Umbkaudne 80% kindel toitumiskava.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Umbkaudne 80% kindel toitumiskava.
- This topic has 55 replies, 15 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
zudokorn.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2006 at 6:54 p.l. #69002
Mr.Y
MemberNo ma toon väike näite… ütlesid et 1460g proteiini saad Lemonist, maksad selle eest 460 kr. Ok. Selle raha eest saaks veel:
46 pakki kohupiima (250g), millest saad 2070g valku
6,5kg kanafileed – 1495g proteiini (kala on veel odavamalt saada)
460 muna -> 460 munavalget -> 1840g proteiini (mõned kollased sööd ju tegelt ka veel ära).
Noh neid tooteid võiks ju lõputult siia kirjutada mida poest osta saab, enamik tulevad siiski odavamad kui valgupulber. Kui just ei osta sinke mille kg on 150kr või lõhefileesid milles kilokg hind on üle 300
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2006 at 7:06 p.l. #69008ronija
MemberJah see on midagi usutavat juba silma all
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Mr.Y mis arvad kui ma praeguse umbkaudse kavaga teeksin mingi 2 kuud äkki? Ja vahetaksin toitumiskava kood treeningkavaga ymber korraga?
Kohupiim ja kanafilee paitavad silma, aga munaga ei tahaks niiv6rd palju tegemist teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (saan aru kyll, et kombineerida)Selline asi ka vahele kas ma kohupiimaga v6in nii teha et segan seda piima (kindlasti v6ib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja vähekese siirupiga?L6putult v6iksid muidugi näiteid tuua
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga praegu paarist kolmest lisanäitest ära ei ytleks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et mul on v6imalik oma raha veidi säästa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas toitudes on samaväärse v6i k6rgema kvaliteediga proteiinid?
veebruar 1, 2006 at 7:26 p.l. #69015Mr.Y
MemberNo toitumine on su enda asi ju, ei saa öelda et söö nüüd seda või söö seda teist. Söögikavade vahetamine ei ole nagu treeningkavade vahetamine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui tahad võid kasvõi homsest vahetada, st muutusi teha, kardinaalselt pole vaja ju midagi muuta.No igastahes valku tundub sul piisavalt olevalt, kui kaloreid ikka rohkem kui kulutad, siis peaks sul lihast kasvama küll. Ma ise ajasin alguses täitsa ilma pulbriteta läbi, praegu võtan, aga ainult 1 kord peale trenni ja ei taha ka nagu rohkem võtta. Võiks küll kooli ajal ka (nagu sina teed) aga ma ei pea seda nii vajalikuks.
Rasvatu kohupiim on jah kuiv ja paks, paha süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Segada võid piima või veega, piimaga natuke maitsvam. Raha võid säästa küll, lihtsalt võta suvaline valgurikas toit, arvuta ise selle hind võrreldes sheikiga. Veel näiteid? Mu viimane toidukord sisaldas näiteks selliseid tooteid (kõik tuleksid odavamad kui proteiinisheik teha):Tuunikala konserv, selle hind on 8.30. Can sisaldab ~140g tuunikala. Tuunikala sisaldus võib olla 21-27g 100g kohta. Nii et 1 konserv ligikaudu 30g valku.
Kodujuust, rasvatu. Hind 12.50 ja topsis on 50g valku.
Juku juust. 100g on 40g valku. Kilo maksab 60-70kr.
veebruar 1, 2006 at 7:31 p.l. #69017ronija
MemberEga jah siin pole muud erilist jäänud öelda, kui et suur aitäh sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sain targemaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nyyd ei ole nii suurt segadust ka toidukava määramisega.Kui viitsiksid, siis v6ibolla teaksid rääkida kaloritest?
Nii imelik, kui see ka pole ma ei tea palju ma kulutan
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :S Ja ma ei tea palju ma saan :S
Ja ma leian, et see on paras probleem!
veebruar 1, 2006 at 7:44 p.l. #69021Mr.Y
MemberNo eks need paras tüli ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ei viitsi nendega mässata, siis kõige lihtsam on ennast kaaluda.
Väheneb, järelikult pead rohkem sööma
Suureneb, järelikult sööd piisavalt (kui tahad veel rohkem suurendada,söö veel rohkem)
Ise arvutasin ühes kohas kokku kunagi, palju umbes kulutan nii trenni kui mittetrennipäeval. Ja tean ka palju ma söögist saan. Koolitoit muidugi varieerub, aga nii 500-800 kcal plussis. Valku tuleb mul koolipäeval ~150g. Kasvan küll.
Valku sul on veel rohkem, kui kõht koguaeg korralikult täis ka siis ei tohiks probleemi tulla kalorite kokkusaamisega. Ma arvan et sul ei ole tarvis neid lugeda, kaalumisest piisab. Aga kui see paras probleem on siis võid muidugi, näen et võtad asja väga tõsiselt algajast peale
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2006 at 7:51 p.l. #69025ronija
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaalu pealt ma ära ei saa, veel vähem peegli eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida rohkem ma enda peal näen ja mida rohkem ma teada saan seda suuremaks muutub tahe
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas ma muidu ja kuskohas saaksin arvutada palju kaloreid ma kulutan trennipäevil ja puhkepäevil? Kui peaks vajadus tekkima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline asi ka – Kui mul valgud, sysivesikud ja kalorid kaetud siis on k6ik korras? V6i pean veel m6ne aine pärast muretsema?
veebruar 1, 2006 at 8:00 p.l. #69027Mr.Y
MemberMa võtsin selle lehe:
http://www.toidutare.ee/kaloriarvuti.php?burner=1#start
Registreerisin ära, kirjutasin tabelisse 15 minutit. Sain tulemused.
