Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet
- This topic has 191 replies, 58 voices, and was last updated 12 years, 1 month tagasi by
DagS.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2009 at 7:55 e.l. #188199
Aile
MemberKas tartus ka neid teste teha saab ?CYTOTOXIC TESTi leidsin otsinguga http://www.vianaturale.ee/testid.html
on neil nimedel vahet ka?
Erinev metoodika, mitte ainult nimevahe… Ise ei ole seda testi teinud. Kommentaare oli internetis kahtlaselt v2he.
märts 25, 2009 at 8:37 e.l. #188206Panda
MemberUsun, et veregruppide neljaks rühmaks jaotamine toitumise seisukohalt on liiga lihtsustatud variant, kuid osates selle teooria kokku viia oma keha tunnetusega, siis on seal ehk isegi oma iva sees.
Ei tea, kas see on kokkusattumus, et kui ma lõpetasin enamiku teraviljade tarvitamise (jäid vaid kaerahelbed ja tatar), pole mul sellist raskustunnet kõhus, nagu leiba-saia süües. 0-grupile on nimelt veregrupidieedi puhul enamik teravilju vastunäidustatud. Samas, täielikult neid soovitusi järgida oleks liiast, sest sel juhul ei tohiks süüa ka näiteks piimatooteid, enamikke kaunvilju, banaani, apelsini, kapsast, maasikaid ega avokaadot…
Lõpliku otsuse teeb organism siiski ise
märts 25, 2009 at 9:00 e.l. #188222Aile
MemberUsun, et veregruppide neljaks rühmaks jaotamine toitumise seisukohalt on liiga lihtsustatud variant, kuid osates selle teooria kokku viia oma keha tunnetusega, siis on seal ehk isegi oma iva sees.Ei tea, kas see on kokkusattumus, et kui ma lõpetasin enamiku teraviljade tarvitamise (jäid vaid kaerahelbed ja tatar), pole mul sellist raskustunnet kõhus, nagu leiba-saia süües. 0-grupile on nimelt veregrupidieedi puhul enamik teravilju vastunäidustatud. Samas, täielikult neid soovitusi järgida oleks liiast, sest sel juhul ei tohiks süüa ka näiteks piimatooteid, enamikke kaunvilju, banaani, apelsini, kapsast, maasikaid ega avokaadot…
Lõpliku otsuse teeb organism siiski ise

Hakkasin ise leiba tegema
Kohe teine tera…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2009 at 10:20 p.l. #197213zx11
MemberHakkasin ise leiba tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohe teine tera…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile, lihtsalt küsin: Kas toitute vastavalt etteantud programmile?
mai 20, 2009 at 6:43 e.l. #197228Aile
MemberAile, lihtsalt küsin: Kas toitute vastavalt etteantud programmile?Kysimus eeldab yhes6nalist vastust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah!
Hoian oma toitumise v6imalikult lihtsa. Ei tee mingeid X kombinatsioone. Riis on minu jaoks out ja ma ei leia ka vajadust seda syya. Eestlasele rohkem omaseid sysivesikute allikaid on lademes…
Kohupiima osas oli mul kogu aeg kahtlus, lihtsalt sundisin ennast seda s88ma.
…lisaks veel m6ned asjad, mis lihtsalt ei ole eestlasele omased…nagu igatsugu limukad, krevetid jne.
mai 20, 2009 at 8:25 e.l. #197240JT
MemberMa rääkisin rattast. Ratas jääb ikka ja alati ümmarguseks, teda ei saa leiutada kandilisena, sest siis ta ei ole ratas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leiutamine on üks asi, täiendamine aga teine.
mai 20, 2009 at 8:56 e.l. #197241Aile
MemberLeiutamine on üks asi, täiendamine aga teine.…on veel yks kummaline syndroom.
Inimene arvab alati, et nyyd on ta tark. See, mida toetab hetketrend, ongi 6ige (ma ei v2ida, et see automaatselt ka vale oleks…).
Sama arvamus oli teadlastel ja nii 8elda meinstriimi meedikutel ka keskajal jne. Me vaatame tagasi ja leiame, et aadrilaskmine l6ppes aeg ajalt letaalselt ja elavh6beda s88mine ei olnud 6igustatud. Tutvuge raviv6tetega l2bi ajaloo! Kuid mingil hetkel oli see teaduse viimane s6na…
Me ise oleme yle elanud nn kolesteroolibuumi, mis meinstriimi poolt kahjuks ei ole ikka veel l6ppenud.
Kui mina t88tasin Naistekliinikus, siis soovitati naistele X hotmoonpreparaate, v2ites, et see on v2ga hea, kuid Y, mis oli enne, oli v2ga halb.
