Uruguay jalkamehed Spartas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Uruguay jalkamehed Spartas
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
renku.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2011 at 8:22 e.l. #22425
rennosport
MemberHead vaatamist
Vabandust, ma muutsin natuke su postitust…link töötas video lõpust alates.
Aile
märts 28, 2011 at 12:52 p.l. #294901matjusm
MemberPäris lahe video.
Üks asi mis aga üllatas oli see et kuigi kõik treenisid väga hoolikalt ülakeha, ei näinud ma mitte ühtegi kükki ega muud vabaraskustega jalaharjutust. Üldse jäi videost mulje et alakeha need mehed eriti ei treeni.
Lugesin kusagilt ühte tsitaati mingite sportlaste jõutreenerilt: “Ülakeha sa võid treenida, alakeha sa pead treenima”.
märts 28, 2011 at 12:57 p.l. #294902gmaster
MemberPäris lahe video.Üks asi mis aga üllatas oli see et kuigi kõik treenisid väga hoolikalt ülakeha, ei näinud ma mitte ühtegi kükki ega muud vabaraskustega jalaharjutust. Üldse jäi videost mulje et alakeha need mehed eriti ei treeni.
Lugesin kusagilt ühte tsitaati mingite sportlaste jõutreenerilt: “Ülakeha sa võid treenida, alakeha sa pead treenima”.
“Ma käin jalkatrennis, jalad saavad seal vatti küll”
“>märts 28, 2011 at 1:01 p.l. #294904Milehigh
MemberPäris lahe video.Üks asi mis aga üllatas oli see et kuigi kõik treenisid väga hoolikalt ülakeha, ei näinud ma mitte ühtegi kükki ega muud vabaraskustega jalaharjutust. Üldse jäi videost mulje et alakeha need mehed eriti ei treeni.
Kas jalgpallurid peavad treenima nagu kulturistid? Tule taevas appi
märts 28, 2011 at 1:10 p.l. #294906matjusm
MemberKas jalgpallurid peavad treenima nagu kulturistid? Tule taevas appiEi öelnud midagi kulturismi kohta. Kui sa vaatad kuidas treenivad profesionaalsed sportlased profesionaalsete treenerite käe all siis on alati suur rõhk alakehal sest jalad on jõu vundament. Lisaks sellele sisaldavad sellised kavad tavaliselt ka klassikalist tõstmist. Kui sa vaatad millised on USA jalgpalli (teine spordiala, tõsi küll) treeningsaale siis neil on seal ridade viisi kükipuure ja tõsteplatvorme: just selle jaoks et nende kavades (kui ka teiste sportlaste) on esikohal just alakeha.
On juhtunud niimodi et minu jõusaalis treenib Inglise riiklik vesipalli meeskond ning ma üks kord nägin nende treeningplaani: iga päev kui nad on jõusaalis teevad nad mingit küki varianti. Muidugu vesipall ja jalgpall pole päris samade nõuetega kuid üldiselt on kõigil sportlastel vaja tugevaid jalgu.
märts 28, 2011 at 1:23 p.l. #294908Archangel
MemberEi öelnud midagi kulturismi kohta. Kui sa vaatad kuidas treenivad profesionaalsed sportlased profesionaalsete treenerite käe all siis on alati suur rõhk alakehal sest jalad on jõu vundament. Lisaks sellele sisaldavad sellised kavad tavaliselt ka klassikalist tõstmist. Kui sa vaatad millised on USA jalgpalli (teine spordiala, tõsi küll) treeningsaale siis neil on seal ridade viisi kükipuure ja tõsteplatvorme: just selle jaoks et nende kavades (kui ka teiste sportlaste) on esikohal just alakeha.On juhtunud niimodi et minu jõusaalis treenib Inglise riiklik vesipalli meeskond ning ma üks kord nägin nende treeningplaani: iga päev kui nad on jõusaalis teevad nad mingit küki varianti. Muidugu vesipall ja jalgpall pole päris samade nõuetega kuid üldiselt on kõigil sportlastel vaja tugevaid jalgu.
No sa ütlesid kõik juba ise ära. Jalgpall on hoopis teine spordiala. Pole neil vaja metsikut jõudu. Vaid vastupidavust ning täpsust. See saavutatakse treeningutel platsil. Jooksmised, löögid jne.
