Skip to main content

Usain Bolt vs Tyson Gay 100m

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Usain Bolt vs Tyson Gay 100m

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 143 total)
  • Autor
    Postitused
    daman
    Member

Lugesin ja imestasin. Imestasin veel ja lugesin edasi.

Lõppjäreldus: FrodoB arvates on emotsioonide näitamine ebasportlik käitumine. Lisaks on 2m enne finišijoont hoo lõdvemaks laskmine ebasportlik käitumine.

Selle loogika järgi on praktiliselt kõik 200m, 400m, 800m, 1500m, 3000m, 5000m, 10000m jooksjad ebasportlikult käituvad “pärdikud”. Ja oo õudust kui maratonijooksja peaks laskma viimasel 100m tempo alla, hoolimata tõsiasjast et konkurent on 2min kaugusel. Milline sigadus!

Nõustun veel mõne eelkõnelejaga, et FrodoB postides kõlab pehmelt öeldes üleolekut ja “mina-ja-maailm” temaatikat. Suht masendav tegelikult. Intellektuaal. Bah.

Vilps
    Member

Ok, unustame selle idiootse teema nüüd ära. Jätkame kergejõustikuga.

Kanteril probleeme ei olnud, kui finaal tuleb väga põnev! Harting tundub head vormis olevat ja kindlasti on konkurente veelgi. Loodetavasti ka Tammert suudab tulemust parandada, kuna praeguse tulemusega ta finaali ei pääse.

Marek Niit sai ju ajaks 21.21 ning pääses teise ringi. Aeg ei ole midagi erilist, kuna ta võiks ikka alla 21 iga vormiga ära joosta. Õhtul näeme, kas suudab parandada, sest siis peaks olema kergem joosta.

timo116
    Member

Kunas Kettaheide on, nii kellaajaliselt?

“Arnold tegi ka oma hotellitoaga huumorit. Kuigi ta vist lõpuks ajaski Feringo endast välja? No see on Feringo probleem, kui laseb endale nii teha. Mul läks nüüd meelest ära miks sa üldse sellest vaimsest osast rääkima hakkasid aga scroll nupp on kaugel. Kui sa ütled, et miski vastik on “normaalne” siis see ei tähenda, et see on ka õige. Nii, et kritiseerimisõigus jääb” Tsiteerides FrodoB-d

Samamoodi se on ju sinu probleem kui sa lased end häirida Bolti “ebasportlikust käitumisest”

Mart Muru
    Member

Marek Niit sai ju ajaks 21.21 ning pääses teise ringi. Aeg ei ole midagi erilist, kuna ta võiks ikka alla 21 iga vormiga ära joosta. Õhtul näeme, kas suudab parandada, sest siis peaks olema kergem joosta.

Jaa.. hea meel kohe

navigaator
    Member

Mina arvan, et huumorit peab saama. Kas on parem olla surmtõsine sportlane? Sorry FrodoB aga Teie jutt tuletas mulle ühte psühhoterrori lugu meelde

Mart Muru
    Member

Mina arvan, et huumorit peab saama. Kas on parem olla surmtõsine sportlane? Sorry FrodoB aga Teie jutt tuletas mulle ühte psühhoterrori lugu meelde

Aitab küll sellest jamast juba!! Kaua võib selle kaual nämmutada..

tarmzz
    Member

Kaitsed Savisaart ka sama lausega?

Kas sa võrdled Savisaart maailma kõige parema sportlasega?

oks
    Member

Ja teema läheb edasi …

Stardust
    Member

Kunas Kettaheide on, nii kellaajaliselt?

Homme kell 21:10.

pacman
    Member

Ok, sõnavabadus on tore asi küll, kasutan ka nüüd seda privileegi ja avaldan enda arvamuse, FrodoB sa meenutad mulle oma käitumise ja järelandmatusega seda samust asja. Kritiseerid inimest väikese eputamise eest ja sõimad Bolti pärdikuks, aga samas ise käitud julmalt üleolevalt…olles mida saavutanud? Me isegi ei tea kes sa oled ja sa ei tea kes me oleme..ning sa võtad õiguse olla nii üleolev? Kuid samas Bolt on juba elav legend, ning võib väikeseid emotsioone endale lubada, ongi huvitavam.

Rääkides spordist, siis 200 m finaal ilmselt nii põnev ei tule. Gay-d ei ole ole ja uut maailmarekordit ilmselt ka ei tule, kuna Bolt jooksis Pekingis 200 m ikka täiega lõpuni ja siiski paranes rekord suhteliselt vähe. Ning Bolt on ise tunnistanud, et ta ei ole nii heas vormis kui oli olümpial.

Mailman
    Member

Ok, sõnavabadus on tore asi küll, kasutan ka nüüd seda privileegi ja avaldan enda arvamuse, FrodoB sa meenutad mulle oma käitumise ja järelandmatusega seda samust asja. Kritiseerid inimest väikese eputamise eest ja sõimad Bolti pärdikuks, aga samas ise käitud julmalt üleolevalt…olles mida saavutanud? Me isegi ei tea kes sa oled ja sa ei tea kes me oleme..ning sa võtad õiguse olla nii üleolev? Kuid samas Bolt on juba elav legend, ning võib väikeseid emotsioone endale lubada, ongi huvitavam.

Rääkides spordist, siis 200 m finaal ilmselt nii põnev ei tule. Gay-d ei ole ole ja uut maailmarekordit ilmselt ka ei tule, kuna Bolt jooksis Pekingis 200 m ikka täiega lõpuni ja siiski paranes rekord suhteliselt vähe. Ning Bolt on ise tunnistanud, et ta ei ole nii heas vormis kui oli olümpial.

Ma pole kursis asjaga vist, miks Tyson ei jookse?

pacman
    Member

Niidu jätkamine pole kindel:(Vaata siit!

pacman
    Member

Ma pole kursis asjaga vist, miks Tyson ei jookse? Vaata siit!

aetius
    Member

Ei taha küll spekuleerida, aga vaevalt, et see vigastus füüsiline on : ) (tysonil ma mõtlen)

pikkpoiss
    Member

Kõik Eesti sportlased v.a Kanter kurdavad, et mingi vigastus, nii kui sitasti läheb on vigastus. Mida nad üldse ronivad sinna kui see kaotus nii kindel on tulema. Võiks ju kodus trenni teha selle asemel.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 143 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.