Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet
- This topic has 191 replies, 58 voices, and was last updated 12 years, 1 month tagasi by
DagS.
-
AutorPostitused
-
oktoober 3, 2011 at 8:18 p.l. #315719
Kix1
MemberTere, foorumlased!
Palun nimetage toiduaineid, mis ei sisalda allergeene. Must leib, kaerahelbepuder, kana peaksid olema allergeenivabad? Kuidas on keefiriga? Tean, et piim sisaldab neid korralikult… seega peaks ka keefir neid sisaldama.
Aitäh neile, kes vaevuvad oma tarkust jagama
oktoober 3, 2011 at 8:29 p.l. #315722gmaster
MemberKas sa oled allergiline kõige vastu või on mingi muu põhjus?
oktoober 4, 2011 at 6:32 e.l. #315753Kix1
MemberKas sa oled allergiline kõige vastu või on mingi muu põhjus?Hetkel olen kõige vastu allergiline. Ja ma ei tea, miks see nii on. Võib-olla sellepärast, et olin haige ja see tegi mu organismi nõrgaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2011 at 2:10 p.l. #316060AlanBStard
Moderator100% allergeenivabasid-autoimmuunriskivabasid polegi.
Võib katsetada paleodieeti.
Adik Levin ja role.ee tegelevad valgutundlikkuse uurimisega, aga väga töökindlaid meetodeid pole olemas. Odav ka pole.
Katsetada võib eri lektiinirühmade ükshaaval väljajätmist, igaüks 2 nädalaks.
Seedeensüümide söömine ja ka maohappe juurdesöömine peaks alati riske vähendama. Tüüpiline maohappepreparaat on betaiin-HCl, Eestis mittesaadav, välismaalt vist ei lasta tellida. Eraisik saab saata.
Väga häid tulemusi on näidanud ohutumat liiki kõhuusside organismi istutamine. Hinnad on algavad 1000 USD juurest ja kättesaamine pole garanteeritud.
oktoober 5, 2011 at 2:32 p.l. #316067gmaster
MemberPõhimõtteliseliselt võid kõige vastu allergiline olla, kui selles ong mingi konkreetne valk, mille vastu keha on tundlik:
http://www.allergome.org/script/search_ste…on=all_allergen
Leivas, kaerahelbes on ilmselt gluteen, kanas ravimid, hormoonid jms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2011 at 2:51 p.l. #316072htilga
MemberSelline probleem on tihtipeale psühhosomaatiline, sest sa ei olnud ju kõige vastu allergiline sünnist saati, või mis?
Päris tõenäoliselt leiaksid lahenduse siit – http://www.hypnoteraapia.ee/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi tõenäoliselt paljud ei nõustu sellega.
oktoober 5, 2011 at 3:32 p.l. #316081jrx
MemberSelline probleem on tihtipeale psühhosomaatiline, sest sa ei olnud ju kõige vastu allergiline sünnist saati, või mis?Päris tõenäoliselt leiaksid lahenduse siit – http://www.hypnoteraapia.ee/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi tõenäoliselt paljud ei nõustu sellega.
Jah, näiteks mina mitte. Tegemist ei ole teaduspõhise teraapiasuunaga ning konkreetse ettevõtmise ümber on ikka vägga palju tolmu üles keerutatud, mis kui mitte enamat võiks manitseda ettevaatusele.
oktoober 5, 2011 at 3:54 p.l. #316085htilga
MemberJah, näiteks mina mitte. Tegemist ei ole teaduspõhise teraapiasuunaga ning konkreetse ettevõtmise ümber on ikka vägga palju tolmu üles keerutatud, mis kui mitte enamat võiks manitseda ettevaatusele.Jah, ma tean, et osadel Tartu Ülikooli psühholoogidel on mingi konkreetne vimm selle ettevõtmise osas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2011 at 4:47 p.l. #316089jrx
MemberJah, ma tean, et osadel Tartu Ülikooli psühholoogidel on mingi konkreetne vimm selle ettevõtmise osas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et vimmaks on asi palju nimetada… Kas enamikel siinse foorumi liikmetel on vimm Mai Maseri või tema varasemate väljaütlemiste suunas? Või selle tüübi suunas, kes toitumise ja hingamise seostest artikli kirjutas?
