Uurimustöö, palun vaadake üle!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Uurimustöö, palun vaadake üle!
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
p2rt.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2005 at 5:55 p.l. #4546mai 2, 2005 at 6:01 p.l. #53144
amilo
MemberLäbi ei jõudnud lugeda, aga pilgu viskasin kiirelt peale, kohe jäi silma sellised asjad:
1. Reavahe peab olema 1,5(enamus akadeemilisi üllitisi näeb nii ette)
2. read sirgeks (justfy alt)
3. Kus on viited kasutatud allikatele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mai 2, 2005 at 7:21 p.l. #53149erxs11
MemberSry aga selliselt vormistatud tööd ma ei viitsi küll lugeda.
mai 2, 2005 at 8:08 p.l. #53156KONDIPUKETT
Memberminul igastahes viitsimisega probleeme ei tekkinud-
vist on nigu kõik kirjas aga äkki võiks lisada ka kofeiini ja kreatiini koosmõjukohta veiza teksti-nimelt pidi mõõdukas kofeiini tarvitamine kreatiini kuuri ajal aitama kaasa vastupidavuse arendamisele-ja üldse kreatiin ju tõstab anaeroobset töövõimet-siin foorumis ju artikleid selle kohta…edu
mai 2, 2005 at 8:48 p.l. #53158ronny
Membersisu ei oska adekvaatselt kommenteerida, aga kas 3 lehte uurimustöö jaoks tiba vähe ei ole? Praegu annab see vaid kokkuvõtte mõõdu välja
katsu ikka natuke põhjalikumalt asjale läheneda.
mai 3, 2005 at 7:18 e.l. #53163Eden
MemberÜldiselt vormistatakse uurimuste tulemused pea alati kindla protokolli järgi. Protokolli osad oleks järgmised:
-Sissejuhatus (uurimuse eesmärk, hüpotees(id), uurimuse kirjeldus)
-Meetod (kuidas uurimus läbi viidi, koht, aeg, katsealused, aparatuur, andmete kogumine ja töötlemine jne)
-Tulemused (kirjutada lahti, missugused tulemused saadi, andmed esitada võimalikult täpselt tabeli kujul)
-Arutelu (miks ma sain just niisugused tulemused, võrdlus teiste uurijate tulemustega, mida saaks paremini teha)
-Järeldused (millisele järeldusele jõuti)
Aga kuna tegelist on siiski 11. klassiga, siis ma ei usu, et nad nõuavad sellist vormistamist. Ma arvan siiski, et selle skeemi järgi on hea ja mugav vormistada sellist tööd.
Ja vormistamise koha pealt seda, et lugejale on mugavam ja ka nii on kombeks:
-1,5 reavahe
-12 punkti shrift
-tekst vasakult joondada (muide Justify`d ei soovitata, kuna nii näeb tekst küll ilus välja, aga on ebamugav lugeda)
-pealkirjad võiksid suurema shriftiga olla ja nummerdatud
-tiitellehele kirjuta kindlasti ka see, mis aines sa selle töö tegid ja juhendaja nimi, kooli nimi (need andmed kõik vormista lehe keskele, mitte jalusesse või päisesse)
-kasutatud kirjandus kindlasti märkida (eraldi lehele). Raamatu viide peab sisaldama: autori(te) nimed, väljaandmisaasta, pealkiri, väljaandmiskoht, kirjastuse nimi
Ajakirja puhul: autori(te) nimed, aasta, artikli pealkiri, ajakirja nimi, leheküljed
Töö sisu ma kommenteerida ei oska, kuna pole kreatiini kasutamisega väga kursis. Loodetavasti said mõne näpunäite töö vormistamisest.
Edu sulle!
mai 3, 2005 at 8:24 e.l. #53164p2rt
Membervaatasin ka üle enamvähem, tsitraadist ja monohüdraadist kirjutasid ikka eraldi, samuti kohvi, tee, alkoholi mõju. samuti kuidas kuuri viia efektiivsemalt läbi, üldiselt liiga pealiskaudne, rohkem võiksid huvitavamaks asja teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.