Uued moderaatorid
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Hooldus » Uued moderaatorid
- This topic has 12 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
bohemianrhapsody.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 27, 2006 at 7:56 e.l. #6413
Rebane
KeymasterNiisiis – soovijaid on tulnud juba hulgi.
Siin siis ka nimekiri tahtjatest
Kulturism ja Fitness
Toitumine/Dieet
Jõumehed
BodyPump
Tahtjad, kes ei täpsustand gruppi
Kzma kirjutas veel oma kohta nii:
Kirjutan teile seoses modede otsinguga.
Jõudisn otsusele, et kui “kulturism ja fitness”is kedagi ees pole võiksin õnne proovida ja ‘kandideerida’, põhimõtteliselt sama käib ka “toitumise ja dieedi kohta”, aga pean mainima et veel pole isiklikult dieeti pidanud. Kuid kohe hakkan(võtan kevadistest võistlustest osa)
…Kangimaja külastanud vähemalt 4 aastat, millest u 2 viimast(siis avastasin käesoleva portaali) hõmavad tervisliku toitumist.
Lugupidamisega,
Martin
Niisiis, sellised on momendil pakkumised. Kui arvad, et keegi sobiks ideaalselt veel, pane aga nimi kirja ja võtame meestega yhendust ja vaatama mis nad ise arvavad.
Omaltpoolt:
bohemianrhapsody kui noorte 2 koht – suhtkoht 100% kindel et matsu mees jagab ja minu poolt oleks talle ka roheline tuli
pumper – vabalt võib ka BodyPump teema all korda luua, omaltpoolt vastuväiteid mul pole.
Kzma kohta ma kahjuks ei oska midagi tarka öelda. 65 postitust.
Rihostern paistab ehk tibakene liiga noor olevat ning oma teamised on vähemalt minu arvates ammutanud siitsamast foorumist. Aga samas võib ka tegemist olla inimesega kes teemat valdab. Beats me.
theOne1 võiks vähemalt minu arvates küll kambas olla. Palju postitusi, palju soovitusi ning asjaliku juttu.
Ning wilson. No ma tõesti ei oska öelda. Pigem ei kui jah.
Omaltpoolt pakuks välja ka veel inimesi nagu Makaveli, kame, erx11, barbell (top 10-20 mehed) kes pole samuti kuu pealt kukkunud ning nii mõnigi neist valdab vähemalt minu arvates teemat hästi.
Ootan Teiepoolseid arvamusi.
jaanuar 28, 2006 at 2:49 p.l. #68451Tim
MemberKzma – viimane postitus eelmise aasta novembrist, pigem EI
bohemianrhapsody – siin pole küll midagi pikalt mõelda. kui ta ise avaldas soovi modeks saada siis las käia
pumper – sobib väga hästi bodypump foorumit modereerima
theONE1 – arvan, et sobilik vend
Rihostern – las ootab veel natuke
wilson – EI
Makaveli, kame, erx11, barbell – kõik vanad olijad foorumis ja piisavate teadmistega. lisaks siia ka muc-i. kui neil viitsimist on modereerimisega tegeleda siis andku tuld
veebruar 6, 2006 at 8:16 e.l. #69659Rebane
KeymasterTuli veel selline sõnum kah:
Tere, kas on veel võimalus hakata moderaatoriks.
Olemas on kogemused ja olen suhteliselt karmi suhtumisega. Kõige vähem mis mulle meeldib on see kui ei kasutata Muuda nuppu, st. kui tehakse mitu postitust järjest kui selle saaks ära mahutada ühte postitusse. Olen ka mõndade foorumite administraator olnud, põhiliselt just välismaa foorumitel. Olen aktiivne sel foorumil kuna olen ise treenimisest huvitatud, siis loe igasugu nõuandeid ja teiste muresid ja vastuseid.
Kui midagi veel vaja, siis ainult küsige.
Tänud.
Jutt käib isikust nimega Sarge, kes on uus kasutaja.