Kindlasti nad midagi jalgadele teevad jõusaalis, kuid kindlasti pole see nende jaoks ülimalt tähtis. Pigem üldfüüsilise parandamiseks.
märts 28, 2011 at 1:27 p.l. #294909eesti mees
MemberVideo oli jah päris hea ja ma nägin isegi kolme meest kes tegid jalgu
“> , seeg ei saa öelda et nad treenisid aint ülakeha. Nüüd siis need kolm meest: Esimene mees tegi ühejalaga surumist
Teine mees tegi reielähendajat
Kolmas mees tegi ühejalaga reiesirutajat
Ise eelistaksin teha jalgu vabaraskusega, nt. ühejalaga kükid aga noh mina eelistan vastupidavat ja tugevat lihast.
märts 28, 2011 at 2:26 p.l. #294922AlanBStard
ModeratorNo sa ütlesid kõik juba ise ära. Jalgpall on hoopis teine spordiala. Pole neil vaja metsikut jõudu. Vaid vastupidavust ning täpsust. See saavutatakse treeningutel platsil. Jooksmised, löögid jne.Kindlasti nad midagi jalgadele teevad jõusaalis, kuid kindlasti pole see nende jaoks ülimalt tähtis. Pigem üldfüüsilise parandamiseks.
No kuule, jalatrenni on neile igal juhul rohkem vaja kui ülakeha
“>Ja nii vähe kui ma jalkat olen mänginud, olid jalalihased väga abiks.
Sõber on rohkem mänginud ja tal on julmalt tugevad jalad. Mujal pole eriti midagi.
Ilmselt need urugaid ikka väga ei tea mida jõusaalis teha.
märts 28, 2011 at 2:33 p.l. #294926Tikker
Memberjalgu on tõesti vaja! neil on juba need suht olemas, kui aus olla. treenima peab ka ülakeha, et kehamängus või peavõitluses peale jääda!!
märts 28, 2011 at 2:34 p.l. #294927AlanBStard
Moderatorjalgu on tõesti vaja! neil on juba need suht olemas, kui aus olla. treenima peab ka ülakeha, et kehamängus või peavõitluses peale jääda!!Seda osa ülakehast, mida jalgpallis kasutada võib, treenivadki “alakehaharjutused”
“>märts 28, 2011 at 2:43 p.l. #294930Archangel
MemberSamas kui mõelda, kui tihti tehakse treeninguid siis ma ei imestaks üldse, et jõusaalis jalgu ei saagi puhtfüüsiselt teha kuna treeningutest jalad kogu aeg nii läbi.
Ülakeha saab treeningutel minimaalselt vatti, seega igati loogiline seda treenida – eriti kuna välitreeningutel just eriti ülakeha niikuinii millegagi mõjutada ei ole.
Veidi absurd minu arust mitu korda nädalas jalgu treenida platsil, siis minna jõusaali kord või kaks nädalas ning siis veel jalgu teha.
“>märts 28, 2011 at 9:27 p.l. #295006nightq
MemberTäpselt! Siinsed kommenteerijad ei tea jalgpallurite treeningkoormusest eriti midagi
“>märts 29, 2011 at 7:32 e.l. #295033renku
MemberMa arvan, et küll maailma 4.s meeskond teab, kuidas õige treenida on, et saavutada neile vajalikke parimaid tulemusi.
märts 29, 2011 at 7:41 e.l. #295034Ott Kiivikas
MemberEilsetes spordiuudistes käis läbi ka – et Forlan küsis “ekskulturist Aderi” käest nõu toitumise osas. Kas Ader on teavitanud oma tippspordist loobumist???
märts 29, 2011 at 7:53 e.l. #295035kunnar
MemberMa olen näinud Eesti jalgpallimeeskondi varem jõusaalis treenimas ja nad treenisid umbes samamoodi kui Uruguay omad. Pealtnäha küll täiesti kaootiliselt, igaüks teeb seda mida tahab ja seal kus tahab, mingit süsteemi ei paista olevat. Jalgpallurid vist ei pea jõutreeningut eriti oluliseks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.