ülikiirelt lihast kasvatavad ained,pulbrid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » ülikiirelt lihast kasvatavad ained,pulbrid
- This topic has 44 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
marekkxx.
-
AutorPostitused
-
mai 24, 2007 at 7:24 e.l. #116090
joey
Memberpositiivne on see, et kasvab muskel nagu loomal. ülejäänud on kõik negatiivne.
mai 24, 2007 at 8:32 e.l. #116092MEE
MemberHarige siis ennast adekvaatsetest allikatest, mitte ärge kuulake igasuguste “teadjate” jutte.http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…&textID=813
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…&textID=386
jne
Või saite te praegusest jutust targemaks? Kui palju teid need postitused harisid? Teema algatajat võis see küll mõttele viia – ohh, steroididega saab kergelt suureks ja tugevaks, nagu Mee ütles, proovin siis ka.
eeldatakse keskmist inimese arusaama, mitte, et ei räägita nagu puuga (pealegi on see solvav teatud isikutele)
Sa ju võid järeldada seda negatiivselt, samas ma loen välja sealt, et STEROIDID ON SURMAVAD, niiet prooviks õige neutraalseks jääda ?
mai 24, 2007 at 12:30 p.l. #116116popwar
Memberpositiivne on see, et kasvab muskel nagu loomal. ülejäänud on kõik negatiivne.Sul kasvabki muskel nagu loomal, mitte midagi inimlikku. Ja enamus loomad surevad kaa kiiremini nii, et jah! Loomamuskli klubi
Sa tunned oma kehast, oma vormist palju rohkem rõõmu kui tead, et oled aasta(id) regulaarselt selle saavutamiseks trenni teinud, loobunud ahvatlustest ja söönud korralikult, lisaks heale vormile tunned end kindlasti terveme ja elujõulisemana.
Kannatust peab olema ja kui kord hakkad tulemusi nägema, kasvõi esimesi ja vaikselt siis kasvab isu ja nii ta lähebki!
mai 24, 2007 at 1:04 p.l. #116128matti
MemberSul kasvabki muskel nagu loomal, mitte midagi inimlikku. Ja enamus loomad surevad kaa kiiremini nii, et jah! Loomamuskli klubiKust sa seda võtad,et loomadel muskel nüüd “loomamoodi”kasvab?Kust sellised täpsed teadmised?.Minu meelest ei kasva loomadel lihased oluliselt kiiremini kui inimesel.Osad loomad on küll tugevamad kui seda on inimene,aga neil loomadel on valdavalt ka oluliselt suurem sünnikaal kui inemisel.Samuti on neil füüsiline aktiivsus oluliselt suurem,kui tavainimesel.
mai 24, 2007 at 1:10 p.l. #116130matti
MemberSa tunned oma kehast, oma vormist palju rohkem rõõmu kui tead, et oled aasta(id) regulaarselt selle saavutamiseks trenni teinud, loobunud ahvatlustest ja söönud korralikult, lisaks heale vormile tunned end kindlasti terveme ja elujõulisemana.Kannatust peab olema ja kui kord hakkad tulemusi nägema, kasvõi esimesi ja vaikselt siis kasvab isu ja nii ta lähebki!
Ole nüüd,selliseid loll-aatelisi inemisi on küll nii vähe,et võib need ühe käe sõrmedel üles lugeda.ütleme otse-eesmärk pühendab abinõu,kui inemisel on võimalus saavutada lühikese aja jooksul 10 kilo lihast,siis kes sellest ikka keelduks.Steroidide puhul on aga negatiivseks varjundiks nende tervistkahjustav toime,aga tarbitakse ikka.Poleks tervistkahjustavat toimet,ei siis keegi jätaks tarvitamata.
mai 24, 2007 at 3:17 p.l. #116138Vägivaldur
Member…kui inemisel on võimalus saavutada lühikese aja jooksul 10 kilo lihast,siis kes sellest ikka keelduks.Piiratumalt vist annab mõelda.
