vastan ikkaSry, kuid see pole minu küsitlus. Sõber palus selle ülesse panna ja minu teada pole tal ainult dopingu kohta vaid toidulisandid jms ka.
november 12, 2008 at 4:24 p.l. #130208Alexander Andrusenko
ModeratorMa arvan, et sellise küsitluse põhjal ühtegi vähegi arvestatavat uurimustööd teha ei anna.
november 12, 2008 at 5:59 p.l. #130744proTest
MemberSoovitan filmi Bigger, Faster, Stronger ära vaadata. Annab arvatavasti sulle palju kirjutamisainet juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2008 at 9:03 p.l. #126118citizen
MemberEga selle küsitluse põhjal ei tulegi uurimistööd. Meil koolis lihtsalt nõutakse, et peab tegema uurimistöö, et ülikoolis oleks kergem ehk siis oleks mingigi oskuski kuidas uurimistööd teha. Plusspunkte annab aga kõvasti juurde kui on tehtud mingi küsitlus ja siis avstuseid analüüsitud jms.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.