Siis jagasin oma päeva 15 minutitlisteks tsükliteks, 24×15=360 lahtrit. Muidugi ~9 tundi läks magamise peale, ~7 tundi koolis – tegevus istumine. Niimoodi täitsin võimalikult täpselt kõik ära ja sain tulemuse kokku. Muidugi võibolla ka lihtsamaid kohti, aga ma ainult selle lehe leidsin ja sealt saab üsna täpselt arvutada, nii et oma kaloraazile 500 otsa pannes peaks olema lollikindel, et plussis oled
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aine? Võid muretseda veed rasvade pärast, või nt vitamiinide pärast, või raha pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult ära muretse nii palju, sa muretsed veel rohkem kui mõni päris kulturist. Lihtsalt söö, joo, treeni, maga ja küll sa ka oma tulevused saavutad! Sellise toidu ja valgukogusega, õige treeningkavaga, piisava puhkusega (need sul kõik olemas) tuleb sul lihasmassi küll, kindel see! Ainult kannatust on vaja, sest see ei tule üleöö. Edu!
veebruar 1, 2006 at 8:05 p.l. #69028ronija
MemberHuh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6puks hea p6hjalik teema! Enam ma ei peagi segaduses ringi otsima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh Mr.Y!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nyyd peaks selle teema kohta k6ik tip-top selge olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2006 at 8:13 p.l. #69032starter
Membermind hakkas niuke teema kummitama et kas on ikka mõtet trennis käija ja kas lihas kasvab kui saan 1,5 g valku keha kilogrammi kohta? või on ikka ülimalt tähtis et saaks 2g keha kilo kohta?
veebruar 1, 2006 at 8:19 p.l. #69035ronija
MemberLisaks soovitustele vaata ka: http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php
veebruar 1, 2006 at 8:21 p.l. #69038theONE1
MemberOeh trenni on alati mõtet teha ja arened nagunii kui ka tavatoit on paigas! Optimaalne on isegi 1,4-1,6 g valku/kehakilogrammi kohta! Isegi Argo rääkis sellest hommikutelevisoonis, et sageli pingutatakse üle selle numbriga ja see oleks valgu raiskamine, mine sa tea, inimesed on erinevad! Seega tee trenni ja ära lase nendest numbritest nii palju häirida, piisab sulle ka 1,5-st!
veebruar 1, 2006 at 8:58 p.l. #69047jrx
MemberKui vana sa oled? Sellest sõltub päris palju.
Üle kahe kunstliku sheigi päevas ei soovita keegi eriti juua, ülejäänud peaksid ikka mujalt saama. 1,5 g päevas BMkg kohta on ok. Eks kasvad ikka… aga sealt – mis su eesmägid on? Kulturism? Lihtsalt suureks saamine? Lihtsalt tugevaks saamine? Sellest jälle sõltub ühtteist.
Kui tahad piima/kakaod juua siis ÄRA tee seda toidukordade juurde vaid vahepeal. Piim va vastik, tekitab maoseinale kile, mis takistab igasuguste asjade imendumist.
Mis siis veel? Ära unusta, et KORRAGA ei ole üle 30 (no ok, kuni 40) grammi valku mõtet tarbida. Katsu süüa iga kolme-nelja tunni tagant (vist oli ka nii) – seega enda kaks sheiki päevas pead ühe võtma ilmselt koolis ja teise pärast trenni. Pärast trenni sheik ja siis veel 1-2 tunni pärast korralik söök. Tolles söögis vaata, et oleks nii süsivesikuid kui valku.
veebruar 1, 2006 at 9:42 p.l. #69052starter
Memberminu eesmärk on lihaste reljeefsus ja rasvaprotsendi langus söön üldiselt nii et :
kell 8.00 pudru, jogurt , paar võileiba ja tee
kell 11.00 o,5l jogurtit + paar õuna
kell 14.00 soe söök (kartul, liha , salat , kodujuust)
17.30 sheik valk+ dekstroos või oleks kasulikum ainult valk?
19.00 vot siin on mul küsimus kas võtta soe söök nagu kartul + liha või lihtsaly rasvatut kodujuustu ja tomatit, kui tahan kaalust alla võtta?
22.00 kohupiim lahja
23.00 magama
kas nii peaks kaal hakkama langema rasvaprotsendi arvelt?
veebruar 1, 2006 at 10:53 p.l. #69057madis_r
Memberet siis tavatoit on kallis, sööme preparaate. Way to go.
“Kallis, me unustasime hommikul oma toidutablette võtta”
“Oh ei, mu lendauto kindalaekas on terve purk”
Ma pole Kiivikas aga ma ütlen et toidulisand on ikka toiduLISAND.
veebruar 2, 2006 at 5:29 e.l. #69062Kurupt
Memberkui ma saaks yhe valgukoti raha eestr n2dal aega v6i tsipa rohkem syya ja veel valgurikkalt, siis oleks ikka hea kyll.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.