Unehalvatus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Unehalvatus
- This topic has 30 replies, 21 voices, and was last updated 14 years, 1 month tagasi by
jessu.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2008 at 8:20 p.l. #138076
intsu007
Memberma olen ise ka seda kogenud, jumala halb tunne teglt, peas hakkab niimodi kumama ja kõrvades suriseb, läheb aina tugevamaks ja mõtlen et nüüd pea lõhkeb, aga siis rahunen maha. ühest teisest foorumist lugesin, et Unehalvatus on normaalne nähtus, mil su keha on uinunud, kuid aju veel pole. Ära karda seda, vaid võid kasutada neid hetki nö. kehast välja minekuks ja astraalprojektsiooniks
jaanuar 29, 2008 at 8:24 p.l. #138077inside14
Memberma olen ise ka seda kogenud, jumala halb tunne teglt, peas hakkab niimodi kumama ja kõrvades suriseb, läheb aina tugevamaks ja mõtlen et nüüd pea lõhkeb, aga siis rahunen maha. ühest teisest foorumist lugesin, et Unehalvatus on normaalne nähtus, mil su keha on uinunud, kuid aju veel pole. Ära karda seda, vaid võid kasutada neid hetki nö. kehast välja minekuks ja astraalprojektsiooniksJah, hea võimalus öösse söömiseks kulturistidele!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2008 at 8:25 p.l. #138078jaanuar 30, 2008 at 10:26 e.l. #138115Liinu
MemberOlen ka unehalvatust korduvalt kogenud, nii umbes 12-14.aastaselt. ärkasin öösel üles ja tunne oli selline, et keegi hoiab mu käetest kinni ja surub vastu voodit. Liigutada võimatu, ehkki tahtmine suur voodist välja rabeleda. Ma ei ole “kinnihoidjat” kunagi näinud, aga olen teda tundnud… iga oma keharakuga.. suht jube tunne.
Tglt meenub ka selline asi, et oma kodus olen lihtsalt trepist alla läinud ja poole trepi peal siesma jäänud kunagi keegi hoiab sama moodi kätest kinni ja edasi liikuda ei lase. Häält teha võimatu. Kas siuke juhtum ka päriselt olnud on, ma ei garanteeri.. see oli vast pigem uni. ma lihtsalt ei mäleta…aga tean siiamaani seda kogemust.
jaanuar 31, 2008 at 4:48 p.l. #138408peeter88
MemberMul pidevalt nii.. lähen magama Jalg tõmbleb nagu ma lööksin midagi
Alguses ehmatab täige. Muidugi on mul ka olnud selliseid hulkumis asju. Vanasti kõndisin peaaegu iga öö. Ükskord ärkasin alumisel korrusel saunas
??:”>jaanuar 31, 2008 at 6:32 p.l. #138421rait83
MemberOlen kogenud….väge rõve tunne.
märts 24, 2008 at 12:21 e.l. #146971Toivo295
MemberEndal on sarnane kogemus olnud, kusjuures usun ,et yheks p6hjuseks oli see ,et hakkasin ZMA-d tarbima, mis m6jutab ka und.
Suhteliselt varahommikul j2rsku l6i mul sellise unen2o ette ,et mingisugused tolmutondid
“> liikusid mul silme ees ja tegid meeletut kisa, 2rkasin yles ,kuid ei suutunud ennast liigutada ja silmad tulid vaevu-vaevu lahti, syda peksis meeletult, sest unen2gu tundus v2ga reaalne. Panin silmad uuesti kinni ja vajusin unne, m6ni minut l2ks m66da ja hakkas sama jama pihta. L6puks rahunes siiski asi maha ja sain edasi magada. Aga ausalt, see ynen2gu ja sellele j2rgnev oli minu jaoks v2ga hirmutav.märts 24, 2008 at 12:25 e.l. #146972gmaster
Memberpeaksid vist tihemini tolmu pühkima siis
“>märts 24, 2008 at 12:55 e.l. #146974tõunii
MemberNo p****, oli vaja nüüd see teema üles tõstatada jälle:D
Magama eriti minna küll ei taha nüüd >.<
märts 24, 2008 at 1:20 e.l. #146975arrow
MemberTolm: Nähes unes tolmu viitab see sellele, et sinu aspektid on jäänud järelvalveta või neid on ignoreeritud
“>Mida iganes:D Tõlge ühest inglisekeelsest unenägude seletajast.
detsember 23, 2011 at 8:40 p.l. #272094jessu
MemberTean,et sellest teemast on juba 3 aastat möödas,aga mul on tõsiseid probleeme magamisega. Ma ei taha psühholoogi poole pöörduda,kuigi pean seda tegema. Ma ei julge enam magama minnagi,üritan olla nii kaua üleval,kui suudan,hiljem hakkavad silmad iseenesest kinni vajuma ja südametuksed kiirenevad ja siis ma tunnen jälle et keegi hoiab mind kinni ja surub mu rinnakorvi peale. Ma olen püüdnud teha väga palju erinevaid asju,et ärgata,kuid lõpuks see siiski õnnestub. Unes ma avan silmad,see on kõige imelikum,justkui ma viibiks kuskil mujal maailmas,aga ma ei näe õieti midagi. Nii raske,ma ei tea mida teha,ka langemist olen 2 korda üle elanud,kuid kehasse tungimine on hullem. Üks öö nägin,et minu kehasse mindi sisse,alguses pooleldi ja siis täiesti. Andke nõu,palun,ma ei oska midagi teha.
detsember 23, 2011 at 8:56 p.l. #272077gmaster
MemberOleks nagu midagi uneuuringutest kuulnud, pidi vist isegi mingi keskus selleks olema, telekas veidi räägitud ka sellest… uuri, aga psühhiaatrivariant ka mõeldav.. parim need mõlemad koos
detsember 24, 2011 at 9:09 e.l. #271879belvedere
MemberSuitsetajana tuli seda ette vähemalt korra nädalas. Äärmiselt vastik kogemus, millel, muide, pole jalgade tõmbluse või kukkumise/langemisega midagi pistmist. Kui maha jätsin, läksid ka hood lõpuks üle.
detsember 24, 2011 at 9:59 e.l. #271877Sarge
MemberTahaks ise ära kogeda seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma vist tahan kõik elus järgi proovida, selline tunne.detsember 24, 2011 at 11:35 e.l. #271825matroxx
Memberkorra koged siis enam rohkem ei taha ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.