Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet
- This topic has 191 replies, 58 voices, and was last updated 12 years, 1 month tagasi by
DagS.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2010 at 9:30 p.l. #282698
Kristjan-Johannes Konsap
MemberRole OÜ Dr. Levini kliinik. Seal tehaksegi vereanalüüse toitumisega seoses. Enamjaolt käidakse seal aga mao ja muude seedeelundkonna probleemidega, aga akne suhtes tehakse samuti analüüse. Üsna korralik koht, protseduur oli päris kulukas ka. Aga nagu ütlesin, ei taha selle akne käes vaevelda enam.Keegi eelmisele küsimusele oskab vastata? Kui egg protein sheike teha, siis peaks juba enna treeningut jooma seda või piisab, kui ainult pärast trenni juua?
No oleneb, kui suur su treeningkoormus on.
Ja oma toitumise võiksid ka siia võimalikult täpselt välja tuua.
Kuna eesmärgiks on ju korralik progress ja eriti silmas pidades seda, et menüü on piimatoodevaba.
detsember 5, 2010 at 9:59 p.l. #282708Flow
MemberNo tegelt ei pruugi toitumine korras olla, aga noh idee poolest midagi taolist:
Hommik: 2-3 praetud muna + juurviljad / omlett / või siis puder, üldiselt kaerahelbepuder
Vahepala: kohupiim 400 g (seda ei tohi enam süüa, idee poolest asendaksin selle siis egg sheigiga vms) + banaan ning tihti ka pähkleid, 200g pähkleid üritan päeva jooksul vahepaladena ka ära süüa
Lõuna: riis/kartul/tatar/makaronid koos vastavalt kas siis looma/sea/kana või kalalihaga ning salatit kõrvale
Enne ja pärast trenni sõin varem kohupiima ning banaani, kohupiima asendaksin siis näiteks egg sheigiga…
Õhtusöök: soojendan lõunasööki või siis teen kanafileed+salat v kartul vms/praen paar muna/pasta bolognese
Enne magama minekut peaks ka siis idee poolest sheigi tegema, jah?
detsember 5, 2010 at 10:14 p.l. #282715Erkko
Member…Üsna korralik koht, protseduur oli päris kulukas ka. Aga nagu ütlesin, ei taha selle akne käes vaevelda enam.
…
Kui kulukas on “kulukas”?
E:Sai PM teel suheldud.
detsember 5, 2010 at 10:17 p.l. #282717Flow
MemberKui kulukas on “kulukas”?on sel vahet? ma ei ürita ülbe olla vms, aga kuidas selle vereanalüüsi kohta pärimine teemasse läheb?
detsember 5, 2010 at 10:37 p.l. #282723Mr Fox
MemberMa sain oma aknest jagu puhtuseg, toitumisega ei olnud midagi seotud, kui aitab siis – Pese nägu 2-3 korda päevas. Maga nii, et nägu ei oleks padjas. Vaheta padjapüüri tihti. Kasuta aknevastaseid naovedelikke.
detsember 5, 2010 at 10:42 p.l. #282724AlanBStard
Moderatoron sel vahet? ma ei ürita ülbe olla vms, aga kuidas selle vereanalüüsi kohta pärimine teemasse läheb?Sellega et teised saavad ka teada. Lihtsam oleks sul muidugi koduleht anda, http://www.role.ee/
See on alternatiivmeditsiin. Usaldusväärsuse kohta on andmed segased. Mõned on abi saanud, mõned väga mitte.
detsember 6, 2010 at 4:51 e.l. #282733Aile
MemberSellega et teised saavad ka teada. Lihtsam oleks sul muidugi koduleht anda, http://www.role.ee/See on alternatiivmeditsiin. Usaldusväärsuse kohta on andmed segased. Mõned on abi saanud, mõned väga mitte.
Teadmises, et mis mõnele ravim see teisele mürk, ei ole mitte midagi alternatiivset….ja ma nimetaks pigem meie kõikelubavat “teaduspõhist” meditsiini, kelle arusaamad vahelduvad vähemalt iga 30 aasta järel alternatiivseks.
Väide, et mõni on abi saanud, mõni mitte…läheb samasse rööpasse, kui mõni inimene suudab oma toitumist muuta ja mõni mitte.
detsember 6, 2010 at 5:20 e.l. #282738ROtter
MemberSelge pilt, aga kui ma näiteks ostan Egg proteini, siis ma peaksin seda ka enne jõusaali tarbima, kuna ta on aeglaselt imenduv? Või saab ka hakkama kohe pärast treeningut tarbides? Palju küsimusi, aga tahaks lihtsalt asjad endale selgeks teha, et ikka progressi oleks, sest toitumine peaks korralik olema iseenesest…Võtke 1-3 portsjonit päevas. Soovitatavalt vahetult peale trenni koos süsivesikupulbriga, vajadusel ka tund enne trenni, hommikul esimese asjana või kasutage toidukordade valgusisalduse tõstmiseks/toidukordade asendamiseks.
