Skip to main content

urrrrrrrrr, vihale ajab.

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » urrrrrrrrr, vihale ajab.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    x900zwi002
    Member

Miks on nii, et kui kirjutan teema siis n2dala p2rast seda teemat enam ei ole.Mingi n2dal aega tagasi kirjutasin teema ja aega ei olnud lugeda, siis m6tlesin, et t2na tulen foorumisse ja loen…hui loen-kustutatud.Mingiseid m6tetuid teemasid hoitakse, mida keegi enam ei loe nt. hind Artic spordis,viimane, kes sellele teemale vastas oli hehee ja seegi oli mingi 17 november.

T2na tahtsin veel yhe teema teha ja kysida yht asja, aga isu kadus 2ra, mis m6ttega ma kirjutan, kui homme kustutatakse see teema 2ra.JAH KUSTUTAGE SEE TEEMA KA 2RA, MUUD SA/TE EI OSKAGI JU TEHA, KUI AINULT KUSTUTADA.

V6ite vastu mitte midagi kirjutada, sest nagunii ma ei loe seda.Ma ei kylasta seda foorumit enam ealeski.

Xero
    Member

Tahaks väga isegi teada, mis teema see selline oli mis ära kustutati ? Äkki oli selleks põhjus.

Martti K.
    Member

Ja sa oled 100% kindel, et keegi enne sind pole sellist teemat teinud?

Mind ajab just vihale see, et igakord, kui fitness.ee lehele satun, siis 80% uutest teemadest on läbikäidud vanad. Piisab kui natuke süveneda otsingusse.

See mis sinu jaoks on mõttetu, on teise jaoks hariv ja informeeriv.

Kui sa seda foorumit enam ei külasta, siis ma arvan, et keegi midagi ei kaota

4 sinutehtud teemat on täiesti olemas foorumis….. 1 neist küll on konkreetse küsimusena esitatud, ülejäänud on arvamusküsimused.

Teemad

Ehk tasub enne uue teema tegemist veidike mõelda, kuidas konkreetsem olla?

rinaldo
    Member

Mind ajab just vihale see, et igakord, kui fitness.ee lehele satun, siis 80% uutest teemadest on läbikäidud vanad. Piisab kui natuke süveneda otsingusse.

Ei tasu tühja asja pärast vihastada. Hoidkem närve

Miks on nii, et kui kirjutan teema siis n2dala p2rast seda teemat enam ei ole.Mingi n2dal aega tagasi kirjutasin teema ja aega ei olnud lugeda, siis m6tlesin, et t2na tulen foorumisse ja loen…hui loen-kustutatud.Mingiseid m6tetuid teemasid hoitakse, mida keegi enam ei loe nt. hind Artic spordis,viimane, kes sellele teemale vastas oli hehee ja seegi oli mingi 17 november.

T2na tahtsin veel yhe teema teha ja kysida yht asja, aga isu kadus 2ra, mis m6ttega ma kirjutan, kui homme kustutatakse see teema 2ra.JAH KUSTUTAGE SEE TEEMA KA 2RA, MUUD SA/TE EI OSKAGI JU TEHA, KUI AINULT KUSTUTADA.

V6ite vastu mitte midagi kirjutada, sest nagunii ma ei loe seda.Ma ei kylasta seda foorumit enam ealeski.

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘urrrrrrrrr, vihale ajab.’ is closed to new replies.