Üleolevus foorumis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Üleolevus foorumis
- This topic has 55 replies, 24 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2011 at 11:22 e.l. #295642
triplekix
MemberIgalühel peaks olema piisav kogus enesekriitikat, et võtta lõõpimist ning naljategemist huumoriga.
Seal teemas (ega ka enamuses muudes) ikka otse halvasti ei öeldud kellegile.
Loomulik on ju pea igas foorumis see, et nii nagu on teema püstitatud, nii ta ju ka areneb.
Iga kasutaja võiks loomulikult kasutada otsingut, kuid lõppkokkuvõttes oleks see ju foorumi surm, kui kõik vastused saaks otsingust.
Foorumi eesmärk on pigem aktiivne suhtlus.
Seega rohkem tolerantsi ning enesekriitikat.
aprill 2, 2011 at 11:50 e.l. #295643gmaster
MemberVõibolla see teema polnud parim näide, aga aasimist ja üleolekut on küll.
Ei usu et keegi tahaks, et neisse nii suhtutakse, kui mingist uuest valdkonnast infot uurima lähed.
Näiteks maksuametis: “nähh, hea tropp oled siis ju, seadusi ei oska lugeda vä? Loe seadused läbi ja siis tule tagasi, kui sul veel lolle küsimusi on”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aktiivne suhtlus aktiivseks suhtluseks, aga see võiks olla vähemalt neutraalne.
aprill 2, 2011 at 12:08 p.l. #295646lifter
MemberVõibolla see teema polnud parim näide, aga aasimist ja üleolekut on küll.Ei usu et keegi tahaks, et neisse nii suhtutakse, kui mingist uuest valdkonnast infot uurima lähed.
Näiteks maksuametis: “nähh, hea tropp oled siis ju, seadusi ei oska lugeda vä? Loe seadused läbi ja siis tule tagasi, kui sul veel lolle küsimusi on”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aktiivne suhtlus aktiivseks suhtluseks, aga see võiks olla vähemalt neutraalne.
Aga kui minnakse maksuametisse: “jo, vana… boss mul juba taob sotsiaalmaksu… kas tulumaksu ei võiks kuidagi maha arvamata jätta?”
aprill 2, 2011 at 12:38 p.l. #295652gmaster
MemberAga kui minnakse maksuametisse: “jo, vana… boss mul juba taob sotsiaalmaksu… kas tulumaksu ei võiks kuidagi maha arvamata jätta?”Kui nii maksuametisse minnakse, siis korralik ametnik peaks ilma endast välja minemata seletama miks ja kuidas.
Mu seisukoht on see, et kui sina oled n-ö spetsialisti või nõuandja rollis siis võiks ikkagi soliidselt suhelda, mitte endast välja minna. Ma arvan et see, et ollakse arvuti taga ei tohiks anda inimesele õigust teisega halvustavalt käituda.. või tõesti käitutakse päriselus ka nii nagu mõned siin suhtlevad? “Daaa, KUIDAS SA ARU EI SAA?!, sa oled ikka täitsa tuhm” jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla ma olen lihtsalt nii vanamoeline ja peaks ise ka suhtlemisstiili muutma?
aprill 2, 2011 at 2:53 p.l. #295670smack
MemberTeemat ajendas mind tõstatama see teema ja paljud varasemad sarnased.Ma olen olnud selle foorumi kasutaja pea viis aastat ja ma mõistan, et on teemasid, mis on muutunud tüütuks ja millele ei viitsi enam vastata. Õigustab see aga üleolevust ja teeb ülbus kedagi paremaks? Kahtlen selles. Ehk võtaks end kokku ja suunaks sellised teemaarendajad viisakalt otsingut kasutama või kui seda ei suuda, oleks lihtsalt vait?
Ideid foorumi kasutjasõbralikumaks muutmisel?
