Uue kava valimine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Uue kava valimine
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Rain 6 kanget.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2009 at 9:53 e.l. #19191
Rookie21
MemberTere mure selline:
Olen 4 kuud M.M. personaalse kava järgi treeninud ning tulemused suhtliselt head 4 kuuga olen alla võtnud 16kg. Alustasin 112kg pealt ja nüüd 97kg
soov oleks veel umbes sama palju alla võtta aga suht kopp ees juba sellest kavast liiga üksluiseks muutunud trenn. Fitnessi foorumites ringi konnates olen lugenud et kava peab muutma ja vahetama iga teatud aja tagant. Kuna hetkel pole rahalist võimalust M.M-ilt uut kava teliida siis vaatasin tööriistade alt kavasi ning tekkisid mõned küsimused. Millise kava peaks valima kas edasijõudnute kava jaotatuna kaheks või siis kava mis on jaotatud neljaks sooviks nõu milline tööriistade kavadest oleks mõtekam valida ja kas toitumiskava mille tellisin ka M.M-ilt ning mille järgi olen viimased 4 kuud toitunud jääb samaks kui eesmärk on sama palju alla võtta(u.16kg) lihtsalt treeningkava oleks vaja muuta?
oktoober 28, 2009 at 9:57 e.l. #230823Alger025
MemberKava kavaks, aga see järgmine 16 kg saab küll paljupalju raskem olema, ma usun.
oktoober 28, 2009 at 10:00 e.l. #230825kaspa
MemberKava tellides on õigus hiljem ka veel konsulteerida – äkki kasutaksid seda võimalust?
Ise tellisin märtsis ja kasutan seda võimalust siiamaani!
oktoober 28, 2009 at 10:01 e.l. #230826LaurL
MemberEks kõik tuleb ise läbi proovida , vali endale sobiv kava sealt. Iga inimene on erinev, ei oska nimodi öelda kohe, et milline kava just SULLE sobib kõige paremini. Muidugi eesmärk 16kg alla võtta saab olema kindlasti väga raske! Ma arvan et toitumiskava isegi muuta vast pole vaja!
oktoober 28, 2009 at 10:03 e.l. #230828ROtter
MemberTere mure selline:Olen 4 kuud M.M. personaalse kava järgi treeninud ning tulemused suhtliselt head 4 kuuga olen alla võtnud 16kg. Alustasin 112kg pealt ja nüüd 97kg
soov oleks veel umbes sama palju alla võtta aga suht kopp ees juba sellest kavast liiga üksluiseks muutunud trenn. Fitnessi foorumites ringi konnates olen lugenud et kava peab muutma ja vahetama iga teatud aja tagant. Kuna hetkel pole rahalist võimalust M.M-ilt uut kava teliida siis vaatasin tööriistade alt kavasi ning tekkisid mõned küsimused. Millise kava peaks valima kas edasijõudnute kava jaotatuna kaheks või siis kava mis on jaotatud neljaks sooviks nõu milline tööriistade kavadest oleks mõtekam valida ja kas toitumiskava mille tellisin ka M.M-ilt ning mille järgi olen viimased 4 kuud toitunud jääb samaks kui eesmärk on sama palju alla võtta(u.16kg) lihtsalt treeningkava oleks vaja muuta?
Soliidne oleks arutada plaane kõigepealt M.M.-ga.
oktoober 28, 2009 at 10:43 e.l. #230834daemonium
MemberTere mure selline:Olen 4 kuud M.M. personaalse kava järgi treeninud ning tulemused suhtliselt head 4 kuuga olen alla võtnud 16kg. Alustasin 112kg pealt ja nüüd 97kg
arumaisaa …
mis sa arvad,et suvaline foorumikülastaja sama kompetentne kui treener ja spetsialist?!
Sul on ju kava olemas!Lihtsalt konsulteeri kavakoostajaga,et kava värskendada …
aga seda sulle juba ju soovitatigi …,
oktoober 28, 2009 at 12:22 p.l. #230850Rain 6 kanget
MemberVestle Marekiga. Arvan, et ikkagi parim viis saada nõuannet kava muutmiseks. samuti toitumiskava, ka selle osas peaksid temaga konsulteerima. tema tunneb sind ja sinu füsioloogiat paremini, kui ükski teine siin foorumis olevatest inimestest.
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.