ületõmme
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » ületõmme
- This topic has 17 replies, 11 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2007 at 4:31 p.l. #9842
anja
Memberküsimus siis ületõmbe kohta
harjutuste pangas on ta toodud nii selja kui ka rinna treeninguks
kas ületõmme töötab siis mõlemat selga kui ka rinda?
veebruar 12, 2007 at 4:58 p.l. #106174ROtter
MemberSee harjutus mõjutab tervikuna kõiki rinnalihaseid ja ka seljalailihast.
veebruar 12, 2007 at 5:11 p.l. #106177anja
Memberaga kas ületõmmet teha siis rinnalihase treenimisel lõpus?
kurnab kõik lihased läbi ilusasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2007 at 5:16 p.l. #106178theONE1
MemberVõid teha, see oleneb ka sinu treeningkava ülesehitusest. Ületõmbe raskustaset saab ka muuta erinevalt, erinevad sooritamised, kettaga, kangiga, hantliga nt.!
veebruar 12, 2007 at 5:27 p.l. #106179anja
Memberkui teha hantliga siis kaugele tuua hantel ette?
olen näinud kuidas jõusaalis suured mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> toovad hantli kõhupeale,käed kõverdatult soorituse lõpus ning ka selliselt et maaga risti rinna kohale ja käed on sirgelthmm…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2007 at 6:06 p.l. #106183ROtter
Memberkui teha hantliga siis kaugele tuua hantel ette?olen näinud kuidas jõusaalis suured mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> toovad hantli kõhupeale,käed kõverdatult soorituse lõpus ning ka selliselt et maaga risti rinna kohale ja käed on sirgelthmm…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rinna- ja seljalihastele piisab, kui käed on sirgelt, st. risti maaga, edasisel käte langetamisel kõhu peale saavad mingi koormuse ka deltalihased.
veebruar 12, 2007 at 6:54 p.l. #106185algaja17
MemberMilline see ületõmme on? Äkki saab kuskil seda näha?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2007 at 7:00 p.l. #106186inside14
MemberMilline see ületõmme on? Äkki saab kuskil seda näha?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2007 at 9:41 p.l. #106203Xero
MemberMulle tundub et pullover paneb suurema rõhu selja lailihasele. Vähemalt mul, sest rinnale ta mul absoluutselt mõju ei avalda. V-olla rinnale on ta hea venitamiseks.
veebruar 12, 2007 at 10:03 p.l. #106204McNeo
MemberMulle tundub et pullover paneb suurema rõhu selja lailihasele. Vähemalt mul, sest rinnale ta mul absoluutselt mõju ei avalda. V-olla rinnale on ta hea venitamiseks.Ehk raskus liiga väike olnud? Alguses mul kah nagu ei mõikand, aga siis sain paraja raskuse ja õige võtte vist kätte. Nüüd on ikka tunda kuidas eriti rinna keskelt lihased nagu kitarrikeeled pingule lähevad ja kõhulihased saavad kah oma koormuse kätte. Või mõtled, et massi ei lisa?
veebruar 13, 2007 at 10:10 e.l. #106216Flex250
Memberma teen ise ületõmmet mingi 60 kg hantliga. ja alati selja lailihasepäeval. pole aru saand et rind töötaks eriti. aga lailihas töötab nii.
rind ju töötab käsi surudes ette-kehast eemale (raskusega) ja kõrvalt-kyljelt ette keskele kokku viies…
veebruar 13, 2007 at 3:46 p.l. #106249McNeo
Memberma teen ise ületõmmet mingi 60 kg hantliga. ja alati selja lailihasepäeval. pole aru saand et rind töötaks eriti. aga lailihas töötab nii.rind ju töötab käsi surudes ette-kehast eemale (raskusega) ja kõrvalt-kyljelt ette keskele kokku viies…
ee.. hmm.. põhimõtteliselt idee on sama, kui sa teeksid lamades kõhulihastele jalatõsteid. sellisel juhul rakenduvad kõhulihased. aga nüüd teed nagu keha teisele otsale. ehk aitab, kui ette kujutada skeletti ja siis sinna panna üksik lihas, et skelett teeks mis soovitud. mina ei oskaks küll lihast mujale panna kui rinnale, ületõmbe jaoks.
veebruar 13, 2007 at 8:05 p.l. #106289Creek
MemberHvitav küll, ma pole küll tähele pannud, et selga eriti treeniks ikka tunnetan, et rind töötab…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja rind töötab ikka päris tublisti.veebruar 13, 2007 at 8:24 p.l. #106296Kuup
MemberSaab ise rinda ju mõjutada kui pingutad selles asendus kus hantel on peakohal. Ja tunnetusega saab ka selga teha.
veebruar 13, 2007 at 9:38 p.l. #106319Xero
MemberEhk raskus liiga väike olnud? Alguses mul kah nagu ei mõikand, aga siis sain paraja raskuse ja õige võtte vist kätte. Nüüd on ikka tunda kuidas eriti rinna keskelt lihased nagu kitarrikeeled pingule lähevad ja kõhulihased saavad kah oma koormuse kätte. Või mõtled, et massi ei lisa?Just, et massi ei tule ja üleüldse rinnale selle harjutusega, ei tunne et rind töötaks, ei oskaksi tunnetada kuna kui tõmban, tunne et selg tõmbab. Raskus on minu jaoks piisav. Ei tea millest see võib oleneda, kui ühele mõjub seljale, teisele rinnale.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.