Ma pakun ühe idee: viisakas kasutaja saab fite ja ebaviisakalt võetakse ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2011 at 4:12 p.l. #295681AlanBStard
ModeratorIga päev on selles foorumis analoogseid teemasid.Päris iga päev ei ole… sixpäki ja sangateemad teemad tulevad ikka kevadel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Sulle see küsimus, et kui see kasutaja ei vaevu üldse foorumis ringi vaatama ja/või Google’i otsingut kasutama, kas siis ta hoopis siinse rahva vastu üleolev pole?Üks väga oluline postitamispõhjus on suhtlemisvajadus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2011 at 4:16 p.l. #295682AlanBStard
ModeratorEi ole mina kedagi kohustanud. Lihtsalt arvan, et sääraste vastustega nagu seal teemas olid, ei saavuta ka midagi, parem siis juba üldse mitte vastatagi. Tekib ehk inimesel küsimus, miks ignoreeritakse?Ei teki tal midagi… siis ta postitab lihsalt uue veel hullema teema. Korduvalt kinnitust leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2011 at 4:22 p.l. #295684AlanBStard
ModeratorEi usu et keegi tahaks, et neisse nii suhtutakse, kui mingist uuest valdkonnast infot uurima lähed.Inimesed peegeldavad suhtumist, palju oleneb sellest, kuidas küsimus esitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Riigiametnikud nii suhtlevadki, ainult et juriidilises slängis. Ja lisaks kasutavad sunnivahendeid, ka enda vigade puhul.
Aga nende puhul ei sõltu asi sellest, kuidas sa küsimuse esitad.
Ma pakun ühe idee: viisakas kasutaja saab fite ja ebaviisakalt võetakse ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja rumalate küsimuste eest -100.
aprill 2, 2011 at 4:28 p.l. #295685lifter
MemberMa pakun ühe idee: viisakas kasutaja saab fite ja ebaviisakalt võetakse ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis võiks koostada edetabeli neist kasutajatest, kellel fitid kõige suuremas miinuses. Kui kasutaja ära kustutatakse, siis game over. Ja nüüd läheb võistluseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smack, ole nüüd. Igaühel on võimalik esitada siin foorumis küsimusi korrektses eesti keeles ning lugupidavalt foorumlaste vastu ning saada vastu ka lugupidamist. Või siis Kerdo kombel vaevalda tähelepanuvajaduses ja esitada lolle küsimusi.
PS. Neile, kes veel näinud pole, siis Kerdo pani sellesse samasse teemasse endast kaks pilti ka üles. Anname siis talle need 30 sekundit kuulsust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard +1
aprill 2, 2011 at 4:37 p.l. #295687AlanBStard
ModeratorMa kustutasin pooled postitused ära sealt. Nüüd on jah viisakam natuke.Kahju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma kleepisin mõned teemad seal kokku nii et tähesära jäi nüüd teemaalgatajal natuke vähemaks.
aprill 2, 2011 at 4:44 p.l. #295688Vilps
MemberHalvasti sõnastatud, tobedale küsimusele ei ole küll nüüd keegi kohustatud ilusti kenasti vastama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris tihti on siin foorumeis selliseid 14-15 aastaseid teismelisi, kelle keelekasutus pole kõige parem. Kui küsimus ei meeldi, pead seda tobedaks, siis miks sa üldse pead vaeva nägema selle vastamise. Pole ju vaja.
aprill 2, 2011 at 4:46 p.l. #295690viki667
MemberEga jah, kui midagi tarka öelda pole siis parem üldse mitte midagi öelda… mingi mõttetu kriitika inimese suhtes kes omakorda kiirelt oma mitte kõige targemalt ja hästi sõnastatud küsimusele vastust tahab saada on täiesti mõttetu. Milleks…
aprill 2, 2011 at 5:33 p.l. #295693lifter
MemberEga jah, kui midagi tarka öelda pole siis parem üldse mitte midagi öelda… mingi mõtetu kriitika inimese suhtes kes omakorda kiirelt oma mitte kõige targemalt ja hästi sõnastatud küsimusele vastust tahab saada on täiesti mõtetu. Milleks…Mõttetu! [ÕS] Võin lingi komade kohta ka visata, avalda ainult soovi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei võtnud tolles teemas sõna, aga häirivaks muutusid inimesed siin, kes antud juhul hakkasid kaitsma teda. Ta sai täpselt sama kvaliteetseid vastuseid kui ta küsimus oli, milles probleem?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2011 at 6:01 p.l. #295697gmaster
MemberRiigiametnikud nii suhtlevadki, ainult et juriidilises slängis.Sellegipoolest ei pea neid järgi tegema.
Olge neist üle ja säilitage külma meelt.
Muidu ongi selline nõiaring, et kõik on “jobud tropid ****** “.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2011 at 6:20 p.l. #295698hehee
MemberSellegipoolest ei pea neid järgi tegema.Olge neist üle ja säilitage külma meelt.
Muidu ongi selline nõiaring, et kõik on “jobud tropid ****** “.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+1
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.