Uni kadunud:(
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Uni kadunud:(
- This topic has 78 replies, 42 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
vman.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2009 at 1:55 p.l. #232793
Sakurai
MemberUnetuse võibki põhjustada see Muscle+ või muu taoline möga mida tarbid. Arginiin põhjustab väga hulle unehäireid ntx. Kindlasti ka muu keemia, mida ka siinsamast saidil pakutakse. Ei tasu igast solki omale suus sisse ajada!Sa ajad ju täielikku jama. Mis sellel muscle+ või teistel asjadel viga on mida siin pakutakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära kujuta ette endalenovember 6, 2009 at 1:58 p.l. #232794emmimees
MemberXanax rohkem rahustina mõeldud, unerohtudest Imovane(zopikloon).. need retseptiravaimid muidugi ja magama jääb kõigi sellistega.
november 6, 2009 at 2:02 p.l. #232795emmimees
MemberSa ajad ju täielikku jama. Mis sellel muscle+ või teistel asjadel viga on mida siin pakutakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära kujuta ette endaleTean inimesi, keda arginiin ei lase magada.
november 6, 2009 at 2:06 p.l. #232796Hi
Membermenopaus – hea nali aga puht füüsiliselt võimatuxanax – on pakutud kuid viimased 27 aastat puhas olnud
see öö siis ei olnud seda kesköist higisena ärkamist. tarbisin siin Muscle+ -i aga sai otsa. Proovin tänasest uuesti siis. Et ehk on just see selle põhjustajaks.
uni on lühike. magama sain kell 2 ja äratus juba 7.30. väsimus hakkab koitma peale lõunat. uni uneks, puhkan välja kuid just see öösel higisena ärkamine.
justkui oleks teinud 2 Fervexit enne magamaminekut tõbisena:s
Mandlid on korras ?
november 6, 2009 at 2:20 p.l. #232801pumper
MemberXanax aitab tõepoolest, ma võtsin üks õhtu prooviks 1g vist ja magasin nagu kott järgmine päev 10ni, niiet see ei ole vist hea variant, kui 6.30 vaja üles tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul endal selline probleem, et õhtupoole tuleb elu sisse ja uni läheb ära, mida rohkem kell saab. Pean üles tõusma 6.30, magama ei suuda kuidagi jääda enne 00-01, niiet väsimus kuhjub. Kui magaks peale tööd, siis ei saaks öösel üldse magada ja teeks sama välja. Olen proovinud kuuma piima meega ja igasuguseid muid trikke, mis siin soovitatud on juba, ei midagi. Olen siiski tähele pannud, et asi on vist seotud närvipingega. Kui probleeme on vähem,tuleb ka uni paremini ja varem. Ma ei pruugigi endale teadvustada närvitsemist mingi asja üle, piisab kui see alateadvuses närib ja kui ongi unehäired käes.Gramm xanaxit? 100 korda väiksem kogus on üsna kindel surm juba.
Milligramm ikka. Ühest tuhandikust grammist juba piisab ravitoimeks. Üledoos võib viia kooma ja surmani.
november 6, 2009 at 2:21 p.l. #232803daman
MemberNo võid proovida ka sellist varianti, et ütled naisele “kallis, räägi oma päevast”. Garanteeritud uni peale 35 sekundit. Eelduseks on muidugi kooselu pikkus suurem kui 3 aastat.
november 6, 2009 at 2:51 p.l. #232806vman
MemberMandlid on korras ?pidin mandlite pärast teise ilma minema aasta tagasi. praegu ei saa kurta et midagi viga oleks aga jah, minevikust on halb näide tuua nende tervise seisukohapealt.
november 6, 2009 at 2:52 p.l. #232807vman
MemberNo võid proovida ka sellist varianti, et ütled naisele “kallis, räägi oma päevast”. Garanteeritud uni peale 35 sekundit. Eelduseks on muidugi kooselu pikkus suurem kui 3 aastat.kallis on praegu usas, veel 2 nädalat, ja kooselu pikkus on poole rohkem.. olen proovinud, see variant ei mõju.
november 6, 2009 at 4:14 p.l. #232822Bulletproof
Memberkuum piim meega enne magamaminekut ja magad nagu väike laps
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 6, 2009 at 4:25 p.l. #232823vman
Memberkuum piim meega enne magamaminekut ja magad nagu väike laps
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>teen proovi, kuid mu mureks oli ikka see harva juhtuv aga ebanormaalne higistamine.. kaks päeva pole olnud õnneks
november 6, 2009 at 5:32 p.l. #232832samuil
Memberteen proovi, kuid mu mureks oli ikka see harva juhtuv aga ebanormaalne higistamine.. kaks päeva pole olnud õnnekshttp://www.inimene.ee/index.php?disease=l&…ase&did=909
Siin mõningaid higistamise põhjuseid.
november 6, 2009 at 5:59 p.l. #232837timo116
MemberRäägi mitu korda nädalas sa trenni teed, unetus võib tulla äkki ületreeningust?
november 6, 2009 at 6:31 p.l. #232839emmimees
Memberma ka miski aeg higistasin öösiti …võibolla on seotud AD tarvitamisega?
november 6, 2009 at 6:39 p.l. #232840jorsik
MemberGramm xanaxit? 100 korda väiksem kogus on üsna kindel surm juba.Milligramm ikka. Ühest tuhandikust grammist juba piisab ravitoimeks. Üledoos võib viia kooma ja surmani.
My bad, m jäi eest ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 6, 2009 at 6:42 p.l. #232841mees232
Member..sellest ajast kui hakkasin sexiga tegelema sellest ajast kadus unetus.Seega õnne,tervise,une ja laste valem on:vähem möla,rohkem sexi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .PROOVI! -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.