üleliigsed voldid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » üleliigsed voldid
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
phonkypapa.
-
AutorPostitused
-
juuni 15, 2006 at 8:08 p.l. #7886
Anonüümne
GuestTere poisid! Olen 20 aastane tüdruk ja soovin kaalust alla saada. Olen 166 pikk ja kaalun ca 70 kg. Mul oleks vaja abi natuke toitumise ja treeningu kooskõlla viimisega. Kava ma ei taha lasta omale koostada kuna rahaga hetkel kitsas käes.Palun aidake!
Nimelt käin jooksmas enne hommikusööki pluss võtan 1000mg l karnitiini kah.
Kui kaua peaks kestma jooks?
Kui pikk aeg peaks jääma trenni ja hommikusöögi vahele?
Hommikusöögiks söön ma kausi putru ja kõik!
Järgmine söögikord on lõuna kus ma söön igusugu toor salateid ja kaanin piima. Olen kuulnud, et dieedi ajal võiks juua rohkem petti või keefiri. On see õige?
Mis on see toit mida oleks kasulik süüa ja mida ei töhi.
Kes viitsiks võiks ühe väikese näidis päevakava ka koostada, kus oleksid ära näidatud mida mis kell süüa
juuni 15, 2006 at 9:10 p.l. #86198TANK
Memberkui hommikul voodist kohe jooksma lähed ja 30-40 minutit vaikselt ära sörgid
pärast jooksu võid kohe süüa
kui sa veel l-carnitiini tarbid ei tohiks ju tulemused ennast eriti oodata lasta.
samas varu veidi aega üleöö ka ei juhtu midagi
mida aeglasemalt muutud seda püsivam on tulemus
juuni 15, 2006 at 9:11 p.l. #86200Alexander Andrusenko
Moderatorhttp://www.amazon.ee/main.php?main=draw_gr…me&bot=bot.lime
ka abiks
juuni 16, 2006 at 6:16 e.l. #86207stainless
MemberMiks hommikune (enne sööki) jooks kõige tõhusam on?
juuni 16, 2006 at 6:24 e.l. #86208-aron-
MemberMiks hommikune (enne sööki) jooks kõige tõhusam on?Sest siis on keha energiavarudest täiesti tühi ja energiat hakatakse kulutama rasvade arvelt.
juuni 16, 2006 at 7:14 e.l. #86211jrx
MemberEnergiat hakatakse kulutama rasvade arvelt küll ent ka lihaste arvelt ja üleüldse saab keha signaali, et oi oi näljahäda on käes ja pika aja peale võib ainevahetust aeglustuda, mis pikas perspektiivis on allavõtmisele ja trennitegemisele kahjulik.
juuni 16, 2006 at 7:41 e.l. #86212tuufus
MemberEnergiat hakatakse kulutama rasvade arvelt küll ent ka lihaste arvelt ja üleüldse saab keha signaali, et oi oi näljahäda on käes ja pika aja peale võib ainevahetust aeglustuda, mis pikas perspektiivis on allavõtmisele ja trennitegemisele kahjulik.mis moodi saab ilma lihaste arvelt
juuni 16, 2006 at 8:29 e.l. #86216jorsik
MemberEnergiat hakatakse kulutama rasvade arvelt küll ent ka lihaste arvelt ja üleüldse saab keha signaali, et oi oi näljahäda on käes ja pika aja peale võib ainevahetust aeglustuda, mis pikas perspektiivis on allavõtmisele ja trennitegemisele kahjulik.Noh, olgem ausad, naistel ei ole see lihaste hoidmine nii oluline kui meestel. Aga ma ei näinud, mida Kadri õhtusöögiks sööb ja palju, see on suht oluline. Soovitaks rohkem kordi süüa päevas, kui ainult 3, söögikordade vahel võiks veel miskit võtta, tops jogurtit näiteks, põhisöökikordade ajal võiks siis vastavalt vähem süüa. Aeroobse poole pealt võiksid proovida hr. jrxi lemmikut, HIITi. Lihaste hoidmiseks peaks võtma BCAA-d või HMB-d, need aga maksavad raha
juuni 16, 2006 at 8:37 e.l. #86217klubikas
MemberKui palju see optimaalne l- karnitiini kogus päevas olla võiks. Kas 1000mg või 3000mg nagu on FatBurner joogis.
juuni 16, 2006 at 9:51 e.l. #86219phonkypapa
Member1g piisab täiesti (võtad enne trenni).
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.