Skip to main content

Uruguay jalkamehed Spartas

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Uruguay jalkamehed Spartas

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
    Vägivaldur
    Member

Ühe videoklipi põhjal teete selliseid järeldusi kogu nende treeningu kohta? <_<“>

eesti mees
    Member

Ma ei ole küll ekspert aga kas mitte jalgpalluritel nagu ka jooksjatel on vaja ka peale jalgade vaja treenida ülakeha. Arvan et nii nagu jooksjatel saab ka jalgpalluritel koormust ülakeha, eriti kõhu-, seljasirutaja- ja õlalihased. Peamiselt sellepärast et stabiliseerida keha ja aidata mängus kaasa. Treenides kogu keha oled sa ka rohkem efektiivne, minu arvates.

smack
    Member

Ülekeha harjutuste valik oli küll veits nigel, ju nad lõid lihtsalt aega surnuks.

AlanBStard
    Moderator

Ma arvan, et küll maailma 4.s meeskond teab, kuidas õige treenida on, et saavutada neile vajalikke parimaid tulemusi.

Ilmselt ei ole jõusaal selle treeningu oluline osa.

nightq
    Member

Vaadake ka Sparta Facebooki lehelt pilte, seal on näha, et vennad teevad 3 erineva grupiga ringtreeningut.

Jalgpallurite põhitrenn toimub siiski platsil, mitte jõusaalis, ja rõhk on plahvatuslikel keharaskust kasutatavatel harjutustel. Kas te ületreeningust olete kunagi midagi kuulnud? Kui mehed rassivad pea igapäevaselt väljakul ning treenivad otseselt või kaudselt jalgu, siis jõusaalis ekstra jalatrenni tegemine on ülim mõttetus…

eesti mees
    Member

Paljud profesionaalsed pikamaajooksiad teevad kaks korda trenni päevas, seda muidugi hooaja väliselt. Alles hiljuti sirvisin oma vanu Runner Worldse ja lugesin interviuud ühe proffesionaalse jooksiaga. Hommikul lühike jooks ja siis puhkus ja saalis 1,5 h kergete raskustega pikad seeriad, hiljem massaz ja söök. Nagu juba öeldud see toimub hooaja väliselt.

Samas ringtreening on hea küll, isegi kasutan seda stiili ja võtab päris kiirelt ähkima küll <_<“>

matjusm
    Member

Vaadake ka Sparta Facebooki lehelt pilte, seal on näha, et vennad teevad 3 erineva grupiga ringtreeningut.

Jalgpallurite põhitrenn toimub siiski platsil, mitte jõusaalis, ja rõhk on plahvatuslikel keharaskust kasutatavatel harjutustel. Kas te ületreeningust olete kunagi midagi kuulnud? Kui mehed rassivad pea igapäevaselt väljakul ning treenivad otseselt või kaudselt jalgu, siis jõusaalis ekstra jalatrenni tegemine on ülim mõttetus…

Ei ole ülim mõttetus vaid hoopis väga vajalik. Jalgade trenn on väga tähtis kõigile sportlastele sest need on ju kõige vundament. Isegi jalgratturid käivad kükkimas: näiteks olümpiavõitja Chris Hoy suudab enam kui 200kg kükkida ning ta tegi oma isikliku rekordi selles vaid nädalad enne olümpiamänge.

nightq
    Member

Ei ole ülim mõttetus vaid hoopis väga vajalik. Jalgade trenn on väga tähtis kõigile sportlastele sest need on ju kõige vundament. Isegi jalgratturid käivad kükkimas: näiteks olümpiavõitja Chris Hoy suudab enam kui 200kg kükkida ning ta tegi oma isikliku rekordi selles vaid nädalad enne olümpiamänge.

Mu jutu mõte oli pigem see, et need mehed nagunii treenivad enamuse ajast jalgu, vahelduseks võib ju ülakeha ka teha <_<“>

matjusm
    Member

Mu jutu mõte oli pigem see, et need mehed nagunii treenivad enamuse ajast jalgu, vahelduseks võib ju ülakeha ka teha <_<“>

Muidugi võib ülakeha treenida ja peabki seda treenima. Minu mõte oli aga selles et sportlastele on tugevad jalad väga tähtsad. Muidu tekivadki sellised “ma treenin niikuinii jalgu trennis nii et jõusaalis ma neid ei tee” jõukavad ja sportlane läheb teeb jõusaalis biitsepsit ja rinda ja pärast imestab miks jõutrennist mängus nii vähe kasu on.

renku
    Member

Ega 1 päev enne võistlusmängu kõige etem jalgu just max raskustega piinata ei ole

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.