Unustage doping, olümpiavõidu tagavad peet ja vaglad!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Unustage doping, olümpiavõidu tagavad peet ja vaglad!
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 12 years, 8 months tagasi by
eesti mees.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2013 at 12:39 p.l. #24973
Akrapovic
MemberUnustage doping, olümpiavõidu tagavad peet ja vaglad!
1/1
Venemaa bioloogilise meditsiini agentuur otsustas kulutada 130 000 euro suuruse summa, et välja töötada spetsiaalsest peedisordist preparaadi, mis peaks garanteerima omadele medalivõidud Sotši olümpial.
Väidetavalt uuritakse juba viis aastat peedi mõju sportlikele tulemustele. Antud juurvili sisaldab vajalikke mineraalaineid ja parandavat sportlaste vastupidavust ja kiirust, kinnitas USA St.Louise ülikooli dietoloogiakateedri dotsent Edward Weiss: «Peedist on kasu kõigil vastupidavusaladel – suusatamises, pikamaajooksus, sõudmises, ujumises.»
Venelased võtsid asjast kinni ning üritavad toota peedist kontsentreeritud mahla ning sellest preparaati, mis mõjub sama efektiivselt kui doping, kuid pole keelatud.
Venemaa ajakirjanduse andmetel on bioloogilise meditsiini agentuur välja töötamas ka sportlastele mõeldud valgupreparaate, kus kasutatakse käbeste ja koiliblikate vaklu.
(Orig. arttikel siin :http://sport.postimees.ee/1236392/unustage-doping-olumpiavoidu-tagavad-peet-ja-vaglad/ )
mai 15, 2013 at 1:04 p.l. #343071Kristjan-Johannes Konsap
MemberPff. Mis siin enam välja töötada. Ma söön juba aastaid vaglavalgu kontsentraati ja joon lähkrist peedimahla peale.
mai 15, 2013 at 4:05 p.l. #343082SKG
MemberPeet ju tuntud NO booster.
mai 15, 2013 at 6:05 p.l. #343090martinkink
MemberVenelased on ikka inimesed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks, et võita ja korralikult trenni teha. Kui tuleb siis tuleb, mõeldakse välja mooduseid, kuidas ainult petta. Saaks ainult lihtsamini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2013 at 8:52 p.l. #343108eesti mees
MemberPeet ju teada tuntud asi , pidavat lausa verega imet tegema. Mäletan kui mul kunagi verega probleeme oli siis arst rääkis SÖÖ PEETI JA PEETI JA VEELKORD PEETI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mina ei kuulanud sõin maksa ja sain ka vere korda.Vakladest ei tea midagi aga mäletan veel sõjaväest kuidas instruktor rääkis et lihtsaim viis lihast kasvatada on vihmausse süüa, hoiad hea hunniku raha kokku mida muidu proteiini pulbrite peale raiskad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 16, 2013 at 6:32 e.l. #343112gmaster
MemberPeet ju teada tuntud asi , pidavat lausa verega imet tegema. Mäletan kui mul kunagi verega probleeme oli siis arst rääkis SÖÖ PEETI JA PEETI JA VEELKORD PEETI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mina ei kuulanud sõin maksa ja sain ka vere korda.Vakladest ei tea midagi aga mäletan veel sõjaväest kuidas instruktor rääkis et lihtsaim viis lihast kasvatada on vihmausse süüa, hoiad hea hunniku raha kokku mida muidu proteiini pulbrite peale raiskad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa käisid vist Tai armees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2013 at 3:02 p.l. #343537eesti mees
MemberSa käisid vist Tai armees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma käisin kunagi ikka Eesti armees, selle algus päevil. Meil oli instruktor mingi endine Vene kroonu ohvitser, vist mingi sõjalise õpetuse õppejõud.
Ma võtsin asja huumoriga aga mine sa tea äkki rääkis tõtt ka. Ma pole proovinud
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.