mai 24, 2007 at 3:23 p.l. #116141maza
MemberMis te steroididega enam,see nii vana asi juba…
Praegu ju need igast muta-geenid jms,mida on testitud rottide jms peal,trenni pole vaja lihas kasvab niisama ka aga jah siis võid juba kohe oma testamendi ära teha
mai 24, 2007 at 3:33 p.l. #116142joey
MemberMis te steroididega enam,see nii vana asi juba…Praegu ju need igast muta-geenid jms,mida on testitud rottide jms peal,trenni pole vaja lihas kasvab niisama ka aga jah siis võid juba kohe oma testamendi ära teha
Kust sa seda võtad,et loomadel muskel nüüd “loomamoodi”kasvab?Kust sellised täpsed teadmised?.Minu meelest ei kasva loomadel lihased oluliselt kiiremini kui inimesel.Osad loomad on küll tugevamad kui seda on inimene,aga neil loomadel on valdavalt ka oluliselt suurem sünnikaal kui inemisel.Samuti on neil füüsiline aktiivsus oluliselt suurem,kui tavainimesel.vaata hobust. sööb päev otsa muru, endal selline muskel seljal nagu ronniel.
mai 24, 2007 at 3:49 p.l. #116143maza
MemberAga kas on katsetatud juba?
Või keelatud?
mai 25, 2007 at 7:41 e.l. #116185joey
MemberAga kas on katsetatud juba?Või keelatud?
töö käib pidevalt, et saaks inimestel seda geeni blokeerida. praegu veel erilisi tulemusi pole minu teada.
mai 25, 2007 at 9:44 e.l. #116192yamikazi
MemberSteroidid jne, nendega saad ilmatu suureks ja tugevaks ning muuseas ka impontendiks, viljatuks, südamehaigeks ning tegelt sured üldse lõpuks ära.yer right
päris nii need asjad ka ei ole
teed mahvi kanepit, oled kohe narkomaan, mõte ei jookse, oled IMPO, elu on per*es
jõid viinast ennast kainerisse, oled pommar, töötu, elu hukas
nii need asjad päris ei käi
võimalus on ja et juhtub palju halba
olen jumala kindel et steroide on võimalik ka nii tarvitada et jääd terveks kui oled arstide järelvalve all ja teed kõik mis vajalik
nii et ärge kohe üle liialdage aga muidugi minu soovitus on trenn ilma steroiditega, nagu siis öeldud, korralik trenn+toitumine+puhkus
mai 25, 2007 at 12:09 p.l. #116214eintsius
Memberyer rightpäris nii need asjad ka ei ole
teed mahvi kanepit, oled kohe narkomaan, mõte ei jookse, oled IMPO, elu on per*es
jõid viinast ennast kainerisse, oled pommar, töötu, elu hukas
nii need asjad päris ei käi
võimalus on ja et juhtub palju halba
olen jumala kindel et steroide on võimalik ka nii tarvitada et jääd terveks kui oled arstide järelvalve all ja teed kõik mis vajalik
nii et ärge kohe üle liialdage aga muidugi minu soovitus on trenn ilma steroiditega, nagu siis öeldud, korralik trenn+toitumine+puhkus
Inimese organism on nagu iga muu asi siin ilmas: see kulub. Igas steroidi katsetus, lihtsalt stressiseisund, ülekoormus salvestub ning soodustab järgmise terviserikke teket, niiet ka arstliku järelvalve all on steroidide mõju kahjulik, kuid see ei pruugi “silmaga nähtav” olla.
mai 25, 2007 at 1:27 p.l. #116222MEE
Memberloodus on tasakaalus mu sõber. Kui Sa kuskilt võtad eelise, võtab tema Sinult midagi vastu. Ei saa olla, et võtad ja võtad aga vastu ei anna.
mai 26, 2007 at 11:04 e.l. #116253matti
Membertegelikult võib võtta jõusaalis saavutatut nagu palka tehtud töö eest.Ütleme,kui sa töötad 10 tundi päevas siis sa vaevalt ,et lepid 7000-8000 kuupalgaga.Ka raskelt jõusaalis treenides on tahtmine midaig enamat kui hea enesetunne saavutada.
Mõnel aga ei ei kasva nii kiiresti kui teisel.
mai 26, 2007 at 3:09 p.l. #116260