ülekaalulisus nakkab nagu nohu!???
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ülekaalulisus nakkab nagu nohu!???
- This topic has 20 replies, 12 voices, and was last updated 17 years tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2009 at 11:07 e.l. #182191
Aile
MemberAa, minu viga. Ma ei viitsind eriti süüvida. Aga kas on võimalik siis, et viirus on inimesel juba sees kui ta alles sale ja võib juba teisi sel ajal kuritahtlikult (kuigi ehk eneseteadmata) nakatada?Ikka on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> K6ik, kel on nohu v6i k8hivad – ahju!!! (nimetame seda preventsiooniks) Esiteks saame paksusest lahti ja sellega kaasneb veel yhe globaalse probleemi lahendamine….liiga palju inimesi ja liiga v2he ressursse.veebruar 1, 2009 at 11:10 e.l. #182192bumer_2
Member500 aastat tagasi teadsid ka kõik inimesed, et Päike tiirleb ümber Maa, kes vastupidi arvasid, saadeti tuleriidale, … nüüd on õnneks vastupidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuigi aknast välja vaadates, tundub, et …. ju on mul maja vale koha peal.Füüsikaga on selline huvitav asi, et üks võib väita, et päike tiirleb ümber maa ja teine, et maa tiirleb ümber päikese, ning mõlemal on õigus. Nimelt saab igasugust liikumist kirjeldada ainult mingi objekti suhtes, tuleb valida taustsüsteem. Ja ükski reegel või seadus ei keela võtta taustsüsteemiks maad.
veebruar 1, 2009 at 2:57 p.l. #182226Alexander Andrusenko
ModeratorFüüsikaga on selline huvitav asi, et üks võib väita, et päike tiirleb ümber maa ja teine, et maa tiirleb ümber päikese, ning mõlemal on õigus. Nimelt saab igasugust liikumist kirjeldada ainult mingi objekti suhtes, tuleb valida taustsüsteem. Ja ükski reegel või seadus ei keela võtta taustsüsteemiks maad.Jah, kuid lisaks sellele on veel ka selline asi nagu “vaikimisi taustsüsteem”. Kui räägitakse mingi keha liikumisest mingi keha suhtes, siis tavaliselt on aru saada, millist taustsüsteemi silmas peetakse, ja seda ei täpsustata. Kui öeldakse, et mootorpaat liigub 40 km/h, siis peetakse silmas, et ta liigub 40 km/h kalda suhtes, mitte (voolu-) vee või näiteks Merkuuri suhtes.
Aga teemast nii palju, et mina arvan, et ei maksa alati kõiki artikleid, mis teie maailmavaatega kokku ei lähe, kohe naeruvääristada. Millegi pärast on nii, et kõige suuremad naeruvääristajad ja vaidlejad on need, kes on ise elus paar teist maailmavaadet pealesuruvat artiklit läbi lugenud, ja sellega nende teadmised ka piirduvad. Näiteks võib tuua toitumist. Meie foorumis on väga popp väita, et süüa TULEB KINDLASTI vähemalt 5-6 korda päevas, ja kes nii ei tee, on kohe asjatundmatu, loll ja ei tea toitumisest midagi. Seda, et on olemas ka teisi spetsialistide arvamusi, mis väidavad, et teatud olukordades või teatud tüüpi inimeste puhul (või mis iganes tingimustel) ei pea alati sööma n korda päevas, vaid piisab ka k korrast, millegi pärast arvesse võtta ei soovita, kuna mõnes populaarses artiklis on väidetud teistmoodi. “Tavainimesele” surutakse peale põhimõtteid, mida kirjeldatakse kulturistidele suunatud artiklites, ning ei arvestata, et “tavainimesel” ei pruugi seda kõike vaja olla.
Mis ma tahtsin öelda, ei ole see, et see ülekaalulist puudutav artikkel õige või vale on (ise suhtun ma ka umbusaldusega). Mina tahtsin öelda hoopis seda, et ei maksa kõiki asju alati naeruvääristada, kuna võib juhtuda, et mõne aja pärast muutub see üldlevinud arusaamaks mingi teema kohta.
veebruar 1, 2009 at 3:29 p.l. #182228ROtter
MemberMis ma tahtsin öelda, ei ole see, et see ülekaalulist puudutav artikkel õige või vale on (ise suhtun ma ka umbusaldusega). Mina tahtsin öelda hoopis seda, et ei maksa kõiki asju alati naeruvääristada, kuna võib juhtuda, et mõne aja pärast muutub see üldlevinud arusaamaks mingi teema kohta.Oleks pealkirjas olnud veel üks sõna, ei oleks siin foorumis olnud ühtegi kommentaari.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Adenoviiruse poolt põhjustatud ülekaalulisus nakkab nagu nohu.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 1, 2009 at 3:30 p.l. #182229Annika Pärtel
MemberUSA teadlased on tulnud lagedale mõttega, kuidas pakse inimesi lohutada ja seletada neile, miks nad sellised on: paksus on paratamatu nakkus ja mõttetu on oma eluviise muuta. Jätkake samas vaimus, sest haigestute nagunii. Ja see on normaalne.
Kuigi see on juba vana uurimus ja uudis, siis ehk on ka USA teadus majandusraskustes ja vajatakse enamusühiskonna ehk siis paksude rahasüsti teadusmaailma ellujäämiseks?
veebruar 1, 2009 at 3:56 p.l. #182232daemonium
MemberUSA teadlased on tulnud lagedale mõttega, kuidas pakse inimesi lohutada ja seletada neile, miks nad sellised on: paksus on paratamatu nakkus ja mõttetu on oma eluviise muuta. Jätkake samas vaimus, sest haigestute nagunii. Ja see on normaalne.Kohe näha,et sa ei ole kunagi paks olnud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest uurimusest võib lugeda välja ka hoopis muud :hoidke paksudest eemale kui pidalitõbistest – nad levitavad nakkust ja te muutute nendesarnasteks.
Subtexta malis bona suit!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.