Isiklikult leian, et momendil oleks vaja kaasata just teadjaid inimesi, kes suudaks terad sõkaldest eemaldada ja siis kogu jura jutu maha ksututada. Aga järsku läheb vaja veel ka karmikäelisi inimesi, kes lihtsalt rahvast õpetaks?
veebruar 6, 2006 at 12:36 p.l. #69689bohemianrhapsody
MemberMina küll selle poolt ei ole, et Sarge modeks saab. Ta ei jaga isegi veel matsu välja: http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7339
Muidu neid modesid võib veel olla jah, ise ka ei jõua kõike mõttega läbi lugeda, kool hakkas ka nüüd pihta….
veebruar 6, 2006 at 3:07 p.l. #69732Tim
MemberSarge – kindlasti mitte!
veebruar 9, 2006 at 11:29 p.l. #70257joker
MemberRebane, muc-le kindlasti oleks vaja. Ta ka õhtuti netis. Praegu andsin talle isegi oma kasutaja ja parooli, et saaks kustutada. Pidin ise väljas käima.
veebruar 10, 2006 at 11:18 e.l. #70298Rebane
KeymasterRebane, muc-le kindlasti oleks vaja. Ta ka õhtuti netis. Praegu andsin talle isegi oma kasutaja ja parooli, et saaks kustutada. Pidin ise väljas käima.muc on globaalne säga nüüd. Hoiab silma peal =o)
veebruar 10, 2006 at 7:40 p.l. #70402muc
MemberJou kõigile. Meeldiv siin VIP seltskonnas lõpuks olla. Ühesõnaga unistasin sellest juba noore poisina

Nii, nüüd asja juurde. Küsiks, et kas keegi neist tegelastest on juba õigused saanud: Makaveli, kame, erx11, barbell ?
Kui vastuse saan, avaldan oma arvamuse.
Piisaut!
veebruar 10, 2006 at 8:00 p.l. #70406muc
Member… Nii palju veel, et Serge ja Wilsoni puhul 100% õige otsus.
Kzma-d tean isiklikult, kuid miinus tõepoolest see, et veedab siin liiga vähe aega ning olen samuti arvamusel, et pigem ei.
Rihosterni tean samuti. Sepp on muidu hullult entusiasmi ja teemat täis. Ühesõnaga tundub normaalne tegelane, kuid takistuseks võib tõepoolest vanus saada. Iseenesest ei pea selleks 30 olema, et aru saada, mis on õige, mis vale.
Nii et vaadake ise. Mina otseselt vastu pole.
Ok, rohkem vist praegu kedagi polnud.
veebruar 13, 2006 at 11:39 e.l. #70524Rebane
KeymasterNii, nüüd asja juurde. Küsiks, et kas keegi neist tegelastest on juba õigused saanud: Makaveli, kame, erx11, barbell ?kame lisan ka kohekohe, makavelli mõtleb ja teistele pole veel kirja saatnud – nii et anna teada, mis ise mõtled/arvad. Kui leiad, et keegi peaks veel saama, ütle aga. Ma tahaks ikka 4-5-6 inimest veel punti, siis peaks piisama ehk momendil.
veebruar 22, 2006 at 2:30 p.l. #72061bohemianrhapsody
MemberEt see Jõumeeste foorumon suht paska täis, et tehke midagi et seda mõttetut möla vähem oleks või Rebane ehk paneb minu ka selle foorumi modeks. Et jõudumööda vaataks jõumeeste foorumit ka, see mis seal on vajab karmi pilku.
veebruar 22, 2006 at 2:39 p.l. #72066Rebane
KeymasterAga palun. Löö meestele aru pähe kinni.
Ma juba sain ühelt sassilt väljakutse – taheti tiba näost näkku juttu ajada ja uuriti, mis saalis ma ikka käin, et seda teha saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2006 at 2:45 p.l. #72067bohemianrhapsody
MemberKes siis sulle väljakutse esitas?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin selliseid tublisid inimesi ilmselt jagub….
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.