Üleolevus foorumis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Üleolevus foorumis
- This topic has 55 replies, 24 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2011 at 6:23 p.l. #295699
viki667
MemberMõttetu! [ÕS] Võin lingi komade kohta ka visata, avalda ainult soovi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olks, kle tänud! heh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2011 at 6:50 p.l. #295700renku
MemberMinu arust on väga lihtne- kui esitatakse küsimus, mis tundub kuidagi imelik, siis on 2 varianti:
1. ära vasta
2. küsi täiendavat informatsiooni
Kõige debiilsem on hakata virisema küsija küsimuse osas.
aprill 2, 2011 at 8:13 p.l. #295706vrsm
Memberolks, kle tänud! heh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui juba õigekeelsuse teema üles võeti, piiksuksin oma hääle ka sekka: jube paljud inimesed siin foorumis kirjutavad KOHVI, tegelikult on õige ainuse nimetav KOHV. tean, ise teen ka õigekirjavigu, kuid lihtsalt paljud teevad seda ühte kindlat viga, seega ehk on kasuks teadmine…
aprill 2, 2011 at 8:19 p.l. #295707Viiking
Memberkui juba õigekeelsuse teema üles võeti, piiksuksin oma hääle ka sekka: jube paljud inimesed siin foorumis kirjutavad KOHVI, tegelikult on õige ainuse nimetav KOHV. tean, ise teen ka õigekirjavigu, kuid lihtsalt paljud teevad seda ühte kindlat viga, seega ehk on kasuks teadmine…sõnaga PUDER on ka probleeme, hommikune PUDER mitte PUDRU jms…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2011 at 8:29 p.l. #295708AlanBStard
ModeratorMinu arust on väga lihtne- kui esitatakse küsimus, mis tundub kuidagi imelik, siis on 2 varianti:1. ära vasta
2. küsi täiendavat informatsiooni
Kõige debiilsem on hakata virisema küsija küsimuse osas.
Samas pisut peenetundelist nöökimist on teatavates olukordades siiski hädasti vaja.
aprill 2, 2011 at 8:31 p.l. #295710AlanBStard
Moderatorsõnaga PUDER on ka probleeme, hommikune PUDER mitte PUDRU jms…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks asi on otsesed kirjavead, aga murdelised sõnad ja vanad kirjapildid ei ole mingi häbiasi. Vabalt võib wiiking kirjutada.
aprill 3, 2011 at 3:15 e.l. #295716Okk
Memberkui juba õigekeelsuse teema üles võeti, piiksuksin oma hääle ka sekka: jube paljud inimesed siin foorumis kirjutavad KOHVI, tegelikult on õige ainuse nimetav KOHV. tean, ise teen ka õigekirjavigu, kuid lihtsalt paljud teevad seda ühte kindlat viga, seega ehk on kasuks teadmine…Siin ka vähemalt kolm kirjaviga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2011 at 8:17 e.l. #295721Alexander Andrusenko
ModeratorTa sai täpselt sama kvaliteetseid vastuseid kui ta küsimus oli, milles probleem?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin on ka koma puudu.
Aga võiks selle komade üle norimise juba ära lõpetada. Ma saaks aru, kui autori tekst oleks kirjavigade ja kirjavahemärkide puudumise tõttu täiesti loetamatu, kuid mõne kirjavea tõttu suurt poleemikat tekitada ei tasu. Siin teevad vigu praktiliselt kõik. Kui me hakkame igale veale tähelepanu pöörama, siis see foorum kaotab oma mõtte. Kahjuks on ka nii, et need, kes kirjavigadele teiste tähelepanu juhivad, kirjutavad ise ka vigaselt.
Olge sallivad.
aprill 3, 2011 at 8:44 e.l. #295722Ott Kiivikas
MemberPäris tihti on siin foorumeis selliseid 14-15 aastaseid teismelisi, kelle keelekasutus pole kõige parem. Kui küsimus ei meeldi, pead seda tobedaks, siis miks sa üldse pead vaeva nägema selle vastamise. Pole ju vaja.Ma olen sinuga nõus, tihti on küsimus esitatud sellises vormis, et ei viitsi hakata süvenemagi. Näiteks: Kle, kuidas sa suured musklid said….. No mis ma oskan sellisele küsimusele vastata, kui inimene ei oska korralikult viisakalt kirja alustada ega lõpetada (see on umbes sama, et kohtudes sülitab sulle jalapeale ja siis soovib samas abi). Ma ei tea kas koolides tänapäeval õpetatakse, kuidas e-kirjas peaks inimese poole pöörduma?
