Skip to main content

Ullike Oksmaa…

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Ullike Oksmaa…

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 96 total)
  • Autor
    Postitused
    rainisk
    Member

Kellele see siis uudis on, et suur osa fitness.ee foorumi kasutajaid on väga ebatolerantsed. Siis, kui laiem avalikus ei austa siinseid inimesi, sest meil on keskmiselt suuremad lihased, siis on jube poleemika, et miks meid ei tolereerita. Siis kui on vaja teisi sõimata ja teiste kallal viriseda siis on neid ütlejaid küll. Gayparaadi osas olen Mattiga nõus, olgu minupärast gayd kui tahavad, aga miks nad nii jubedalt poosetama peavad ! Sellega tõmbavad endale ainult skinheadide tähelepanu ja üldist hukkamõistu, eriti vanemalt põlvkonnalt.

daemonium
    Member

Normid määravad tavaliselt loodusseadused. Iga norm on kujunenud tavaliselt aastatuhandete jooksul ja omab tavaliselt ka vägagi kaalukaid põhjendusi. Homoseksuaalsus ei saa loodusseaduste kohaselt mitte mingil juhul normaalseks pidada, kuna antud nähtus mõjub väga halvasti liigi paljunemisele.

Ah et loodusseadused kohe platsis.

Nujah.Ainuke jama,et homoseksuaalsus ei ole omane mitte ainult inimestele,esineb toda ka loomariigis – on erinevaid seisukohti – no nii 3-10%.

Nii et sa väidad,et see on siis tekkinud loodusseaduste vastaselt?Kuidas nimelt?

matti
    Member

Ah et loodusseadused kohe platsis.

Nujah.Ainuke jama,et homoseksuaalsus ei ole omane mitte ainult inimestele,esineb toda ka loomariigis – on erinevaid seisukohti – no nii 3-10%.

Nii et sa väidad,et see on siis tekkinud loodusseaduste vastaselt?Kuidas nimelt?

Loomadel on ka homoseksuaalseid isendeid, ükski liik pole vaba väärarengutest. See on umbes sama mis kahe peaga põdravasikas või kahe varbaga karupoeg, muud midagi, neid sünnib samuti aeg-ajalt.

matroxx
    Member

Vat selline jutt mis siin räägitakse võib tõesti arvama panna et raua tõstjad on madalalaubalised.alati kellegi meeletu mahategemine ning muude vigade otsimine isegi siis kui sel ei ole mingit seost antud teemaga.

daemonium
    Member

Loomadel on ka homoseksuaalseid isendeid, ükski liik pole vaba väärarengutest. See on umbes sama mis kahe peaga põdravasikas või kahe varbaga karupoeg, muud midagi, neid sünnib samuti aeg-ajalt.

Ahsoo.Nii et tegemist värdjatega siis sinu arvates.

Kas nagu liiga pikad ja liiga lühikesedL;liiga paksud ja liiga kõhnad …

äkki ka liiga lihaselised, <_<“>

Aile
    Member

Ei poolda homoparaade…

@matti

…sa kirjutad siin nagu oleks sul juba j2rglasi mitukymmend <_<“>

Kogu see suur tsiviliseeritud inimbande elab ju “raiskavat” seksuaalelu. V6i kuhu see piir panna, mis on inimpopulatsiooni pysimaj22miseks hea.

moniic
    Member

Normid määravad tavaliselt loodusseadused. Iga norm on kujunenud tavaliselt aastatuhandete jooksul ja omab tavaliselt ka vägagi kaalukaid põhjendusi. Homoseksuaalsus ei saa loodusseaduste kohaselt mitte mingil juhul normaalseks pidada, kuna antud nähtus mõjub väga halvasti liigi paljunemisele. Teadagi samasoolised isendid järglasi ei saa,seega elavad nad liigi seisukohalt kahjulikku elu: raiskavad ressursse ,kuid ei anna oma panust liigi kestmajäämisele. Seetõttu on igal liigil keskmiselt 4-6 % homoseksuaalseid isendeid, sellest suurem määr võib saada liigile saatuslikuks. Inimesed võivad ajutiselt loodusseadusi rikkuda,kuid mitte kuigi pikalt. Pikemas perspektiivis saab loodusseaduste eiramine saatuslikuks populatsioonile. Praegu ülitolerantsed EL rahvad on suure tõenäosusega paarisaja aasta pärast täielikult kadunud. Asemele tulevad uued,loodusseadusi austavad rahvad. Seega ,homoseksuaalsust ei saa antud kontekstis normaaseks pidada.

Otselt nüüd homoparaadil vahekorras ei olda,aga eelmängud selle toimuvad küll <_<“> .

Jah,heterote suundumust ei kritiseerita ,homode oma aga küll. Kuid mõelge järele,äkki on selleks siiski põhjus olemas?

Capricorn
    Member

Vahet ei ole kui palju peded neid paraade korraldavad, üks on kindel: “seksuaalvähemuste” hulka jäävad nad kuuluma alatiseks. Vähemalt ma arvan ja loodan nii.

Sarge
    Member

daemoniumi sõnad on väga head. Aga ikkagi liigi säilitamiseks on vaja kaht erinevast soost sugupoolt. Nii palju, kui mina olen TV’st näinud seda “Teine Arnold” saadet, siis tal oli tüdruk ka olemas. Tuleb välja, et Arnold on bixseksuaalne <_<“>

Tervis7
    Member

Kuule homoaktivist. Mine Lääne-Euroopasse elama. Seal on teil hea elu. Saate parkides üksteisele peeruvahele keerata ja oi kui lõbus! Aga tõmba palun siit riigist nahuj!

oss

Mnjaa. Oss on kõva tegija. Vähemalt arvuti taga. Tavaliselt sellised nublud ainult seal kõvad ongi…

sellepärast, et ta on gay, on ta mõttetu? Või sellepärast, et ta käib jõusaalis? Või sellepärast, et tal on teistsugune hääl? Või sellepärast, et tal on looduse poolt kaasa antud lahja kehaehitus? Või mis pärast?

Sellepärast, et ta on peast soe!

matti
    Member

Rahvas,ma üksnes proovisin seletada,miks ei saa homoseksuaalsust normaalseks pidada. Thats all. <_<“>

5ander
    Member

Matti räägib siiani üldse kõige mõistlikumat juttu, neljandal leheküljel. Nõustun tema seisukohtadega.

punu
    Member

Hm, minu meelest on Arnold kerge arenguhäirega kummalisevõitu noormees lihtsalt. See on ju juba ammu ära tõestatud, et kui poisikesed noores eas meesterahva poolt seksuaalse lähenemise märklauaks saavad, siis nende endi eelistused normist veidi hälbivad. Mis teha, aga ise ta selles süüdi pole.

Ja siis need piiratud teovõimega alaealised isikud, kes siin oma väärtushinnanguid jagavad … vbl ma hakkan vanaks jääma, aga minu meelest on noorus hukas

builder
    Member

Poiss oskab artiklitega raha teenida

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 96 total)
  • The topic ‘Ullike Oksmaa…’ is closed to new replies.