Ei, ilmselt mitte. Aga see ei tähenda, et keegi neid soovitaks või neile kahe käega alla kirjutaks.
oktoober 5, 2011 at 6:38 p.l. #316118Kix1
MemberTänan vastamast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lapsena olin paljude asjade vastu allergiline (limonaad, mandariin), teismeas läks see üle. Sain süüa kõike. Vahel harva lõi allergia välja. Nüüd toimub midagi sellist, mida pole varem olnud, mängus oli isegi traumapunkt. Kui kõik oli juba suht ok, siis sõin õuna… aga poleks pidanud. Ja nüüd ei julgegi ma mitte midagi süüa. Päevad läbi söön musta leiba, kaerahelbeputru ja kama keefiriga ja vähese pruuni suhkruga. Siiani ei ole need asjad negatiivselt mõjunud. Seis on natukene paremaks läinud. Täna lisasin juurde banaani ja peedi küüslauguga. Eks ole näha, kas hommikul elan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või peaks tõesti vee peale üle minema…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2011 at 6:42 p.l. #316120Archangel
MemberKas arstid tõesti siis midagi põhjuseks välja tuua ei oska?
Harva on inimene lihtsalt lampi allergiline kõige vastu. Selle taga on enamasti siiski mingi spetsiifilise haigus või mingi muu defekt kehas mis ei luba vbl teatud toitaineid õigesti töödelda või omastada või jumal teab mida.
Teatud toitude vältimine on hetkel ainult sümptomite vastu võitlemine. Tuleks siiski proovida põhjus välja selgitada.
oktoober 5, 2011 at 6:53 p.l. #316123Kix1
MemberKunagi käisin mingis erakliinikus nahaarsti juures. Tema kuldsed sõnad on mul siiani meeles:” Kui Sa teada saad, mis Sul viga on, siis tule ütle mulle ka!”
Olen käinud 2 x allergoloogi juures – mitte midagi! 4. nov lähen uuele katsele.
Perearst arvas seda, et kuna ma olin haige ja tegin samal ajal tööd, siis muutus mu organism nõrgaks. Võtsin paarkümmend tilka citrosepti ja kõikide ainete koostoimel pani see mulle suure põntsu… aga ma ei tea, mis tema teooriast arvata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2011 at 6:57 p.l. #316125Archangel
MemberPaljud käivad samuti igasugu arstid läbi enne kui lõpuks õnnestub üks leida, kes teab ka millest räägib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks jääbki kõik tihtipeale raha taha kinni. Kui seda nutsu on, siis võiks vabalt ka välismaa kallimatesse kliinikutesse pilk peale visata. Teinekord on üle lahe ikka hoopis teine tase ning sealt võib leida kohe esimese hoobiga probleemidele lahendus.
Eks isegi allergiate käes vaevelnud, muidugi endal oli suuresti lapsepõlve toitumisest osaliselt tingitud. Sai ikka päevas kilo mandariine ja muid asju söödud ning lõpuks oli kehal nii kopp ees, et peale ühte mandariini ähvardas üle terve keha punaseks minna. Nüüd õnneks kadunud.
Aga edu. Kindlasti jätka arstide vahet käimist, sest lootus on kunagi lahendus leida ning igal juhul on see helgem tulevik kui elu lõpuni menüüd 95% ulatuses piirata.
oktoober 5, 2011 at 9:42 p.l. #316167AlanBStard
ModeratorSelline probleem on tihtipeale psühhosomaatiline, sest sa ei olnud ju kõige vastu allergiline sünnist saati, või mis?Miks peaks just sünnist saati allergiline olema ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ilmselt on psühhosomaatilised hädad järelikult vallutamas kogu inimkonda sest immuunhäired vohavad nagu koerakoonlased pimedas öös.
oktoober 5, 2011 at 9:46 p.l. #316169AlanBStard
ModeratorKindlasti jätka arstide vahet käimist, sest lootus on kunagi lahendus leida ning igal juhul on see helgem tulevik kui elu lõpuni menüüd 95% ulatuses piirata.Kui nüüdismeditsiin immuunhäiretest oluliselt midagi teaks ja neid ravida oskaks siis ei oleks immuunhäired selle sajandi katk. Aga nad on.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.