Oma postkastis ma sellistele kirjadele ei reageeri. Tere, on esimene asi – mis käib kirja juurde, rääkimata siis sellest, kuidas kirja lõpetada ja inimest juba ette tänada, privaatkirjas ka kindlasti nimi.
aprill 3, 2011 at 9:49 e.l. #295726smack
MemberEi saagi loota, et teismelise suust midagi arukat tuleb:P
Pigem on küsimus, et meie pead ei kaota selle peale.
Aga lurjused jäävad alati lurjuseks:)
Foorumis on muidu selline funktsioon olemas nagu “Warn”.
aprill 3, 2011 at 11:36 e.l. #295731lifter
MemberSiin on ka koma puudu.Aga võiks selle komade üle norimise juba ära lõpetada. Ma saaks aru, kui autori tekst oleks kirjavigade ja kirjavahemärkide puudumise tõttu täiesti loetamatu, kuid mõne kirjavea tõttu suurt poleemikat tekitada ei tasu. Siin teevad vigu praktiliselt kõik. Kui me hakkame igale veale tähelepanu pöörama, siis see foorum kaotab oma mõtte. Kahjuks on ka nii, et need, kes kirjavigadele teiste tähelepanu juhivad, kirjutavad ise ka vigaselt.
Olge sallivad.
“Kui” järel on öeldis -> koma vajalik.
Nõustun Sinuga, vigu teevad kõik. Puhtalt komade pärast poleks seal midagi öelnudki, neid mainisin vaid lisaks. Häiris see osa, kus ühte lausesse mahutatakse 2x sõna “mõttetu” ning kirjutatakse mõlemad korrad valesti.
aprill 3, 2011 at 12:49 p.l. #295734matroxx
MemberTEISmelise suut ei saa aga nii kui kaksKÜMMEND Saab siis kohe siis oodatakse kohe hüppelist arengut päevapealt?
Pigem on ikka nii,et NOOREMAD inimesed kipuvad liiga teravalt ütlema.
aprill 3, 2011 at 12:54 p.l. #295735Goleteral
MemberOhjah.
Ok. Minul on igatahes tavaks saanud enne postitamist oma teksti läbi lugemine ja siis üldjuhul ka sellest piisab et ma ka oma postituse tegemata jätan.
Mis puudub igasuguseid grammar nazisis siis saan aru et igasugune “icic wä” teema on rõve ja ka minule häiriv aga kui tekst on loetav ja arusaadav siis FFFF—
Kui inimene ei hooli asjast niipalju et VÄHEGI natukene uurida enne postituse tegemist ei näe ma küll mingit probleemi väikses ülbuses.
aprill 3, 2011 at 3:30 p.l. #295748Aile
MemberVaat, mis meelelahutuslik teema teil siin jälle käsil!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pooldan huumorit ja väikest viis nöökamist igati. Kuidas ikka nalja saab, kui ise ei tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ametnikega võrdlus on kohatu. Maksumaksjad maksavad neile ise palka selle eest, et nad nende rumalad küsimused üle elaksid.
aprill 3, 2011 at 4:23 p.l. #295762smack
MemberTEISmelise suut ei saa aga nii kui kaksKÜMMEND Saab siis kohe siis oodatakse kohe hüppelist arengut päevapealt?Pigem on ikka nii,et NOOREMAD inimesed kipuvad liiga teravalt ütlema.
Sa aga võiksid küll kirjavahemärgid ära õppida:D
Pidin mitu korda su lauset lugema, et sisule pihta saada:)
Jah ma mõtlesin, et nii kui kell 20 kukub, siis ootame sinult ainult mõistlikku juttu. Kindel, et su kell pole kogemata edasi keeratud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.