Skip to main content

uurimuslik töö

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » uurimuslik töö

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    past
    Member

Tere! Mul on tarvis teha bioloogiatunnis uurimuslik töö mingi teles reklaamitava toote kohta. Mida sisaldab, mis üks või teine inimesele head või halba teeb jne. Otsustasin, et valin mõne toote kulturismivaldkonnast, usun, et ta lepib sellega. Mõtlesin, et toode võiks olla mingi spetsiifilisem, sisaldab erinevaid aineid ja siis ma saan uurida, mida üks või teine inimesele teeb.

Kui keegi oleks nii hea annaks mõne mõtte ja ka kasulikke linke, oleksin väga tänulik.

Tõnis.

arrow
    Member

http://shop.fitness.ee/

Siit saad suuremal hulgal erinevaid kulturismialaseid tooteid näha.

Karu
    Member

Ega neid muidugi teles eriti just ei kohta…

gmaster
    Member

fat burner ehk?

past
    Member

no ma ju ütlesin, et küll ma sellest jagu saan, et neid telekas eriti ei näita.

Fat Burner võib-olla tõesti jah. Siis leiaks pudelilt, mida see sisaldab ja siis otsiks materjali, mis head ja mis halba neid on?

past
    Member

no ma ju ütlesin, et küll ma sellest jagu saan, et neid telekas eriti ei näita.

Fat Burner võib-olla tõesti jah. Siis leiaks pudelilt, mida see sisaldab ja siis otsiks materjali, mis head ja mis halba neid on?

Edit:

Sisaldab:

vesi, L-karnitiini, rohelise tee ekstrakt, happesuse regulaator sidrunhape, magusaine atsesulfaam K, loodusidentne lõhna-ja maitseaine, B-rühma vitamiinid, antioksüdant askorbiinhape, säilitusained kaaliumsorbaat ja naatrium bensoaat, värvaine E131.

Põhimõtteliselt ma leidsin nende kõigi kohta midagi. L-karnitiini, ekstrakti, atsesulfaam K kohta on küll inglise keeles, aga selle peale ütleksin, jõudu tööle.

Üks asi jäi veel leidmata: loodusidentsed lõhna-ja maitseained.. kas keegi omab teadmisi, mis need on?

Vilps
    Member

Ma teen sul asja lihtsamaks. Fatburner on mõttetu suhkruvesi.

Mine lase kraanist vett, pigista natuke sidrunit ja paar tl suhkrut. Saad sama tulemuse.

Henritamm
    Member

Mine lase kraanist vett, pigista natuke sidrunit ja paar tl suhkrut. Saad sama tulemuse.

Arvad?

gmaster
    Member

palun valgusta mind ka, palju seal siis suhkrut on?

past
    Member

et lähen biuka tundi et teha ettekannet mingist tootest.

lähen klassi ette, ühes käes poolikud sidrunid, teises suhkrutoos ja laual tass

pigistan sidrunist mahla sinna sisse, valan vett peale ja lisan suhkru ja ongi minu ettekanne teemal: toote mõju inimesele?

Tänan väga, ma ise ei olekski selle peale tulnud. Ei, tegelikult sa võibolla ei lugenud teema algust läbi.. ma vähemalt loodan, et oli nii.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.