Uue aasta lubadus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Uue aasta lubadus
- This topic has 69 replies, 60 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
detsember 29, 2010 at 7:05 p.l. #284935
Talvekas
MemberJätaks suitsetamise maha, aga juba jäetud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei julgegi midagi soovida siin teistel liiga suured soovid, ainuke vast oleks järmisesse aastasse 150kg rinnalt, praegu 100kg.
Aga head uut teile kõigile.
jaanuar 1, 2011 at 2:18 p.l. #285070Valodja
MemberTervist!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vana aasta lõppedes pidin tõdema, et olen alakaaluline ja jõudu napib, sellest tulenevalt tegin endale lubaduse võtta aastal 2011 kaalus juurde vähemalt 10 kg ja viia ennast vormi. Esitan järgneavalt enda olulised parameetrid:
vanus-24 a
kaal-72 kg
pikkus- 182cm
Olen üsna peenike, samas on tekkimas kerged õllekõhu alged. Pean tunnistama, et söön ebaregulaarselt, hommikuti reeglina ei söögi, kuna lihtsalt puudub söögiisu. Sooviksin kaalus juurde võtta ja saada hea figuur. Samas fitness väga ei huvita rõhku sooviksin panna jõu ja massi kasvatamisele. Minu unistuste tipp oleks suuta teha lõuatõmbeid vertikaalasendist (väga tugevad kõhulihased ilmselt vajalikud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Rinnalt surun 75 kg, mis minu kaalu juures peaks olema OK, aasta lõpuks võiks see number tunduvalt suurem olla. Mul on kerge probleem õlaga, hantlit õla kõrguseni tõstes kõib õlast raksatus läbi (ilmselt liigesega mingi probleem). Olen aeg-ajalt ka jõusaali külastanud, kuid süstemaatilisus on puudunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palun teie abi. Millise kava järgi treenida ka mida süüa, kuidas saaksin oma eesmärgid kõige paremini realiseerida ja kas need on reaalsed? Loodan teie abile!
Tänud!
jaanuar 1, 2011 at 3:33 p.l. #285072Nesatur
MemberSa ei ole ju alakaaluline, aga mõne kilo võiksid ju juurde võtta küll.
Ja miks seal lõuatõmmete juures väga tugevad kõhulihased olulised on?
Millised näevad välja lõuatõmbed Vertikaalasendist?
jaanuar 2, 2011 at 10:36 e.l. #285111Tulp1
MemberSa ei ole ju alakaaluline, aga mõne kilo võiksid ju juurde võtta küll.Ja miks seal lõuatõmmete juures väga tugevad kõhulihased olulised on?
Millised näevad välja lõuatõmbed Vertikaalasendist?
Lõuatõmbeid tehaksegi ju vertikaalasendis?
Või sa mõtled midagi taolist, et hoiad kangist kinni, jalad üleval, pea all ja teed siis kätekõverdusi?
Sain kuidagi nii aru
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2011 at 7:07 p.l. #285150Valodja
MemberVabandust!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu lollus.Pidasin silmas lõuatõmbeid horisontaalasendist. Ehk siis kätega postist kinni, keha horisontaali ja lõuga tõmbama. Aga see on lihtsalt visioon ideaalist. Esialgu alustaks lihtsalt massi tõstmisest. Saab keegi äkki soovitada toitumiskavasid? Mida süüa ja kui palju, et kaalu tõsta? Samuti treeningukavad, mida kui palju teha? Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2011 at 11:00 p.l. #285173joonast
MemberVabandust!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu lollus.
Pidasin silmas lõuatõmbeid horisontaalasendist. Ehk siis kätega postist kinni, keha horisontaali ja lõuga tõmbama. Aga see on lihtsalt visioon ideaalist. Esialgu alustaks lihtsalt massi tõstmisest. Saab keegi äkki soovitada toitumiskavasid? Mida süüa ja kui palju, et kaalu tõsta? Samuti treeningukavad, mida kui palju teha? Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keha horisontaali, ehk maaga paralleelselt? Postita mingi youtube’i link, et asjast paremini aru saaksime
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2011 at 12:03 p.l. #285399Valodja
MemberPidasin horisontaalsete lõuatõmmete all silmas umbes seda-http://www.metacafe.com/watch/261044/d_lacasse_amazing_strength/
Mitte küll nii uhkelt aga siiski enam-vähem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen isegi näinud kuidas üks tüüp sedasi tegi ja tema ei olnud küll eriline jõusaali hunt.jaanuar 5, 2011 at 8:51 p.l. #285464henriiiii
MemberMa ei sea endale eesmärki, vaid seda, et ma pingutaks rohkem, et oma eesmärgile lähemale jõuda!
jaanuar 5, 2011 at 8:57 p.l. #285465Anonüümne
Guestkasvatan massi nii palju kui tuleb:D!
jaanuar 5, 2011 at 10:00 p.l. #285470smack
MemberMu uusaasta lubadus on midagi taolist:
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.