Ega ei ole kerge hoida tasakaalu, kuid … mina kasutan yhte v6tet. Kui asi l2heb kysitavaks, siis ma uurin, mida r22gib selle kohta meditsiin, mis on pysinud aastatuhandeid muutumatuna… ja symptom on symptom. Valu k6rvaldamine, palaviku alandamine, nohu ravimine jne ei ole alati 6igustatud. Parim viis on siiski minna sygavuti ja leida see p6hjus (t2nap2eva meditsiin k6rvaldab peaasjalikult sympomeid, mitte p6hjusi…).
mai 20, 2009 at 9:08 e.l. #197242JT
Member…on veel yks kummaline syndroom.Inimene arvab alati, et nyyd on ta tark. See, mida toetab hetketrend, ongi 6ige (ma ei v2ida, et see automaatselt ka vale oleks…).
Sama arvamus oli teadlastel ja nii 8elda meinstriimi meedikutel ka keskajal jne. Me vaatame tagasi ja leiame, et aadrilaskmine l6ppes aeg ajalt letaalselt ja elavh6beda s88mine ei olnud 6igustatud. Tutvuge raviv6tetega l2bi ajaloo! Kuid mingil hetkel oli see teaduse viimane s6na…
Me ise oleme yle elanud nn kolesteroolibuumi, mis meinstriimi poolt kahjuks ei ole ikka veel l6ppenud.
Kui mina t88tasin Naistekliinikus, siis soovitati naistele X hotmoonpreparaate, v2ites, et see on v2ga hea, kuid Y, mis oli enne, oli v2ga halb.
Ega ei ole kerge hoida tasakaalu, kuid … mina kasutan yhte v6tet. Kui asi l2heb kysitavaks, siis ma uurin, mida r22gib selle kohta meditsiin, mis on pysinud aastatuhandeid muutumatuna… ja symptom on symptom. Valu k6rvaldamine, palaviku alandamine, nohu ravimine jne ei ole alati 6igustatud. Parim viis on siiski minna sygavuti ja leida see p6hjus (t2nap2eva meditsiin k6rvaldab peaasjalikult sympomeid, mitte p6hjusi…).
Ehk siis toimub pidev evolutisoon.
mai 20, 2009 at 10:03 e.l. #197253Aile
MemberEhk siis toimub pidev evolutisoon.Nii nad ytlevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid evolutsioon ei ole lineaarne n2htus.
mai 20, 2009 at 11:16 e.l. #197264ztex
MemberVere grupp on Viru valge.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega jah, ma enda toitumist küll vere grupi järgi ei vaata.
juuni 8, 2009 at 10:34 e.l. #200824R.Thompson
MemberÜtlen ausalt, et ei ole sellist asja täheldanud. Minu teada ei pane veregrupp paika, mida inimene tohib süüa ning mida mitte. Kuid samas kui mõni asjatundja seletaks selle ära, võibolla on siis see isegi võimalik?
juuni 8, 2009 at 10:38 e.l. #200826JACKO
MemberÄrge nüüd siis pahurateks muutuge!
Ütlen ausalt ei jälgi veregrupi dieeti!
juuni 8, 2009 at 11:03 e.l. #200832-TANK-
MemberMa ei ole sellesse kunagi uskunud ja söönud alati oma tahtmise järgi… aga uurisin seda veidi ja OHOOO….
Characteristics of Type O – Best on High Protein Diet
Type Os thrive on intense physical exercise and animal protein. Unlike the other blood types, Type Os muscle tissue should be slightly on the acid side. Type Os can efficiently digest and metabolize meat because they tend to have high stomach-acid content. The success of the Type O Diet depends on the use of lean, chemical-free meats, poultry, and fish. Type Os don’t find dairy products and grains quite as user friendly as do most of the other blood types.
Ja paistab et nii ongi… Hakka või seda uskuma… paistab, et mul on vedanud.
juuni 8, 2009 at 11:59 e.l. #200842Aile
MemberMa ei ole sellesse kunagi uskunud ja söönud alati oma tahtmise järgi… aga uurisin seda veidi ja OHOOO….Characteristics of Type O – Best on High Protein Diet
Type Os thrive on intense physical exercise and animal protein. Unlike the other blood types, Type Os muscle tissue should be slightly on the acid side. Type Os can efficiently digest and metabolize meat because they tend to have high stomach-acid content. The success of the Type O Diet depends on the use of lean, chemical-free meats, poultry, and fish. Type Os don’t find dairy products and grains quite as user friendly as do most of the other blood types.
Ja paistab et nii ongi… Hakka või seda uskuma… paistab, et mul on vedanud.
…ja, mis on kirjutatud AB kohta?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ise leidsin…ma ei ole kohe kindlasti mitte riisis6ber, enne nisu. Mulle tundub see kyll paras jama…
Hmm… Kui toiduvalik v2lja j2tta, siis on ka sellel veebilehel n8 oma “uba”.
juuni 8, 2009 at 12:27 p.l. #200848rinaldo
MemberLeidsin veel asju, mis minu veregrupiga ei ühti (A reesus pos)
“When Type As eat meat, they experience sluggishness. Type As have low stomach-acid content, therefore they have a hard time digesting meat.”
Täiesti vastupidi minule. Ma pean pigem maomahla lahjendama, sest see on liiga happeline. Uimaseks ei muutu ma ammugi.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.