unetus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » unetus
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
juuni 13, 2007 at 5:19 e.l. #10985
tom201
Memberkas peaksin thermonexi võtmise lõpetama kui lihtsalt öösiti enam und ei ole. Pole saanud enam viimased 3 päeva magada kusagil alles kella kolmeni öösel vähkren ja siis suudan paariks tunniks uinuda. Kuigi päeval on kõik ok ei ole mingeid vastunäitusid jne. Ja etiketil on kirjas et unetuse vältimiseks mitte võtta 4 tundi ennem magama minekut. Ma tavaliselt võtan kusagil päeval kell 4 ja magama olen üritanud alles jääda 23 vms. Ei taha ju tablette kasutamata ka jätta ikkagi oma 900 peaaegu olid ja tarvitatud kõigest mingi 15 tabletti, 105 veel alles :S
juuni 13, 2007 at 5:33 e.l. #117453hehee
MemberMul jäi enamus Hydroxycutist alles, sest enesetunne läks nendega ikka jube halvaks. See, et magada ei saanud, oli üks kergemaid kõrvalnähtusid, iiveldus oli ikka päris vastik. Kui teisel või kolmandal kasutuspäeval oksendasin, jäi kuur pooleli ja on seda tänini. Purk vedeleb siiamaani kuskil sahtlis. Nii palju oli sest raha raiskamisest kasu, et sain aru, et pole mõtet mingitele tablettidele loota, vaid tuleb trenni teha ja korraliku toitumiskava järgi süüa. Odavam oleks olnud, kui ma foorumikasutajaid oleksin uskunud, ma ju küsisin siit enne nõu, aga oli ju ikka vaja ära proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enam ei taha õnneks.juuni 13, 2007 at 9:43 e.l. #117472SiimN
Memberkas peaksin thermonexi võtmise lõpetama kui lihtsalt öösiti enam und ei ole. Pole saanud enam viimased 3 päeva magada kusagil alles kella kolmeni öösel vähkren ja siis suudan paariks tunniks uinuda. Kuigi päeval on kõik ok ei ole mingeid vastunäitusid jne. Ja etiketil on kirjas et unetuse vältimiseks mitte võtta 4 tundi ennem magama minekut. Ma tavaliselt võtan kusagil päeval kell 4 ja magama olen üritanud alles jääda 23 vms. Ei taha ju tablette kasutamata ka jätta ikkagi oma 900 peaaegu olid ja tarvitatud kõigest mingi 15 tabletti, 105 veel alles :S“Võta 3 kapslit 2 -3 korda päevas 30 minutit enne toitu ja/või treeningut. Alusta kasutamist poolega soovitatavast päevanormist (2 kapslit 2 – 3 korda päevas) saavutamaks tolerantsi. Unetuse vältimiseks, mitte võtta vähemalt 4 tundi enne magama minekut. Joo päevas vähemalt 8 – 10 klaasi vett. Kogenud termogeeniku kasutajad võivad saavutada maksimaalse rasvakao tarbides 4 kapslit 3 korda päevas. Parimate tulemuste saavutamiseks võta 3-4 kapslit 3 korda päevas ning kombineeri see rasvavaese toitumise ja treeninguga. Mitte tarvitada rohekm kui 12 kapslit 24 tunni jooksul.”
Nii…kirjas on,et 3 kapslit 2-3 korda päevas. Proovi korra nii,et võtad 2 kapslit 2 korda päevas. Esimene võta hommikul enne sööki ja teine päeval enne aeroobset. Võid ka ära vahetada,kui teed järsku hommikuti aeroobset. Vabadel päevadel jäta ajad samaks. Soovitaks võtta just hommiku- ja lõunasöögiga! MIKS? Sest siis suudab keha päeva jooksul seda kofeiinist saadud energiat ära kulutada. Mängi nende tabletide arvuga. Kui siis ikka tekivad probleemid…Müü lihtsalt maha!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 13, 2007 at 2:16 p.l. #117483Kuup
MemberOled võibolla liiga ärev inimene? On ärevus sees? Mul endal sama jama..seetõttu ei saa teatud staffi kasutada. Võid jah nati koguseid vähendada…aga kui eriti ei parane, on parem katki jätta. Sest kehale see kraam ilmselt ei meeldi ja on ka vastureaktsioon kohe olemas.
juuni 13, 2007 at 2:27 p.l. #117485Laura Reisalu
MemberMul jäi enamus Hydroxycutist alles, sest enesetunne läks nendega ikka jube halvaks. See, et magada ei saanud, oli üks kergemaid kõrvalnähtusid, iiveldus oli ikka päris vastik. Kui teisel või kolmandal kasutuspäeval oksendasin, jäi kuur pooleli ja on seda tänini. Purk vedeleb siiamaani kuskil sahtlis. Nii palju oli sest raha raiskamisest kasu, et sain aru, et pole mõtet mingitele tablettidele loota, vaid tuleb trenni teha ja korraliku toitumiskava järgi süüa. Odavam oleks olnud, kui ma foorumikasutajaid oleksin uskunud, ma ju küsisin siit enne nõu, aga oli ju ikka vaja ära proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enam ei taha õnneks.Ega rasvapõletajat polegi mõtet õhtul enam võtta, sest siis võivadki tulla unehäired. Pigem kasutada seda päeva esimeses pooles.
juuni 13, 2007 at 3:25 p.l. #117492tom201
Memberega jah võtsin 2 korda päevas hommikul ja õhtul ennem trenni aga ju siis ei kulutanud trennis seda energiat kõike ära ja istusin mitu päeva nagu totu kella 3 üleval siis tuli ka uni paariks tunniks ainult jne (olengi ennast nii ära kurnanud….unepuudus on ikka jube :S)
juuni 13, 2007 at 5:55 p.l. #117499hehee
MemberEga rasvapõletajat polegi mõtet õhtul enam võtta, sest siis võivadki tulla unehäired. Pigem kasutada seda päeva esimeses pooles.Seda rääkisid Sa kõike mulle juba siis, kui ma purgi ostsin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võtsingi ainult päeva esimeses pooles ja vähem kui ettenähtud kogus, sest nii te mõlemad Otiga soovitasite. Ilmselt see lihtsalt ei sobinud mulle. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.