Kuna sul on piiranguid, siis tuleks sul seda toodet kasutada. Toote kasutusjuhendis on kõik kirjas.
detsember 6, 2010 at 5:24 e.l. #282739ROtter
MemberTeadmises, et mis mõnele ravim see teisele mürk, ei ole mitte midagi alternatiivset….ja ma nimetaks pigem meie kõikelubavat “teaduspõhist” meditsiini, kelle arusaamad vahelduvad vähemalt iga 30 aasta järel alternatiivseks.Väide, et mõni on abi saanud, mõni mitte…läheb samasse rööpasse, kui mõni inimene suudab oma toitumist muuta ja mõni mitte.
Meditsiin on üldse üks huvitav asi – suudetakse asendada inimesel mõningaid organeid ja teha keerulisi südame- ja ajuoperatsioone, aga nohu ravimine on probleem.
detsember 6, 2010 at 6:01 e.l. #282740Aile
MemberMeditsiin on üldse üks huvitav asi – suudetakse asendada inimesel mõningaid organeid ja teha keerulisi südame- ja ajuoperatsioone, aga nohu ravimine on probleem.Meditsiin, nagu kogu inimlooming, on ikkagi lõppkokkuvõttes üks prügi, mille sisse me varem või hiljem upume.
Aile Kuuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oleks võimalik ütelda midagi konkreetset sinu toitumise kohta, kui ma olen näinud juba sinu testi tulemusi. Seal võib olla midagi, mida sa ise ei ole kas siis tähele pannud või siis oled ära unustanud. Ma tean hulgaliselt inimesi, kellele “Roles” arst on oma 30 minutit midagi seletanud, kuid ikkagi…
detsember 6, 2010 at 6:26 e.l. #282742Flow
MemberNo seal oli protsendi järgi kirjas, mis kõige suuremad akne tekitajad minu jaoks olid ning lehmapiimatooted olid ülekaalukalt kõige esimesed. Pärast seda tulid juba siuksed loogilised tegurid nagu õllepärm, tubakas jne.
Aga tänud neile, kes küsimustele vastanud on, eks ma üritan oma piirangutega toitumise paika panna.
detsember 6, 2010 at 6:29 e.l. #282743Aile
MemberNo seal oli protsendi järgi kirjas, mis kõige suuremad akne tekitajad minu jaoks olid ning lehmapiimatooted olid ülekaalukalt kõige esimesed. Pärast seda tulid juba siuksed loogilised tegurid nagu õllepärm, tubakas jne.Aga tänud neile, kes küsimustele vastanud on, eks ma üritan oma piirangutega toitumise paika panna.

Sa eksid…mitte protsendi järgi.
Lihtsalt pingerida on tehtud. Ma olen Rolega kursis.
detsember 6, 2010 at 6:31 e.l. #282744Flow
MemberSa eksid…mitte protsendi järgi.Lihtsalt pingerida on tehtud. Ma olen Rolega kursis.
Või jah, pingerida, vabandust.
detsember 6, 2010 at 6:43 e.l. #282745ROtter
MemberMeditsiin, nagu kogu inimlooming, on ikkagi lõppkokkuvõttes üks prügi, mille sisse me varem või hiljem upume.Aile Kuuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee ikka vahet hiina meditsiinil ja lääne meditsiinil.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks ravib põhjust ja teine tagajärge.
detsember 6, 2010 at 6:54 e.l. #282746Aile
MemberTee ikka vahet hiina meditsiinil ja lääne meditsiinil.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üks ravib põhjust ja teine tagajärge.
Mugandumised on toimunud ka Hiina meditsiinis…ma usun, et see oleneb nö praktiseerijast endast.
Väga raske on midagi sellist olemuslikku, mis on vastu pidanud ligi 6 tuhat aastat, pidada inimese loominguks või kunstiks. See on pigem juba varem Loodu alateadlik kasutaine… Traditsioon, mis on nagu religioon.
…ja ka Role ei ole sisuliselt mitte midagi uut ega revolutsioonilist. Seesama common sense… igaüks meist on individuaalsus, nii seest kui väljast ja toidul on meie organisile suur mõju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.