Üldine kava suveks
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Üldine kava suveks
- This topic has 20 replies, 8 voices, and was last updated 21 years, 8 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
mai 22, 2004 at 11:02 e.l. #2496
rommy
MemberPole viimased pool aastat jõudnud eriti trenniga tegeleda ja et teha kaotatud aega tasa olen endale kokku pannud üldise 3e kuu kava. Kava ise on siin: http://www.killother.net/kava/kava.jpg
Kommenteeriga palun. Eesmärk on mul üldiselt oma füüsilist vormi parandada kuna see on hetkel päris nigel.
mai 22, 2004 at 11:12 e.l. #38776rommy
MemberKirjeldan kah lühidalt neile kes ei viitsi seda pilti vaadata.
Plaanis on jõusaali teha 3el päeval nädalas ning aeroobset trenni samuti 3el päeval.
Esmaspäev – aeroobne trenn (jooks, ujumine, jalgpall, rattasõit <--üks nendest )
Teisipäev – jõusaal
Kolmapäev – aeroobne trenn
Neljapäev – jõusaal
Reede – aeroobne trenn
Laupäev – jõusaal
Pühapäev – puhkus
Jõusaali olen jaotanud 2ks. Ülakeha ja alakeha. Kui ühel nädalal teen 2 korda ülakeha, siis järgmine nädal 1 kord(ja vastupidi). Näiteks kui esimesel nädalal on ülakeha jõusaalis esmaspäeval ja laupäeval siis järgmine nädal on ülakeha ainult kolmapäeval.
See peaks olema lihaste taastumiseks normaalne?
Täpsemaid lihasgruppe mida ja kuidas teen ei ole veel paika pannud.
Aeroobset trenni plaanin teha 30 min kuni 1h. Mitte rohkem.
Andke siis teada kas selline üldkava on esialgu teie arvates üldist füüsilist seisu parandav? Kas minu kava on enamvähem OK.
mai 22, 2004 at 11:33 e.l. #38777knoom
Membermina jaotaks jõusaali 3meks, näiteks 1.päev: rind, selg 2.päev: õlg, trapets, triitseps, biitseps 3.päev jalad või 1.päev: rind, trapets, triitseps 2.päev: õlg, biitseps 3.päev: jalad.
3x nädalas aeroobset on väga hea, rohkem pole vajagi.
mai 22, 2004 at 11:35 e.l. #38778knoom
Memberparandus teise variandi kohta: 2 päev: õlg, selg, biitseps
mai 22, 2004 at 12:04 p.l. #38779rommy
MemberKui ma jaotan jõusaali 3ks, siis oma selle üldkava järgi saan ühele lihasgrupile vaid kord nädalas teha. Kas sa ei arva, et see on liiga vähe?
Ja kuhu sinu variandi puhul kõht läheb?
Mul on enda variandi puhul ka veel lahtine, mis ma selle kõhuga teen. Äkki on ta otstarbekas panna hoopis aeroobsele päevale?
mai 22, 2004 at 12:51 p.l. #38780knoom
Membermina teen kõhtu igal treeningpäeval, igal erineval päeval teen erinevat kõhu harjutust 5X niipalju kui jõuan, niisiis on kõhuharjutusi kokku 3 erinevat. Kui korralikult iga nädal jõusaalis käid on see 3me päeva kava minuarust päris hea.
mai 22, 2004 at 8:00 p.l. #38781Klaus
MemberKüsimused asjatundjaile: kuidas ikkagi suhtuda sellesse teooriasse,et ühel lihasgrupil peab vähemalt 48 tundi vahet olema?Oletades,et teen esmaspäeval ja kolmapäeval kõhulihastele,kas siis on ka nt. teisipäeval mõtet kergelt teha?Sama küsimus käib muidugi ka teiste asjade kohta.Olen siitsamast Amazonist lugenud,et võib teha samale lihasgrupile ka mitu päeva järjest, kui teha erinevaid harjutusi.Kuidas sellega on?
Teiseks,mida samaaegselt teha?Olen ise teind rinda samaaegselt triitsepsiga või õlaga ja biitsepsit seljaga.Samas tänagi loen siit,et ega siin mingit absoluutset tõde pole,asi on individuaalne?Tahaks vamemate olijate nõuandeid igaljuhul.
Kolmandaks,kaalun 184 cm juures 88-90 ja mass pole prioriteet.Tahaks jõu suhtes areneda.On reegel vaid see,et suuremate raskustega ja vähem kordusi , või om veel midagi tarka teada saada?
Ja neljandaks,sooviks toitumisnõuandeid seoses eelneva punktiga. .Mitte ainult juttu kaloritest ja süsivesikutest vaid konkreetseid nõuandeid. Ette tänades, Klaus.
mai 22, 2004 at 8:23 p.l. #38782Klaus
Membersry,panin oma küsimuse veits valesse kohta
mai 22, 2004 at 8:27 p.l. #38783TANK
MemberKui mõnel mehel on suur isu trenni järele siis toon siin ära Arnold Schwarzeneggeri kava.
E,K,R:
Hommikul – rind, selg
Õhtul – reied, sääred, kõht
T,N,L:
Hommikul – õlad, käed
Õhtul – sääred, kõht
P – puhkus
mai 22, 2004 at 9:13 p.l. #38784Anonüümne
GuestMinu arust on selline treening ok, see mis sa kõige alguses kirjeldasid. Vali õiged harjutused ja anna minna.
Edu!
mai 22, 2004 at 11:10 p.l. #38785rommy
Memberaga kuidas suhtuda ettepanekusse jõusaal 2e osa asemel 3ks teha?
kas on mõtet või mitte?
mai 22, 2004 at 11:20 p.l. #38786Bert
MemberIkka on, ise tegin ka kahe päevase kava kolmeks, kuna lihtsalt ei mahtunud harjutused ära, et neid kahel päeval teha, trenn läks liiga pikaks. Seega jaotasin kolmeks ja nüüd on super!
mai 23, 2004 at 6:58 e.l. #38787rommy
Memberma kipun ka pooldama seda 3ks jagamist, sest siis saab paremini keskenduda kindlatele lihasgruppidele ilma et trenn liiga pikaks läheks.
AGA kas kord nädalas ühte lihasgruppi teha mitte liiga vähe ei ole?
mai 23, 2004 at 8:05 e.l. #38788Bert
MemberNojah, vaata sul ongi see värk, et teed 3x nädalas jõusaali, 3 aeroobset. Mul näiteks nii, et käin jõusaalis 4c nädalas, 2x aeroobset. Ja mul on kava kolmeks jaotatud ja siis tekivad mu nagu tsüklid: üks tsükkel on nagu 3 nädalat, võib-olla mõitsad? See on siis nii kui esimsesel päeval teen nt. rind, biitsets, triitseps, kõht, siis see sama kordub 4 päeval, järgmine nädal alustan nö. teisest päevast uuesti ja kokku moodustubki nagu 1 tsükkel, mis on 3 nädalat – iga ligasgrupp 3x läbi tehtud. Ma loodan, et aru said, seda suht keeruline seletada niiviisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU! Bert
mai 23, 2004 at 8:38 e.l. #38789rommy
Membersain vist aru küll, aga sinu variandi puhul tuleb 3e nädala jooksul 4 korda igat lihasgruppi mitte 3 nagu sa väitsid…
Siiski ma ei saanud vastust enda küsimusele, et kui ma teen 3x nädalas jõusaali, iga kord erinevaid lihaseid, kas taastumisaeg ei jää mitte liiga pikaks?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.