Üleolevus foorumis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Üleolevus foorumis
- This topic has 55 replies, 24 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
aprill 3, 2011 at 4:42 p.l. #295766
katis
MemberKes tunneb komadest puudust, siis palun ,,,,,,,,,,,,,,, siin teile hunnik komasid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eksimine on inimlik ja mu arust need komad on jube keerulised elukad. Kord sinna sobib ja siis jälle tänna ei sobi, kuigi võiks sobida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi tegelikult pole teemaalgataja üldse pidanud silmas seda, et arutelu võiks viia komadeni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis aga puutub siin väljatoodud teemasse, siis kuidas see oligi.. nagu küla koerale nii ka koer külale? Või oli see vastupidi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?aprill 3, 2011 at 5:08 p.l. #295770Sadist2
MemberKõik teismelised ei ole sellised. Kõik oleneb inimese kodusest kasvatusest ja seltskonnast, milles inimene viibib. Ja kahtlemata oleneb inimese iseloomust. Olen täheldanud, et palju lollusi tehakse üksnes seltskonna poolehoiu teenimiseks. Aga kuidas saab seltskonna poolehoidu teenida? Enamasti nalja tegemisega. Aga mis on ühele keskmisele inimesele naljakas? Teise inimese lollus või teise lolli inimese peale osutamine. Siin tekib nõiaring – teismelised, kellel on oma eluperioodis kõige olulisem just seltskonna poolehoid, hakkavad tegema lollusi, mille tulemusel muutuvad nad ise poolearusteks. Nad imavad endasse kõik erinevad lollusemoodulid, mis reformeerivad ajapikku ka nende mõistust ja käitumismaneere. Ja tulemuseks ongi mõne mooduli populariseerimine, mis muutub suurte gruppide seas standardiks. Tõenäosusteooria näitab oma olemasolu ja ütleb seejuures, et ühe inimese peale leidub kindlasti vähemalt üks sellest standardist juhinduv isik. Aga need inimesed, kellel on teistest erinev iseloom, jäävad puutumatutena, sest nad mõistavad, et seltskonna poolehoidu saab ka teisiti teenida, kui selle teenimine on üldse oluline.
Paraku leidub neid inimesi ka siin ja nende käitumist sa enam vaevalt muudad, sest 1)standard 2)Internet 3)vanus. Seetõttu pakun välja sellise variandi: kuna iga inimese põhivajadus (Maslow püramiidi alus) on eneseteostamise vajadus, siis las nad kraaksuvad, sest võibolla on nad veel ka karmi elu ohvrid, s.t nende eneseteostamise vajadus jääb olude sunnil rahuldamata. II kategooria inimesed ja miks mitte I kategooria inimesed ei tee neist väljagi, salamisi mõeldes, et nad kõik on kõigest inimesed, kes tahavad oma vajadusi rahuldada.
aprill 3, 2011 at 5:09 p.l. #295771Aile
MemberKes tunneb komadest puudust, siis palun ,,,,,,,,,,,,,,, siin teile hunnik komasid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eksimine on inimlik ja mu arust need komad on jube keerulised elukad. Kord sinna sobib ja siis jälle tänna ei sobi, kuigi võiks sobida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi tegelikult pole teemaalgataja üldse pidanud silmas seda, et arutelu võiks viia komadeni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis aga puutub siin väljatoodud teemasse, siis kuidas see oligi.. nagu küla koerale nii ka koer külale? Või oli see vastupidi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kuidas see nüüd oligi… Kirjavahemärkideta kirjutamine on nagu vette peeretamine. Mulinat on palju, kuid aru midagi ei saa.
Foorum on eelkõige ikkagi meelelahutus.
aprill 3, 2011 at 5:15 p.l. #295773matroxx
MemberTeile on mingeid probleeme Smack?
Üks asi on minu kirjavigu esile tuua,hoopis teine asi aga närimine ning plõksimine.Sellisel juhul olge kohe julgelt vait!
aprill 3, 2011 at 5:25 p.l. #295776renku
MemberSiin ka vähemalt kolm kirjaviga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore.
Aga too need 3 õigekirjaviga nüüd välja. Väiksed ja suured tähed ei ole õigekirjavead
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2011 at 5:51 p.l. #295778hehee
MemberIdeid foorumi kasutjasõbralikumaks muutmisel?Nii väga kui ma eesti keelt ka armastan, lahake palun keelealaseid probleeme selleks loodud teemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2011 at 6:57 p.l. #295781smack
MemberTeile on mingeid probleeme Smack?Üks asi on minu kirjavigu esile tuua,hoopis teine asi aga närimine ning plõksimine.Sellisel juhul olge kohe julgelt vait!
No näed, oskad väga kenasti kirjutada ju:)) Ei pidanud seekord 5x lugema. Kui sa võrdled oma eelviimast postitust viimasega, siis saad väga hästi aru, mida silmas pidasin ja see kindlasti pole tähenärimine.
Teiste vastu võiks nii palju austust olla, et panna oma mõtted arusaadavasse lausetesse. Mõnel on tõesti postitus nagu ristsõna.
Ja sa räägid mulle närimisest(tähe)- kas sa tõesti arvasid, et ma mõtlesin, et nii kui teismelisel kukub vanus 20, siis tuleb ülepäeva täie mõistuse juurde?
Ideid foorumi kasutjasõbralikumaks muutmisel?Kõige mõistlikum tegevus oleks esialgu lihtsalt korralekutsumine?
Kas mingeid piiranguid kasutajad ei saa, kui moderaator on piisavalt hoiatusi saatnud.
aprill 3, 2011 at 7:17 p.l. #295783matroxx
MemberSel juhul pole mõttet kasutada sõna teismeline,sest see eeldaks,et kui 20 saadakse siis ühes sellega saabub ka mõistus.asi on üldistamises ning sellel üritasingi vihjata.
aprill 4, 2011 at 2:02 e.l. #295806Okk
MemberTore.Aga too need 3 õigekirjaviga nüüd välja. Väiksed ja suured tähed ei ole õigekirjavead
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte et see nüüd mingi hingelähedane teema oleks mulle , aga on küll!
aprill 4, 2011 at 10:31 e.l. #295828vrsm
MemberMitte et see nüüd mingi hingelähedane teema oleks mulle , aga on küll!mul endal tekkis ka täitsa huvi, kui mulle mainiti, et tegin oma postituses vähemalt kolm viga, et mis need on, kuid ei hakanud ise küsima, mõtlesin, et mis ma siin ikka nõuan ja nuian.
see suure algustähe probleem on mul krooniline jah, vabandan. sõnad üritan, nii palju kui oskan, õigesti kirjutada ja komasid mitte ära unustada, aga suurt algustähte (arvuti taga) ei pane mind pea miski kasutama paraku…
pean tunnistama, et kohati olen tõesti täielik ortograafianats – seesama “kohvi” ja “pudru” lövad silme eest punaseks, samuti, kui millestki negatiivsest rääkides öeldakse, et see ja see sündmus toimus TÄNU tollele. ning need k-pt/g-d-b kasutused… olgu, mis ma ikka mulisen:
“Kuidas see nüüd oligi… Kirjavahemärkideta kirjutamine on nagu vette peeretamine. Mulinat on palju, kuid aru midagi ei saa.”
– WIN.
aprill 4, 2011 at 11:12 e.l. #295834Archangel
MemberNo minu jaoks on täiesti mõeldamatu alustada lauset väikese tähega. Ma pigem kirjutan ülejäänud lause täiesti vigaselt aga peamine, et algustäht suur on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.