Skip to main content

uni

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    Mihhail
    Member

viimased paar päeva ei saa ma korralikult magama jääda.Und lihtaslt ei tule.Isegi kui trennist koju tuled ja väsinud oled ei tule midagi välja…

Täna näiteks õõsel sain magada ainult 2,5 tundi.Mis see olla võiks?Saab äkki keegi aidata.

kristian
    Member

kui suur on sinu treeningkoormus.

unepuudus võib olla märk ületreeningust.

ROtter
    Member

See on vast ühekordne ülekoormus.

Ületreening on midagi muud.Juhul, kui koormused on valitud valesti, on jäetud ebapiisav taastumisaeg või pole kedagi, kes kõrvalt treeningplaani korrigeeriks, on võimalik ületreening. Ületreeningu sümptomid on väsimus, kerge ärrituvus ning kiirenenud südamelöögisagedus hommikuti. Treeningute jätkamine ületreeningu seisundis on ohtlik, sest organism ei ole võimeline koormustele vastu panema.

Mihhail
    Member

Praegu teen 4 korda nädalas.E,T,K-vaba,ja sii N ja R

Endale ka tegelikult tundub et ei jõua lõppuni taastuda….

Kas siis peaksin end L-glutaminiga või siis muude lisanditega aitama…????

ROtter
    Member

Treeningkoormusi pead planeerima nii,et jõuaksid taastuda.

erxs11
    Member

Võid aptegist palderjani tilkasi osta ja 1-2h enne magamaminekut neid võtta. Mind kunagi aitasid. Hind ei ole ka kallis. Pudel maksis vist ca 20 eeki.

Mihhail
    Member

aga kas saaksite soovitada,mida tuleb teha et paremini ja kiiremini taastuda…??

ROtter
    Member

Erinevate ja käepäraste taastusvahendite valik on tänapäeval suur – mitmesugused veeprotseduurid, massaazh, vitamiinid, toidulisandid,õige toitumine,õige treeningkoormuse planeerimine.

Mihhail
    Member

Ausalt öeldes ei kujuta ette mis need vee protseduurit on…

Ja kas äkki soovitada vitamiine või veel midagi,mida ikka maksaks tarvitada kui aktiiselt sporti teed.Toitumine on minu arvates mul hea aga sellest vist ikkagi ei piisa.

Valkuga on mul halb kogemus.Peale 1 kg võtsin küll paar kilo juurde aga puhtad rasva ja kohe tuli ka toppel lõug muud midagi.Võibolla on see ka sellepäarast et see protein oli sitta kvaliteetiga.Selline vene oma nagu ma mäletan maksis see kilo mingi 150eek.Muud pole midagi kunagi tarvitanud aga vist tuleb ikkagi oma organismi natukene aidata.Oleksin väga tänulik,kui keegi saaks soovituse anda.

eintsius
    Member

Aeroobset ka teed? See aitab kõvasti unele kaasa.

ROtter
    Member

Vitamiinidest tarvita kompleksvitamiine kuuridena.

ROtter
    Member

Päevas vajaliku toitainete arvutamiseks kasuta seda linki :http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php

TANK
    Member

krt mul ei lasnud sääsk magada raisk…. ilma naljata…

nii kui tule ära lasin oli paari minutiga tagasi raisk…

kui panin tule oli kadunud…

elu viha….

kas keegi teab kust saab seda aparaati mis sääsed kõrge heliga ära ajab

refixeq
    Member

endal oli sama jama unega aga ma arvan et see oli kreatiinist! kui tegin laadimis perjoodi siis olin nii energiat täis et lihtsalt ei olnud ond ja kõik. äkki sul sama jama ?

Mihhail
    Member

mul ei saa sellest olla,sest pole kunagi kreatini tarvitanud.

Krt imelik küll mitty päaeva on juba möödas,aga ikka eriti ei saa magada öösel.Samas aga olen päeva ajal samasugune,et sellline tunne et saan nende 4 tunniga korralikult välja magada……Talvel on aga kaheksast tunnist ka vähe.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.